پرينتر HP 1600

prince.ali

کاربر سایت
با سلام من يه پرينتر HP 1600 ليزري خريدم براي زدن كاور dvd اما بعد از زدن حدود 200 عكس با تمام شدن رنگ مشكي و به انتها نزديك شدن رنگه قرمز رو به رو شدم با توجه به قيمت بسيار زياد شارژ كردن رنگها (حدودا 30 هزار تومان براي هر كدام) نمي دونم با اين مشكل چه كنم اگه بشه خودم شارژ كردنشونو ياد بگيرم خيلي خوبه اما كسي رو پيدا نكردم كه بهم ياد بده يا بهتره كاره ديگه اي بكنم نظرتون چيه يه پرينتر ديگه كه بيشتر بزنه و راحتر شارژبشه بگيرم البته خيلي بهم فشار مياد پس اگه دوستان راهكاري دارن بگن

با سلام من يه پرينتر HP 1600 ليزري خريدم براي زدن كاور dvd اما بعد از زدن حدود 200 عكس با تمام شدن رنگ مشكي و به انتها نزديك شدن رنگه قرمز رو به رو شدم با توجه به قيمت بسيار زياد شارژ كردن رنگها (حدودا 30 هزار تومان براي هر كدام) نمي دونم با اين مشكل چه كنم اگه بشه خودم شارژ كردنشونو ياد بگيرم خيلي خوبه اما كسي رو پيدا نكردم كه بهم ياد بده يا بهتره كاره ديگه اي بكنم نظرتون چيه يه پرينتر ديگه كه بيشتر بزنه و راحتر شارژبشه بگيرم البته خيلي بهم فشار مياد پس اگه دوستان راهكاري دارن بگن
پرینتر های لیزری با توجه به مصرف رنگ و قیمت کارتریج هاشون خیلی به صرفه تر از پرینتر های جوهر افشان هستند.

hp1600

با سلام

من در زمینه ماشینهای اداری فعال هستم

مبلغ 30000 تومان برای مشتری است

برای همکار 19000 تومان است

البته من برای همه 19000 تومان انجام میدهم

برای اکثر همکاران هم من انجام میدهم و انها واسطند.

در هر صورت من اماده کمک هستم

تلفن:88140300

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or