پروژه ی "Biohazard" فیلمی کوتاه بر اساس بازی Resident Evil Remake

hmd2009

کاربر سایت
66750592733297821600.jpg

درود

در حالی سری فیلم های اکشن رزیدنت اویل هنوز نتوانسته خواسته ای طرفدران رزیدنت اویل را بر آورده کند یک تیم فیلمسازی با استعداد و خلاق آلمانی که از طرفداران هاردکور بازی رزیدنت اویل هم هستند با ساختن فیلم اپیزودیک فوق العاد هنری رزیدنت اویل ریمیک چیزی که فن ها سالها انتظار دیدن آن را میکشیدند را به آنها هدیه دادند یک فیلم کاملا ترسناک بر اساس بازی رزیدنت اویل ریمیک! این استدیو نامش TC Pictures هست و تاکنون 3 اپیزود از این فیلم اپیزودیک دیدنی را منتشر کرده شما در این فیلم کوتاه شاهد صحنه ها و دیالوگ های کاملا شبیه به رزیدنت اویل ریمیک خواهید بود از طراحی معماری محیط و امارت، پنجره ها، اتاق ها، راهرو ها حتی نور پردازی (کاملا شبیه به بازی) نحوه ورود جیل و وسکر و بری جوزف .. گرفته تا درگیری با اولین زامبی در امارت دقیقا بر اساس بازی! سازندگان این فیلم اذعان داشتند ما گروه کوچکی فیلمسازان آلمنانی و همچنین از طرفداران پرو پا قرص رزیدنت اویل هستیم هدف ما از ساخت این فیلم این بوده تا به طرفداران چیزی را نشان بدهیم که واقعا میخاستند و شایسته ی نام رزیدنت اویل باشد و اینکه چطور فیلم های رزیدنت اویل باید ساخته شود.

دانلود سه اپیزود از این فیلم :

آخرین ویرایش:
حمید از کجا پیدا کردی اینو تو؟:|:دی

دوستان فوق العاده بود،به هیچ وجه از دست ندیدش...منو یاد رزیدنت 1 انداخت دوباره:دی

صداگذاریشم خفنه،صدای کاراکترام شبیه فقط مال وسکر زیاد شبیش نشده:دی:(

بازیشونم بد نبود،در کل حتما دانلود کنید.

حمید فیلمشو کامل میخوان بسازن دیگه؟الان در حال کار هستن روش یا تموم شده دارن تریلر مریلراشو میدن؟

من که اصلا خوشم نیومد چرتی بیش نبود Re فقط به لباس طرف که نیست درسته این رزیدنت اویل های که به عنوان فیلم میسازن چرتی بیش نیستن مخصوصا این دو نسخه آخری اما این فن مده فقط انگار لباس های طرف در اورده اون حرکت مسخره هم که میره تو دهن زامبی چرتی بیش نبود یعنی واقعا انتظار دارن در فیلم بیان از این حرکت های مسخره بزارن همون بهتر که به همین روش فیلم سازی ادامه بدن طرفدار بودن یک طرفه فیلم ساختن طرف دیگه اگه قرار باشه هر چی در بازی هست همون در فیلم هم باشه چرا فیلم ساخته میشه بازیش هستش دیگه بشین بازی کن حال کن .:|

من که اصلا خوشم نیومد چرتی بیش نبود Re فقط به لباس طرف که نیست درسته این رزیدنت اویل های که به عنوان فیلم میسازن چرتی بیش نیستن مخصوصا این دو نسخه آخری اما این فن مده فقط انگار لباس های طرف در اورده اون حرکت مسخره هم که میره تو دهن زامبی چرتی بیش نبود یعنی واقعا انتظار دارن در فیلم بیان از این حرکت های مسخره بزارن همون بهتر که به همین روش فیلم سازی ادامه بدن طرفدار بودن یک طرفه فیلم ساختن طرف دیگه اگه قرار باشه هر چی در بازی هست همون در فیلم هم باشه چرا فیلم ساخته میشه بازیش هستش دیگه بشین بازی کن حال کن .:|

علیرضا کم لطفی داری میکنی:دی

بشخصه اینکه ببینم این بازی داره فیلم میشه با همون سبک خیلی حال میکنم:دی

حالا شاید تو حال نکنی یکی حال کنه:دی

ولی خداییش بد نبود،مشخص بود تیم حرفه ای نبودن ولی باحال بود جدا:دی

ولی خب اینکه بتونن ادامش بدن یکم سخته،اثن اسپانسرشون کیه؟خرج داره خب:دی

بعید میدونم بکشن تا تهش برن:دی

علیرضا کم لطفی داری میکنی:biggrin1:

بشخصه اینکه ببینم این بازی داره فیلم میشه با همون سبک خیلی حال میکنم:biggrin1:

حالا شاید تو حال نکنی یکی حال کنه:biggrin1:

ولی خداییش بد نبود،مشخص بود تیم حرفه ای نبودن ولی باحال بود جدا:biggrin1:

ولی خب اینکه بتونن ادامش بدن یکم سخته،اثن اسپانسرشون کیه؟خرج داره خب:biggrin1:

بعید میدونم بکشن تا تهش برن:biggrin1:

خوب بهنام جان نظر من فرق داره هر کسی یک نظری داره اما به نظرم اگه سبک فیلم ادامه نسخه فیلم Re1 بود بهتر بود اما اینکه بیاد اینجوری بشه به نظرم مسخره میشه به جاش به نظرم بازیش باید برگرده اینجوری بشه نه فیلمی که ازش میسازن هر روز بازیش چرت تر از دیروز میشه یعنی به جایی رسیده آدم حتی نمیخواد اسمی ازش بشنوه دیگه انقدر چرت شده .

حالا بر عکس به نظرم باید فیلم و بازی برعکس هم عمل کنن RE فیلم نمیتونه مثل TWD باشه شاید خیلی ها دوست داشته باشن انجوری باشه اما ریتم این سبک خیلی پایینه و بیننده در سینما از دست میده بر عکس سبک های اینجوری خوراک سریال هستش که میخوان برای چند سیزن 20 قسمتی یا 10 قسمتی سریال بکشن .

منم نظر شخصیم رو گفتم نگفتم ملت بیاین ایمان بیارین که .:d من ویدیو رو دیدم نظرم گفتم همین FACT که صادر نکردم .:d

خوب بهنام جان نظر من فرق داره هر کسی یک نظری داره اما به نظرم اگه سبک فیلم ادامه نسخه فیلم Re1 بود بهتر بود اما اینکه بیاد اینجوری بشه به نظرم مسخره میشه به جاش به نظرم بازیش باید برگرده اینجوری بشه نه فیلمی که ازش میسازن هر روز بازیش چرت تر از دیروز میشه یعنی به جایی رسیده آدم حتی نمیخواد اسمی ازش بشنوه دیگه انقدر چرت شده .

حالا بر عکس به نظرم باید فیلم و بازی برعکس هم عمل کنن RE فیلم نمیتونه مثل TWD باشه شاید خیلی ها دوست داشته باشن انجوری باشه اما ریتم این سبک خیلی پایینه و بیننده در سینما از دست میده بر عکس سبک های اینجوری خوراک سریال هستش که میخوان برای چند سیزن 20 قسمتی یا 10 قسمتی سریال بکشن .

منم نظر شخصیم رو گفتم نگفتم ملت بیاین ایمان بیارین که .:d من ویدیو رو دیدم نظرم گفتم همین FACT که صادر نکردم .:d

حالا این چیزا مهم نیست علی:دی

ببین اینا مشخصه سینما نمیخوان:دی

همینجوری واسه فنای رزیدنت میسازن عنی؟:دی

خب اثن اینا بکنار اسپانسر اینا کیه؟خب خرج داره:دی

مثلا فککن در ادامه چقد کار باید بکننننننن ااووووه:دی

تا رزیدنت تموم شه کلی خرج ور میداره:دی

منم که نگفتم چیز بدی گفتی علیرضا:دی

ولی خب سرگرم میکنه خداکنه کامل بسازن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or