شایعه پروژه ی بعدی Ninja Theory یک عنوان علمی تخیلی خواهد بود

MOH3N_Dark

کاربر سایت

104967
براساس شایعه ای فاش شده، عنوان بعدی استودیو Ninja Theory، سازنده ی عناوین Hellblade، Heavenly Sword و Dmc: Devil May Cry ، یک بازی علمی تخیلی بر پایه همکاری چند نفره (Co-op) خواهد بود و در اوایل سال 2020 میلادی منتشر خواهد شد.

اطلاعاتی از بازی:

- منبع این شایعه به این نکته اشاره کرده است که بازی بر داستان تمرکز کرده است و همانند بسیاری از آثار پیشین این استودیو، برپایه نبردهای تن به تن خواهد بود. علاوه بر این، بازی به صورت همکاری چهار نفره خواهد بود که در آن بازیکنان میتوانند با کسب مهارت های مختلف، استایل مبارزات خود را مشخص نمایند.

- طبق گفته ی این منبع، بازی 18 مرحله دارد و در 6 لوکیشن مختلف جریان دارد. در هر لوکیشن سه مرحله قرار دارد.

- داستان بازی نیز در چندین سیاره مختلف دنبال می شود و در مورد شخصیت هایی می باشند که به دلیل تهاجم یک نژاد بیگانه، مجبور به ترک زمین می شوند.

- بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 استفاده می کند. بازی 6 سال در دست ساخت قرار داشته و از نظر زمانی طولانی ترین عنوان ساخته شده توسط Ninja Theory است.

این منبع ناشناس مدرکی درباره ی این اطلاعات ارائه نداده است و ممکن است این اطلاعات فیک باشند.

پیش بینی می شود استودیوی Ninja Theory از عنوان جدید خود در مراسم E3 سال جاری رونمایی کند. این استودیو چندی پیش توسط مایکروسافت خریداری شد.

منبع

چند سال پیش NT یک پروژه به اسم Razer معرفی میکنه (Tech demo) که تمام اطلاعات این شایعه از اونجا نشات گرفته
این پروژه قرار نبودش که تبدیل به بازی بشه مثل اینکه! اما احتمال داره که بعدا منصرف شدن و الان ساختنش
این هم ویدیوش:
Razer

اما یک خبر دیگه هم وجود داره که مربوط به یکی از پروژه های obsidian هستش
Obsidian's Cancelled Aliens RPG Was Aiming To Be A Horror Mass Effect
امیدوارم که تو اینده این پروژه احیا بشه:دی حالا بدون Aliens هم شد مهم نیست:دی

پس نسل بعدم با این تفاسیر اوضاع ماکروسافت خوب نیست در انحصاری ها فقط اون استودیو که خیلی اعضای بزرگی جذب کرده مرموزه بقیه اشون که فعلا مالی نبوده البته استودیو سازنده fallout با اون westland ترکیب بشن میتونن یک RPG عالی بزنن

چند سال پیش NT یک پروژه به اسم Razer معرفی میکنه (Tech demo) که تمام اطلاعات این شایعه از اونجا نشات گرفته
این پروژه قرار نبودش که تبدیل به بازی بشه مثل اینکه! اما احتمال داره که بعدا منصرف شدن و الان ساختنش
این هم ویدیوش:
Razer

اما یک خبر دیگه هم وجود داره که مربوط به یکی از پروژه های obsidian هستش
Obsidian's Cancelled Aliens RPG Was Aiming To Be A Horror Mass Effect
امیدوارم که تو اینده این پروژه احیا بشه:D حالا بدون Aliens هم شد مهم نیست:D
این پروژه آبسیدین عجب چیزی بوده لعنتی :D
بشدت منتظر پروژه بعدیشون هستم
ی بازی خفن و عالی تو مایه های مس افکت و البته انحصاری
در مورد بازی نینجا هم مطمعنم بازی کمپین داره و استوری مود قوی هم داره(بعد درو کردن جایزه های befta اگه غیر از این باش عجیبه)
در کل امسال e3 عجب سالی بشه

• Like
Reactions: Cj_sa and X B I T B
پس نسل بعدم با این تفاسیر اوضاع ماکروسافت خوب نیست در انحصاری ها فقط اون استودیو که خیلی اعضای بزرگی جذب کرده مرموزه بقیه اشون که فعلا مالی نبوده البته استودیو سازنده fallout با اون westland ترکیب بشن میتونن یک RPG عالی بزنن
اتفاقا این خبر خوبیه، چون مثل اینکه ابسیدین از سه تا تیم تشکیل شده (البته klobrille گفته دو تا تیم اصلی دارن:D) که یکیش در حال ساخت the outer world هستش، یکیشون هم روی PoE2 کار میکرد، سومیش هم همین بازی سگا رو می ساخت که اون هم مولتی بودش. حالا می تونند برن سراغ انحصاری ساختن برای پلتفرم های مایکرو:D
به نظر میاد اولین بازی انحصاریشون رو سال ۲۰۲۱ میشه دید :D
Inxile هم فعلا داره روی یک پروژه مولتی پلتفرم کار می‌کنه(نمی دونم همین wasteland 2 بود یا نه) و احتمالا از پروژه بعدیشون روی عنوان انحصاری کار میکنن. اینا هم دارن نیرو جذب می‌کنند برای تیم دومشون اما هنوز کلی از پوزیشن ها خالی هستند.
متاسفانه playground هم هنوز ۲۸ تا پوزیشن خالی تو تیم دومش داره که هنوز نتونستن نیروی مناسب براش رو جذب کنند:دی
پ.ن: تمام این اطلاعات از چند توییت اخر klobrille برداشته شده:دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا این خبر خوبیه، چون مثل اینکه ابسیدین از سه تا تیم تشکیل شده (البته klobrille گفته دو تا تیم اصلی دارن:D) که یکیش در حال ساخت the outer world هستش، یکیشون هم روی PoE2 کار میکرد، سومیش هم همین بازی سگا رو می ساخت که اون هم مولتی بودش. حالا می تونند برن سراغ انحصاری ساختن برای پلتفرم های مایکرو:D
به نظر میاد اولین بازی انحصاریشون رو سال ۲۰۲۱ میشه دید :D
Inxile هم فعلا داره روی یک پروژه مولتی پلتفرم کار می‌کنه(نمی دونم همین wasteland 2 بود یا نه) و احتمالا از پروژه بعدیشون روی عنوان انحصاری کار میکنن. اینا هم دارن نیرو جذب می‌کنند برای تیم دومشون اما هنوز کلی از پوزیشن ها خالی هستند.
متاسفانه playground هم هنوز ۲۸ تا پوزیشن خالی تو تیم دومش داره که هنوز نتونستن نیروی مناسب براش رو جذب کنند:D
پ.ن: تمام این اطلاعات از چند توییت اخر klobrille برداشته شده:D
اینا رو نگفتم اون اینیشیفت بود لسمش که از راکستار و سانتا مونیکا جذب کردن اونو گفتم

اینا رو نگفتم اون اینیشیفت بود لسمش که از راکستار و سانتا مونیکا جذب کردن اونو گفتم
شما مگه نگفتی وضع مایکرو در زمینه انحصاری باز خوب نیست؟! من در مورد وضعیت شرکت ها در تکمیل حرف شما گفتم
پستتون بهونه بود:دی

شما مگه نگفتی وضع مایکرو در زمینه انحصاری باز خوب نیست؟! من در مورد وضعیت شرکت ها در تکمیل حرف شما گفتم
پستتون بهونه بود:D
منظور من این شرکت هایی که شما گفتی نبود کفتم اون استودیوی جدید ماکرو که اسمش درست یادم نیست نیروهای قوی جذب کرده پروژه اش معلوم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or