پروژه جدید Remedy

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پروژه جدید رمدی از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    96

Trunks

کاربر سایت
tl9zeta5dx5c7xypb8w9.jpg

درود.

گویا استودیو Remedy مشغول بررسی و ساخت پروژه جدیدی است. این استودیو ( که آثاری همچون Max Payne و Alan Wake را در کارنامه اش دیده می شود ) اعلام به نیازمندی و به خدمت گرفتن طراحان جدیدی در سایت اشتغال زایی Gamesutra کرده است.

Remedy اعلام کرده است که نیازمند به یک طراح ارشد برای همکاری با تیم طراحان و نویسندگان بازی برای ساخت اثری با بخش داستانی قوی است.

در حالی که اثر پرطرفدار قبلی این استودیو یعنی Alan Wake به فروش بالایی دست نیافت، بیش از همه ساخت دنباله ای برای این بازی پیشبینی می شود.

منبع

نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه یه IP جدید هستش بازی جدید این شرکت اما به نظرم انحصاری برای 360 باشه بازم .;)

اما خودم دوست دارم AW 2 باشه تا IP جدید .

N4G دیگه نیازی به ترجمه نداشته،مستقیم لینکش میکنه به ترنسلیتور گوگل:دی

بعید میدونم جز AW2 چیز دیگه ای باشه،چون اگه نباشه یه 10 سالی باید منتظر پروژشون بمونیم:دی

چندتا زبون بلدی مگه؟:d این منبعش به چه زبونی بود؟
اخه چجوری میشه یه بازی هم کم بفروشه هم پرطرفدار باشه؟!
یوروگیمر اصلش پرتغالی هستش که با سرعت نور خبرهارو میذاره :دی. من بیشتر مواقع با ترنسلیتور ( نشد هم یکی از دوستان ) استفاده میکنم :دی.
Shadow of Colossus هم فروش نکرد ولی خب پرطرفداره :دی. بیشتر اینجا به معنی ارزش هنری و اینا بود تا جنبه تجاری :دی!

من دوست دارم یه IP جدید باشه منتها به احتمال 99 درصد AW2 هست. به نظرم پایان AW خیلی خوب بود و نیازی به ادامه نداره.

یعنی حتی بهش فکرم هم نکینید که یک ip جدید باشه !
به نظرم پایان AW خیلی خوب بود و نیازی به ادامه نداره.

یعنی چی بازی پایانش خوب بود و نیاز به ادامه نداره ؟ از ون حرفها بود ها ! بازی بالاخره تابلو هست که ادامه داره یعنی پایانش اینطوری بود با dlc ها که اگه بازی کنی ؟

یعنی حتی بهش فکرم هم نکینید که یک ip جدید باشه !

یعنی چی بازی پایانش خوب بود و نیاز به ادامه نداره ؟ از ون حرفها بود ها ! بازی بالاخره تابلو هست که ادامه داره یعنی پایانش اینطوری بود با dlc ها که اگه بازی کنی ؟
یعنی به نظر من طوری داستان رو بست که نیازی به ادامه نداشت! حالا اینکه ادامه داره یا نداره رو کاری ندارم. اما به نظرم پایانش خوب بود و نیازی به ادامه نداره. برخلاف همه من با پایانش خیلی حال کردم و از اینکه میرفت زنش رو نجات میداد، بعد هم دست تو دست هم و یه view از غروب خورشید و اینا خیلی بهتر بودش.

پایان بازی کاملا Open بود و شدیدا نیازمند دنبالست . با یکی دوتا DLC هم نمیشه جمعش کردن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها ip جدیدی در کار باشه .

AW از بازیهای مورد علاقه من تو پارسال بود.
داستان AW هم کلی سوراخ سنبه و سوال بی جواب داره و اصلا از اول هم قرار بود داستان بیشتر از یه بازی باشه.
این بازی هم 100% AW2 هست. بخصوص که توی آگهی گفته شده برای یه بازی X360 میخوان استخدام کنن.
اینم لینک آگهی

یوروگیمر اصلش پرتغالی هستش که با سرعت نور خبرهارو میذاره :دی. من بیشتر مواقع با ترنسلیتور ( نشد هم یکی از دوستان ) استفاده میکنم :دی.
Shadow of Colossus هم فروش نکرد ولی خب پرطرفداره :دی. بیشتر اینجا به معنی ارزش هنری و اینا بود تا جنبه تجاری :دی!

من دوست دارم یه IP جدید باشه منتها به احتمال 99 درصد AW2 هست. به نظرم پایان AW خیلی خوب بود و نیازی به ادامه نداره.
دوست عزیز dlc ها را بازی نکردید؟آخر writer رو کاغذ چند کلمه می نویسه:
Return
By Alan Wake

دوست عزیز dlc ها را بازی نکردید؟آخر writer رو کاغذ چند کلمه می نویسه:
Return
By Alan Wake
متاسفانه نه. ولی بابا، بحثه من این نیست که جا برای ادامه نداره! بحثم اینه که از نظر من خوب تموم شد و نیازی به ادامه نداره. به پیر به پیغمبر به آغا قسم این دیدگاه منه :دی! میتونه هم اشتباه باشه :دی..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or