شایعه پروژه جدید Ninja Theory برای کنسول های نسل بعد

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
24056730981507138959.jpg

استودیو Ninja Theory ، سازنده عناوین Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West و DmC به دنبال جذب چند برنامه نویس حرفه ای موتور پایه برای پیوستن به تیم توسعه دهنده خود است.
ما چند پروژه جالب برای کنسول های جدید داریم و اگر شما در زمینه کنسول یا PC مهارت دارید، ما منتظر شما هستیم!

What do we need from you? Well these are a ‘must’ at any level

At least two years of professional games industry experience (or equivalent) focusing on engine-level code
Good level of education/knowledge equivalent to at least degree level in a relevant subject
Excellent problem solving skills and ability to work under pressure and be self-motivating
Good maths skills
Good C/C++ knowledge and experience with the ability to prototype code as well as produce well engineered final code
Demonstrable experience of working on either current or next-gen platforms
Strong systems design skills
Demonstrable debugging skills
Ability to work well within large existing codebases

In addition, at Senior level the following is a must

Excellent system design, architecture and software engineering skills
Excellent debugging, profiling and optimisation skills, including low level optimisation skills and ability to write memory and cache friendly code
Strong maths skills
Excellent communication and interpersonal skills

And we’d love to see at any level ا(though it’s not essential)
Strong 3D programming skills
Assembly and Unreal script experience
Profiling & optimisation skills
Experience of ‘AAA’ games development

این آگهی تا روز 29 اکتبر امسال برقرار می باشد.

1

پس حتما بازی جدیدی در میان هست که درخواست نیرو کردن :>

یکی از اون استیدیو های هست که تو یه مقاله ای خوندم سونی میتونسته بخره اما نخریده :(

به امید موفقیت دوباره استدیو :)

Heavenly Sword و Enslaved عالی بودن ولی جان زن و بچت از DmC بکش بیرون :((
نظر شخصی:
DmC یه پیس آو شِت بود که گند زد به ابهت این بازی. حاضر بودم کلا دیگه از همون آخرین نسخه DMC ادامش ساخته نمی شد ولی هرگز DmC رو نمی ساختن. یه بازی خواب آور و مسخره با یه شخصیت مسخره تر به دور از تمام نکات مثبت سری DMC ژاپنی!

فکر کنم یکی از بازیهای نسل جدیدش Heavenly Sword 2 باشه چون نسل هفتم هم ابتدای نسل این بازی رو برای PS3 عرضه کرد و همین احتمال برای نسل هشتم هم وجود داره
همو دلیل دیگش اینه که چند ماه پیش خبری به بیرون درز کرد که این استودیو در حال ساخت نسخه دوم این بازی می باشد و تصاویری از Consept ها و Artwork های اولیه این بازی منتشر شد که این ادعا رو ثابت می کرد
ما هم خوشحال می شیم که این اتفاق بیوفته

تو سایت همسایه خوندم آقای Hideaki Itsuno کارگردان Dragon’s Dogma گفته علاقه داره دنباله هایی را به مانند Rival Schools 3 و Devil May Cry 5 تنها بر روی PS4 بسازه!!
[h=1][/h]اینم بخشی از متنش:
در ذهن من،من یک داستان و تنظیم هایی نیز برای نسخه بعدی این عنوان(Dragon’s Dogma) نیز دارم.اما این ایده ها کارهایی نیستند که به راحتی انجام بشوند(می خندند).به عنوان مثال به احتمال زیاد این بازی تنها برای PS4 خواهد آمد و به نظر می رسد که این چنین نیز خواهد شد.احتمال اینکه که بتوانیم این کارها را انجام بدهیم به سرعت در حال افزایش است(می خندند).

نمیدونم چقدر این خبر صحت داره ولی چیزی که آشکاره بهبود رابطه کپکام و سونی هست به همین خاطر می شه حدس و گمانهایی زد و تو صنعت بازی هیچ چیز غیر ممکن نیست و از اونجا که کپکام همیشه به پیش فروش کنسولها اهمیت می ده تا بتونه بازیهاشو روی اون کنسول منتشر کنه و PS4 شامل پیش فروش عالی تو ژاپن اروپا و یا شاید آمریکا شده پس دور از ذهن نیست کپکام با همکار قدیمش دوباره همکاری تازه ای رو شروع کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or