پروژه جدید IOI Interactive معرفی شد

rahyarpaul

کاربر سایت
این سازنده دیروز اعلام کرد که امروز از پروژه جدید خود رونمایی میکند و دقایقی قبل با انتشار یک تیزر 59 ثانیه ای، این عنوان را معرفی کرد

این پروژه، پروژه 007 می باشد و قرار است سازندگان هیتمن، اینبار جیمز باند بسازند. هنوز اطلاعاتی از تاریخ انتشار و پلتفرمهای مقصد داده نشده است و پس از انتشار آنها این پست به روز میشود.
در سایت این بازی تنها به این نکته اشاره شده، که این شرکت در حال جذب افراد توانمند از سراسر جهان است تا بتواند یه تجربه جذاب از این عنوان ارائه دهد و همچنین داستان اصلی این مامور مخفی را روایت کند.
در لیست مشاغل، برنامه نویس ارشد شبکه مشاهده میشود که بیانگر این است که احتمالا بازی، حالت چند نفره نیز خواهد داشت.
این سازنده هیتمن 3 را در ژانویه 2021 عرضه خواهد کرد.

Project 007

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم پروژه جدیدشون نسخه جدید Hitman Go یا پروژه کوچیکی توی همین مقیاس باشه چون تیم بزرگی نیستن...
ولی سوپرایز خفنی بود و خیلی خیلی هم با سبک بازیسازیشون سازگاره...واقعا IOI و 007 انگار برای هم ساخته شدن <:-P
البته فک کنم چند سالی با عرضه فاصله داشته باشه...تیزر رو هم واسه این دادن که بتونن تیم‌شون رو بزرگتر کنن و استعداد جذب کنن.

181395

من فکر میکردم پروژه جدیدشون نسخه جدید Hitman Go یا پروژه کوچیکی توی همین مقیاس باشه چون تیم بزرگی نیستن...
ولی سوپرایز خفنی بود و خیلی خیلی هم با سبک بازیسازیشون سازگاره...واقعا IOI و 007 انگار برای هم ساخته شدن <:-P
البته فک کنم چند سالی با عرضه فاصله داشته باشه...تیزر رو هم واسه این دادن که بتونن تیم‌شون رو بزرگتر کنن و استعداد جذب کنن.

View attachment 181395
بازی احتمالا تو فازهای اولیه هست هنوز. چون دارن صدابردار ارشد هنوز میگیرن.
SENIOR CHARACTER ARTIST که همون بازیگر ارشد هست میگیرن حتی تهیه کننده دارن میگیرن.

• Like
Reactions: Z-fan and FUTURE
چه سوپرایزی :x
اتفاقا بگم توی Spiderman ps4 یک ایستر اگ از Golden eye بود. توی نسخه ریمستر شده (ps5) روی کاراکتری که این ایستر اگ روش بوده، یک برچسب هم زده بودن miss me? :دی واسه همین خیلی تازگی به این فکر میکردم نکنه نسخه جدید 007 یی رد کار باشه و عجب چیزی بشه :دی

و حس میکنم دست بهترین استدیو ممکن هم افتاده :D
من تازگی Hitman 2 رو تجربه کردم، و واقعا یکی از بهترین Level Design های تاریخو توی این بازی دیدم... این حجم از آزادی عمل و مراحل بزرگ واقعا عجیب و فوق العاده بود... و شدیدا بازی کم سر و صدا بود. شدیدا بهتون توصیه میکنم این بازیو تجربه کنید... (ioi و arkane بنظرم خدایان level design در این نسل بودن...)
ولی دوست دارم یک مراحل خطی هم اضافه کنن و بازی از نظر داستانی پیوسته تر باشه... برای 007! درکل که شدیدا هایپمون رفت بالا :دی

از کرکترای جدی تر و نظامی تور تر بیشتر خوشم میاد ولی ترتیب تاپیکش دادم اگه نتونستم تا اون موقع بخاطر وضع اکانتم ردیفش کنم هرکی خواست یه پ.خ بده هماهنگ کنیم میدم بهش :D

Project 007

View attachment 181395
IO کوچک نیست آخرین آمارشون که 2016 باشه 170 نفر بودن دنبال افراد هستن درست ولی اگه یادتون باشه رئیسشون پارسال اعلام کرد که یه شعبه جدید وا کردن و مشخصه که بازیشون همین 007 :D فقط امیدارم انیمیشنای بازی مثل هیتمن خشک نباشه من خیلی حساسم :D

چه سوپرایزی :x
اتفاقا بگم توی Spiderman ps4 یک ایستر اگ از Golden eye بود. توی نسخه ریمستر شده (ps5) روی کاراکتری که این ایستر اگ روش بوده، یک برچسب هم زده بودن miss me? :D واسه همین خیلی تازگی به این فکر میکردم نکنه نسخه جدید 007 یی رد کار باشه و عجب چیزی بشه :D

و حس میکنم دست بهترین استدیو ممکن هم افتاده :D
من تازگی Hitman 2 رو تجربه کردم، و واقعا یکی از بهترین Level Design های تاریخو توی این بازی دیدم... این حجم از آزادی عمل و مراحل بزرگ واقعا عجیب و فوق العاده بود... و شدیدا بازی کم سر و صدا بود. شدیدا بهتون توصیه میکنم این بازیو تجربه کنید... (ioi و arkane بنظرم خدایان level design در این نسل بودن...)
ولی دوست دارم یک مراحل خطی هم اضافه کنن و بازی از نظر داستانی پیوسته تر باشه... برای 007! درکل که شدیدا هایپمون رفت بالا :D
miss us بود البته و نوشتش تازگیا به ریمستر اضافه شده :D اتفاقا من این قضیه ایستراگ تو تاپیک ps5 هم گفتم یه حسی بهم میگه این بازی یه ربطی به سونی داره مارکتینگ هیتمن 3 هم که با خودشن پس منطقیه از اونجایی که ناشرش خود IO دست کم احتمالا انحصاریه کنسولی باشه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FUTURE
سازندگان هیتمن، اینبار جیمز باند بسازند.
کجا گفتن جیمز باند؟ پروژه 007. شخصیت اصلی احتمالا یه زن سیاه پوست دورگه همجنث گراست که سینه ش تخت هست از مردها متنفره و بازوهای خیلی یغور داره و با حدود وزن 60-65 کیلویی که داره میتونه لشگری از مردهای عضلانی 90-100 کیلویی رو لت و پار کنه.
خودتون رو اماده هرچیزی بکنید :دی.

کجا گفتن جیمز باند؟ پروژه 007. شخصیت اصلی احتمالا یه زن سیاه پوست دورگه همجنث گراست که سینه ش تخت هست از مردها متنفره و بازوهای خیلی یغور داره و با حدود وزن 60-65 کیلویی که داره میتونه لشگری از مردهای عضلانی 90-100 کیلویی رو لت و پار کنه.
خودتون رو اماده هرچیزی بکنید :D.
پروژه جدید IOI Interactive معرفی شد

2020-11-19_175036.jpg

بچه عکسشو گذاشتن. به origin story اشاره شده و خود جیمز باند .اگه اشتباه نکنم تو کازینو رویال تو حول این موضوع که چجوری باند شد 00.
با توجه به چیزی ای که این گفته بعید نیست داستان بازی یه چی تو مایه های همون کازینو رویال بود.
چیزی که به نظر میاد میخواد از گذشته و شکل گیری باند شروع کنه.و شاید به دنبال یه آیپی چند گانه باشند و مثل هیتمن ادامه دار باشه.

• Like
Reactions: Adam
یادمه گفته بودن بعد جدایی از SE و لانچ هیتمن 2 شدیدا مشکل مالی داشتن و خیلی از کارمندا رو اخراج کردن جالبه الان خودشون ناشر پروژه جدید هستن. امیدوارم یه بازی کامل و با محتوا بسازن
نه مثل این سری اخری هیتمن که بازی اپیزودیک و تیکه پاره که به هیج عنوان محتوای یه عنوان 60 دلاری نداشت. لامصب حتی تروفی پلات هم نداشت :|

خب خبرای جدید آمده
اول اینکه گفتن بازی رو “modern systems and platforms” میاد که احتمالا یعنی بازی بین نسلیه و برا ps4 هم عرضه میشه!
دوم اینکه گفتن انجین بازی از همون انجین هیتمن یعنی Glacier engine استفاده میکنه

بازی رو هردو استودیشون توسعه میده و دنبال جذب نیرو هم هستن در این صورت همونطور که دوستان گفتن عرضه بازی برای چندسال دیگه برنامه ریزی شده :(

درباره شخصیت هم که نگران نباشید خود جیمز هست :D

اینم صحبت های رئیس استودیو

“Creating an original Bond game is a monumental undertaking and I truly believe that IO Interactive, working closely with our creative partners at EON and MGM, can deliver something extremely special for our players and communities,” said the studio’s CEO Hakan Abrak. “Our passionate team is excited to unleash their creativity into the iconic James Bond universe and craft the most ambitious game in the history of our studio.”

Project 007 Targeting Modern Systems, Will Run on Glacier Engine

امیدوارم تو روند ساخت هیتمن‌های بعدی تاخیری ایجاد نشه، نمیشه هم چندسالی بدون هیتمن سر کرد، اینا تا صدسال دیگه فقط هیتمن پشت هم بسازن من راضی‌ترم!:D

• Love
Reactions: ..Preacher..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or