دیوید کیج گفت که کوانتیک فعلا بر روی تکنولوژی جدید برای بازی هایش کار میکند.
طبق مصاحبه ای با Eurogamer دیوید کیج گفت به جای "دوشیدن از گاو" (تو متن خبر هستش :d) که همان HR است، تیم ترجیح می دهد ریسک کند تا اینکه در کف استخر امن قدم بزند. (عجب تمثیلاتی :d)
او گفت: "بیشتر گروه الان روی تکنولوژی نسل بعد کار می کنند. ما به ریسک پذیری و کشف زمینه های جدید ادامه می دهیم تا بتوانیم پیشرفت محسوسی در زمینه تکنولوژی نسبت به HR داشته باشیم."
وی همچنین اضافه کرد: "خیلی از مردم از اینکه ما به "دوشیدن از گاو" بعد از موفقیت HR ادامه نمی دهیم، متعجب هستند یا اینکه چرا یک دنباله برای HR برای کریسمس بعدی نمی سازیم. ممکن است این جمله برای کسانی که بیرون از گروه ما هستند عجیب باشد ولی من شرکت را مشتاق برای این کار نمی بینم."
"سعی ما بر این است که در این رسانه پیش قدم باشیم و امکانات جدید رو کشف کنیم، که این به معنای ریسک پذیری بیشتر و عرضه نکردن بعضی از محصولاتی که مردم از ما می خواهند، می باشد."
"من چالش را دوست دارم، هیجان ناشی از ایده جدید را دوست دارم، تلاش برای متقاعد کردن گروهم را دوست دارم، احساس خطر، احساس ترس، احساس ناشی از شور و هیجانِ کار کردن روی چیزی که واقعا بهش ایمان دارم را دوست دارم."
کیج همچنین شایعه کار کردن روی پروژه جدید یعنی Horizon را رد کرد.
او گفت: "من نمیدانم که این اطلاعات از کجا آمده، اما هیچ پروژه ای به نام Horizon که یک داستان علمی تخیلی در مورد یک زوج باشد در کوانتیک در حال ساخت نیست. هرچند اگر نمایشنامه آن آماده بود، ایده جالبی به نظر می رسید."
"همانطور که شما می دانید من پروژه های کوانتیک رو مخفی نگه نمیدارم. به محض اینکه آماده باشیم به صورت رسمی آنها را اعلام می کنیم."
دیروز کیج تایید کرد که عرضه DLC برای HR فعلا متوقف شده است.
ویرایش: همین الان که تاپیک رو زدم دیدم جناب Dreadlord زحمتشو کشیدن، چند دقیقه ای عقب بودم :d
مدیران لطفا تاپیکو حذف کنن.