پروژه جدید شرکت Bethesda نامش "Endless Summer" است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Endless-Summer-Rated-Aus.jpg

درود.

شرکت بزرگ Bethesda که به تازگی بازی ترسناک خود یعنی The Evil Within را معرفی کرد؛ امروز نیز یک نام تجاری را که گفته می‌شود یک عنوان Horror به حساب می‌آید را با اسم "Endless Summer" ثبت نموده است. طبق لیستی که هیئت ارزیابی و رتبه‌بندی کشور استرالیا یعنی (ACB) آن را منتشر کرده است نام این بازی Endless Summer است و درجه سنی آن نیز به علت ترس بسیار، خشنونت، و دیگر مسائل بالای 15 سال عنوان شده است.

این بازی که در سایت مذکور مولتی پلتفرم ثبت شده؛ ناشرش شرکت ZENIMAX EUROPE و سازنده آن نیز BETHESDA SOFTWORKS LLC عنوان شده است. تا به امروز BETHESDA هیچ گونه خبری از این بازی و نامش در خبرها ذکر نکرده بود و باید دید در روزهای آینده آیا خبری از این بازی ترسناک به گوش خواهد رسید یا خیر.

در اخر نیز شایان ذکر است سایت pcauthority با این شرکت ارتباط برقرار کرد و در مورد این نام سوالاتی کرد که گویا Bethesda در مورد این مسئله نخواسته است صحبتی کند و سکوت اختیار نموده!

gematsu

سازنده آن نیز BETHESDA SOFTWORKS LLC عنوان شده است
این خودش ناشره !!! اونی که میسازه Bethesda Game Studios ــه :دی
ZENIMAX EUROPE
هم که از اسمش مشخصه پابلیشر بازی ها تو اروپا و UK هستش
احتمالاً ZENIMAX EUROPE در کنار Bethesda Softworks یکی از پابلیشرهاست و تو اروپا این ها پابلیشر بازی هستن ، وگرنه پابلیشر کلی و اصلی نیستن :| :دی
چقدر این اسم endless summer اشناست
کجا دیدم اینو؟

آهنگش !؟
yahoo_7.gif
:دی

این خودش ناشره !!! اونی که میسازه Bethesda Game Studios ــه :دی
هم که از اسمش مشخصه پابلیشر بازی ها تو اروپا و UK هستش
احتمالاً ZENIMAX EUROPE در کنار Bethesda Softworks یکی از پابلیشرهاست و تو اروپا این ها پابلیشر بازی هستن ، وگرنه پابلیشر کلی و اصلی نیستن :| :دی
Bethesda زیرمجموعه ی Zenimax هست منظورت چیه در کنارش؟:-/ و پابلیشر اصلی نیست یعنی چی؟:-/ یعنی Zenimax که یکی از بزرگترین ناشر هاست میاد بازیش رو میده مثلا EA منتشر کنه؟/:) Zenimax Europe هم قسمت اروپایی شرکت Zenimax Media هست. مثل اینکه بگی Sony Europe پابلیشر اصلی بازی نیست و پابلیشر اصلی بازی یه شرکت دیگه س!

فکر کنم بازی هست که دارم MachineGames میسازه هستش. چه بشود. اینجوری Zenimax خودش رو یکی از بزرگترین ناشر های بازی های سبک Horror میکنه و یاد Konami، Capcom و EA میاره که چجوری باید بازی ترسناک ساخت و ازش پشتیبانی کرد نه این که به دنبال جذب طرفدارای CoD و BF بود!!!

Bethesda زیرمجموعه ی Zenimax هست منظورت چیه در کنارش؟:-/ و پابلیشر اصلی نیست یعنی چی؟:-/ یعنی Zenimax که یکی از بزرگترین ناشر هاست میاد بازیش رو میده مثلا EA منتشر کنه؟/:) Zenimax Europe هم قسمت اروپایی شرکت Zenimax Media هست. مثل اینکه بگی Sony Europe پابلیشر اصلی بازی نیست و پابلیشر اصلی بازی یه شرکت دیگه س!
فک کنم اطلاعاتی که بالا دادم نشون میده خودم به اندازه کافی میشناسمشون! یعنی من نمیدونم Bethesda زیر مجموع Zenimax ــــه؟!؟!!؟! 8-|
شما اصلاً متوجه نشدی من چی میگم درست هم نحوندی من گفتم
احتمالاً ZENIMAX EUROPE در کنار Bethesda Softworks یکی از پابلیشرهاست و تو اروپا این ها پابلیشر بازی هستن ، وگرنه پابلیشر کلی و اصلی نیستن :| :biggrin1:
یعنی اینکه پابلیشر بازی Zenimax Europe نیست و فقط در اروپا (اون قسمتی که بش میگیم Region 2) بازی رو میده دست ملت تو آمریکا Zenimax Europe نقشی نداره تو ژاپن نقشی نداره!! اوکی ؟!
اما در مورد اون تیکه ی رنگی این عکس هم ببینی بد نیست

TES IV : Oblivion با علامت 2k که فک کنم قبول کنید نشانه ی پابلیشره نه هویج
اما خود Bethesda Softworks هم پابلیشر این بازی بوده!!!

فک کنم اطلاعاتی که بالا دادم نشون میده خودم به اندازه کافی میشناسمشون! یعنی من نمیدونم Bethesda زیر مجموع Zenimax ــــه؟!؟!!؟! 8-|
شما اصلاً متوجه نشدی من چی میگم درست هم نحوندی من گفتم
یعنی اینکه پابلیشر بازی Zenimax Europe نیست و فقط در اروپا (اون قسمتی که بش میگیم Region 2) بازی رو میده دست ملت تو آمریکا Zenimax Europe نقشی نداره تو ژاپن نقشی نداره!! اوکی ؟!
اما در مورد اون تیکه ی رنگی این عکس هم ببینی بد نیست
TES IV : Oblivion با علامت 2k که فک کنم قبول کنید نشانه ی پابلیشره نه هویج
اما خود Bethesda Softworks هم پابلیشر این بازی بوده!!!
قربونت برم من اصلا قصد نداشتم بگم که از Zenimax یا Bethesda اطلاعات نداری. گفتم این حرفت نامفهومه. من متوجه نشدم منظورت چیه.
Oblivion هم مال زمانی بود که Zenimax انقدر بزرگ نشده بود و اون زمان یه قرارداد همکاری بستن که 2K چون سرمایه ی کافی برای انتشار نداشتن. برو Skyrim رو ببین که حتی توی ژاپن (که اکتیویژن مجبور میشه حق انتشار CoD رو به خاطر دلایل عجیب و غریب ژاپن بده Square Enix و EA هم حق انتشار BF رو میده Sega) خود Bethesda Softworks منتشر کرده. الآن تمام بازی های Zenimax رو داره خودش به تنهایی منتشر میکنه و براساس آخرین بررسی های آماری، ارزش Zenimax حتی از Take2 هم بیشتره! باز هم میگم قصد نداشتم بگم اشتباه میکنی فقط نفهمیدم منظورت چیه!

Oblivion هم مال زمانی بود که Zenimax انقدر بزرگ نشده بود و اون زمان یه قرارداد همکاری بستن که 2K چون سرمایه ی کافی برای انتشار نداشتن. برو Skyrim رو ببین که حتی توی ژاپن (که اکتیویژن مجبور میشه حق انتشار CoD رو به خاطر دلایل عجیب و غریب ژاپن بده Square Enix و EA هم حق انتشار BF رو میده Sega) خود Bethesda Softworks منتشر کرده.

من که حرفی ندارم میگم خودشون بازی رو میدن:دی
ولی میگم Zenimax Europe فقط بخش Region 2 رو پوشش میده همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or