پروژه‌ی جدید Blezinski این هفته رونمایی می‌شود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
bluestreak_the_shattering.jpg

استدیوی Boss Key قرار است در هفته‌ی جاری، بالاخره پرده از پروژه‌ی خود بردارد.

Nexon، ناشر، سایتی را برای این رونمایی احداث کرده است و با توجه به برنامه‌ی ارائه شده چند رونمایی کوچک انجام خواهد شد و در آخر مراسم اصلی خواهد بود.
البته مدیر شبکه‌های اجتماعی ربط این پروژه را به Boss Key تایید کرده است ولی هنوز ماهیت اصلی اثر مشخص نشده اما جمله‌ی “prepare for shattering" در سردر سایت خودنمایی می‌کند، اگر چه Cliff B در تویتی خاطر نشان کرده که Shattering اسم بازی نیست.
هر چند کمی گیج کننده است که این کلمه مربوط به بازی است ولی اسم آن نیست، پس Nexon قصد رونمایی چه چیزی را دارد؟

در آخر امیدوارم که بالاخره پروژه‌ی سازنده‌ی سابق Gears of War مشخص شود، عنوانی که طبق گزارشات Free-To-Play ،Shooter و در ژانر Sci-fi است.

منبع

free to play نباشه
رو کنسول ها هم بیاد
به عکس خبر هم ربط داشته باشه
حله:d
یاذمه عکس های اولی یه سری انسان گنده شبیهه ربات بودند که فوتبال میکردند. کلا عنوان جذابی باید باشه

free to play نباشه
رو کنسول ها هم بیاد
به عکس خبر هم ربط داشته باشه
حله:d
یاذمه عکس های اولی یه سری انسان گنده شبیهه ربات بودند که فوتبال میکردند. کلا عنوان جذابی باید باشه
فک کنم F2P هست
فکر کنم انحصاری PC هست
آخر سر هم فکر کنم شوتر اول شخص مولتی پلیر هم هست:d

اینا رو اگر اشتباه نکنم، خودش چند ماه پیش گفته بود.

امیدوارم بازیش یه چیز کاملا Pay2play در بیاد و شکست بخوره. تا چندسال پیش اظهار نظرهای کارشناسانه درباره مرگ pc gaming (واقعا lol) میکرد حالا pc gamer شده
و برای این پلتفرم مُرده بازی میسازه..:|
بعضی pc gamer ها انگار حافظه بلند مدتشون دراین مورد کار نمیکنه که خوشحال میشن(منظورم کسی اینجا نیست البته) :|
به استدیو های microsoft راهش ندادن حالا افتاده گدایی :))

ما رو ذوق‌مرگ کرد این؛ هر 6 ماه یه‌بار یه حرفی در مورد بازی می‌زنه و یه عکس نشون می‌ده و می‌ره تو افق محو می‌شه تا 6 ماه بعد. خیلی دوست دارم زودتر ببینم بازیش دقیقاً چیه.
امیدوارم بازیش یه چیز کاملا Pay2play در بیاد و شکست بخوره. تا چندسال پیش اظهار نظرهای کارشناسانه درباره مرگ pc gaming (واقعا lol) میکرد حالا pc gamer شده
بعضی pc gamer ها انگار حافظه بلند مدتشون دراین مورد کار نمیکنه که خوشحال میشن(منظورم کسی اینجا نیست البته) :|

=)) حالا چرا شکست بخوره؟!
بابا این بنده‌خدا این همه بازیِ خوب روی PC ساخته، خب بذار یکی دیگه هم بسازه ما PC Gamer ها حال کنیم.
Cliffy B کلاً به‌خاطر کامنت‌های تندش خیلی Hater داره، یه‌دقیقه می‌گه PC فلانه، یه‌دقیقه می‌گه Sony بهمانه... به‌ همه هم گیر می‌ده. کاری ندارم شخصیت درونیش چه‌طوریه... و هرچی هم باشه و هر طرز تفکری هم که داشته باشه، بازم به عنوان یه Developer بااستعداد و کاردُرُست قبولش دارم. :x (هنوز UT3 و GeOW رو یادم نرفته)

توی بلاگش نوشته بود که اسپنسر بعد از خرید ip Gears به Cliff زنگ میزنه ولی اون قبول نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or