پرسش و پاسخ در مورد Guitar Hero - XBox 360

XPrinCe

کاربر سایت
سلام دوستان
من چندتا سوال در مورد گیتار هیرو داشتم

1) همونطور که میدونید برای بازی پک های موزیک جداگانه منتشر میشه و میتونید دانلود کنید و به بازی اضافه کنید
می خواستم ببینم واسه XBox هم همچین چیزی ممکن هست ؟!
که موزیک های بازی رو دانلود کنیم و بریزیم تو هارد Xbox ؟

2) واسه خرید آنلاین گیتار و آرشیو کامل بازی میشه راهنماییم کنید
به عبارتی یه سایت معتبر برای خرید گیتار و بازی گیتار هیرو میخوام

3) توی کامپیوتر نرم افزارهایی وجود داشت که میشد آهنگ مورد علاقتون رو بسازید و به نت بازی گیتار هیرو تبدیل کنید و بازی کنید
واسه XBox همچین چیزی هست ؟!

سلام.
1)بله برای xbox ^ هم همچین چیزی ممکنه که بهش dlc میگن .
2)بهت توصیه نمیکنم بخوایی از سایت ها خرید کنی چون خیلی راحتتری که مدل مختلف گیتار ببینی و از بینشون انتخاب کنی ((برای برند های مختلفی که هست این توصیه رو میکنم))
3) این نرم افزار من هیچ اطلاعی ازش ندارم متاسفانه .
سلام دوستان
من چندتا سوال در مورد گیتار هیرو داشتم

1) همونطور که میدونید برای بازی پک های موزیک جداگانه منتشر میشه و میتونید دانلود کنید و به بازی اضافه کنید
می خواستم ببینم واسه XBox هم همچین چیزی ممکن هست ؟!
که موزیک های بازی رو دانلود کنیم و بریزیم تو هارد Xbox ؟

2) واسه خرید آنلاین گیتار و آرشیو کامل بازی میشه راهنماییم کنید
به عبارتی یه سایت معتبر برای خرید گیتار و بازی گیتار هیرو میخوام

3) توی کامپیوتر نرم افزارهایی وجود داشت که میشد آهنگ مورد علاقتون رو بسازید و به نت بازی گیتار هیرو تبدیل کنید و بازی کنید
واسه XBox همچین چیزی هست ؟!

سلام.
1)بله برای xbox ^ هم همچین چیزی ممکنه که بهش dlc میگن .
2)بهت توصیه نمیکنم بخوایی از سایت ها خرید کنی چون خیلی راحتتری که مدل مختلف گیتار ببینی و از بینشون انتخاب کنی ((برای برند های مختلفی که هست این توصیه رو میکنم))
3) این نرم افزار من هیچ اطلاعی ازش ندارم متاسفانه .

سلام من ایکس باکس اسلیم دارم وقتی که سی دی بازی را داخل دستگاه میزارم موقع ای که میخواد بازی اجرا بشه ارور سی دی را ساپورت نمیکنه را میده ومیاد بیرون دوستان خواهش میکنم کمکم کنید 30 40 تا بازی دارم همینطوریه لطفا دوستان بگن چه کار کنم درست شه حتی pal را تغییر دادم بازم درست نشد کمکککککککککککککک

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 PM ارسال شده بود ----------

سلام من ایکس باکس اسلیم دارم وقتی که سی دی بازی را داخل دستگاه میزارم موقع ای که میخواد بازی اجرا بشه ارور سی دی را ساپورت نمیکنه را میده ومیاد بیرون دوستان خواهش میکنم کمکم کنید 30 40 تا بازی دارم همینطوریه لطفا دوستان بگن چه کار کنم درست شه حتی pal را تغییر دادم بازم درست نشد کمکککککککککککککک

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان سی دی بازی را داخل ایکس باکس اسلیم میزارم موقعی که میخواهد بیاد بالا ارور سیدی را ساپورت نمیکنه را میده ومیپره بیرون خواهش میکنم کمکم کنید

سلام دوست من .
چندتا سوال .
1:هیچ بازی اجرا نمیکنه ؟؟؟؟
2: از روز اول این مشکل داشتی یا تازه به این مشکل خوردی ؟؟؟؟
3:دستگاه update lt+3 یا lt+2 .
4:نگووووو که به اینرنت وصل شدی((ممکنه دستگاهت brick شده باشه ))
جواب سوالاروبده تا شاید بتونم بهترین راهنمایی بکنم.
سلام به دوستان سی دی بازی را داخل ایکس باکس اسلیم میزارم موقعی که میخواهد بیاد بالا ارور سیدی را ساپورت نمیکنه را میده ومیپره بیرون خواهش میکنم کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or