پردازنده Cell بر روی PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wroth Master

کاربر سایت
به گذارش PC Advisor سونی قصد دارد تا در نمایشگاه SIGGRAPH واقع در San Diego (در تاریخ August 7) ابر رایانه جدید خود همراه با چندین پردازنده Cell و یک پردازنده گرافیکی RSX که توانایی رندر کردن تصاویر تا رزولوشن 4K را دارد پرده برداری کند.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

پس تا نمایشگاه

• Like
Reactions: bahramffx
تا اونجا که بنده در جریان هستم، قراردادی که بین Sony , Toshiba. IBM منعقد شده بود سونی از این CUP فقط در ps3 و Toshiba در یکسری از TV هاش و IBM هم اگر اشتباه نکنم در یک سری محدود از لب تاپ ها استفاده کنه. این خبر یکم عجیب غریب هست. اگه این کار رو بکنه با دست خودش یه شاخ برای ps3 تراشیده :-"

شرکت سونی برای طراحی و ساخت این پردازنده سال هاست که با دو شرکت توشیبا و آی بی ام همکاری می کند. این پروژه , یک پروژه چندین ساله بوده است که بیشترین بودجه را نیز خود سونی متقبل شده (حدود 2 میلیار دلار تا کنون در مقایسه با تنها چند ده میلیون دلار از طرف دو شرکت دیگر ) و در نتیجه تقریبا تمامی حقوق این پردازنده در اختیار این شرکت (سونی) است ( البته آی بی ام به همراه Mercury از این پردازنده در بازارهای خاصی استفاده می کنند و توشیبا نیز در تلوزیون های جدید خود از این پردازنده استفاده خواهد کرد) (کیانوش کنی)

تا جايي كه من يادمه از اول قرار بود اين پردازنده روي كامپيوتر هم بياد

ببخشيد منظور از 4k چيه ؟
منظور از رزولوشن 4k یعنی رزولوشن تصاویر 4000 پیکسل هست لازم به ذکر هست که این رزولوشن 1080p که همه میشناسن رزولوشنش 2k هست یعنی:1920*1080 که میشه 1k*2k امیدوارم فهیده باشید

تا اونجا که بنده در جریان هستم، قراردادی که بین Sony , Toshiba. IBM منعقد شده بود سونی از این CUP فقط در ps3 و Toshiba در یکسری از TV هاش و IBM هم اگر اشتباه نکنم در یک سری محدود از لب تاپ ها استفاده کنه. این خبر یکم عجیب غریب هست. اگه این کار رو بکنه با دست خودش یه شاخ برای ps3 تراشیده

این خبر به طور رسمی از طرف سونی اعلام شده و آی بی ام و توشیبا هیچ واکنشی انجام ندادن و اگه به تاریخ نمایشگاه نگاه کنید میبینید هفته دیگه هست پس تا هفته دیگه صبر کنید ببنید چی پیش میاد

سلام

تا اونجا که بنده در جریان هستم، قراردادی که بین Sony , Toshiba. IBM منعقد شده بود سونی از این CUP فقط در ps3 و Toshiba در یکسری از TV هاش و IBM هم اگر اشتباه نکنم در یک سری محدود از لب تاپ ها استفاده کنه. این خبر یکم عجیب غریب هست. اگه این کار رو بکنه با دست خودش یه شاخ برای ps3 تراشیده :-"

فریدون جان شما از لحاظ سخت افزاری دار یمیگی سونی برای Ps3 خودش ، یک شاخ تراشیده ؟؟

آخه کلا PS3 به قول شما یک چیزه دیگه هستش که ....

خوب از لحاظ بازی هم باشه ، هر چه قدر هم قدرتمند باشه ، چی فایده نه بازیهای pc جالبه و

نه اینکه میشه با موس و.... بازی کرد . و درکل من نگرفتم منظورتون چیه؟؟؟:confused:

عجيبه مگه رزولوشن مربوط به كارت گرافيك و مانيتور نميشه !!!

عجيبه مگه رزولوشن مربوط به كارت گرافيك و مانيتور نميشه !!!

ببین دوست عزیز وقتی داشتن پردازنده Cell رو معرفی میکردن شما کجا بودی این پردازنده به قدری قوی هست و با وجود SPE میتونه کارهای گرافیکی و همچنین اکولایزر صدا و رندر هوش مصنوعی و فیزیک رو به عهده بگیره پس زیاد هم عجیب نیست

توي ps3 اره ولي توي pc هم كار گرافيك رو انجام ميده !
اگه اينجوري باشه كه خيلي توپ ميشه pc با پردازنده cell ديگه احتياجي به VGA نداره ! چه جلب :biggrin1:

اين خبر بيشتر بايد براي AMD و Intel جالب باشه :laughing:

به گذارش PC Advisor سونی قصد دارد تا در نمایشگاه SIGGRAPH واقع در San Diego (در تاریخ August 7) ابر رایانه جدید خود همراه با چندین پردازنده Cell و یک پردازنده گرافیکی RSX که توانایی رندر کردن تصاویر تا رزولوشن 4K را دارد پرده برداری کند.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

پس تا نمایشگاه
خُدای من! دَه سال پیش حرف از رزولوشن 4k یک رویا بود، ولی حالا داره به یک رزولوشن عادی در صفحه نمایش موبایل تبدیل می شه! :D
تکنولوژی سال به سال در حالِ حیرت زده کردن ماست! :D
یک دَهه بعد میام به 2017 لبخند می زنیم!!! :D
چـــــــیــــه این تکنُولوژی!!!
با لحن عادل فِردِرپوس:D

خُدای من! دَه سال پیش حرف از رزولوشن 4k یک رویا بود، ولی حالا داره به یک رزولوشن عادی در صفحه نمایش موبایل تبدیل می شه! :D
تکنولوژی سال به سال در حالِ حیرت زده کردن ماست! :D
یک دَهه بعد میام به 2017 لبخند می زنیم!!! :D
چـــــــیــــه این تکنُولوژی!!!
با لحن عادل فِردِرپوس:D

عجب تاپیکی رو آپ کردی :دی 10 سال گذشت. اون روزها به فکر 4K بودن :| البته اینها همش تبلیغات بود :دی ولی واقعا تکنولوژی داره با سرعت نور پیشرفت میکنه :-"

• Like
Reactions: GPSY and Dr.Trax
عجب تاپیکی رو آپ کردی :D 10 سال گذشت. اون روزها به فکر 4K بودن :| البته اینها همش تبلیغات بود :D ولی واقعا تکنولوژی داره با سرعت نور پیشرفت میکنه :-"
حق با شماست، در اون بُرهه جنبه تبلیغاتی داشت! :D دیگه شما حساب کن در یک دهه پیش تا چه مقدار بی اطلاع بودیم که با رزولوشن 4K ما رو به وجد معنوی می رسوندن! :D حقیقتش در اون روزگار تصور رزولوشنِ بیشتر از 1080 رو نمی کردیم و نیاز نمی دونستیم! :D:D:D اون زمان با وجود ورودِ پنل هایِ جدید، کیفیت تصویرهای بالاتر و پورت HDMI، همچنان مانیتورهایِ CRT تو بورس بودن و حتی خیلی از مانیتورهایِ LCD قابلیت پشتیانی از رزولوشن 1080 رو نداشتن!!!! :D:D:D اون PS3 خدا بیامورز بازی هاش 720P بود، دیگه شما فکر کن واژه "4K" تا چه مقدار برای ما غریب بوده!!!! :D:D:D جالب اینجاست یکی از دوستان در همین تاپیک پرسیدن; 4K چیه!!!! :D
دلم برای اون دوره تنگ شده! :D:D:D:D:D:D:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or