منظور از رزولوشن 4k یعنی رزولوشن تصاویر 4000 پیکسل هست لازم به ذکر هست که این رزولوشن 1080p که همه میشناسن رزولوشنش 2k هست یعنی:1920*1080 که میشه 1k*2k امیدوارم فهیده باشیدببخشيد منظور از 4k چيه ؟
تا اونجا که بنده در جریان هستم، قراردادی که بین Sony , Toshiba. IBM منعقد شده بود سونی از این CUP فقط در ps3 و Toshiba در یکسری از TV هاش و IBM هم اگر اشتباه نکنم در یک سری محدود از لب تاپ ها استفاده کنه. این خبر یکم عجیب غریب هست. اگه این کار رو بکنه با دست خودش یه شاخ برای ps3 تراشیده
تا اونجا که بنده در جریان هستم، قراردادی که بین Sony , Toshiba. IBM منعقد شده بود سونی از این CUP فقط در ps3 و Toshiba در یکسری از TV هاش و IBM هم اگر اشتباه نکنم در یک سری محدود از لب تاپ ها استفاده کنه. این خبر یکم عجیب غریب هست. اگه این کار رو بکنه با دست خودش یه شاخ برای ps3 تراشیده
عجيبه مگه رزولوشن مربوط به كارت گرافيك و مانيتور نميشه !!!
خُدای من! دَه سال پیش حرف از رزولوشن 4k یک رویا بود، ولی حالا داره به یک رزولوشن عادی در صفحه نمایش موبایل تبدیل می شه!به گذارش PC Advisor سونی قصد دارد تا در نمایشگاه SIGGRAPH واقع در San Diego (در تاریخ August 7) ابر رایانه جدید خود همراه با چندین پردازنده Cell و یک پردازنده گرافیکی RSX که توانایی رندر کردن تصاویر تا رزولوشن 4K را دارد پرده برداری کند.
پس تا نمایشگاه
خُدای من! دَه سال پیش حرف از رزولوشن 4k یک رویا بود، ولی حالا داره به یک رزولوشن عادی در صفحه نمایش موبایل تبدیل می شه!
تکنولوژی سال به سال در حالِ حیرت زده کردن ماست!
یک دَهه بعد میام به 2017 لبخند می زنیم!!!
چـــــــیــــه این تکنُولوژی!!!با لحن عادل فِردِرپوس
حق با شماست، در اون بُرهه جنبه تبلیغاتی داشت! دیگه شما حساب کن در یک دهه پیش تا چه مقدار بی اطلاع بودیم که با رزولوشن 4K ما رو به وجد معنوی می رسوندن! حقیقتش در اون روزگار تصور رزولوشنِ بیشتر از 1080 رو نمی کردیم و نیاز نمی دونستیم! اون زمان با وجود ورودِ پنل هایِ جدید، کیفیت تصویرهای بالاتر و پورت HDMI، همچنان مانیتورهایِ CRT تو بورس بودن و حتی خیلی از مانیتورهایِ LCD قابلیت پشتیانی از رزولوشن 1080 رو نداشتن!!!! اون PS3 خدا بیامورز بازی هاش 720P بود، دیگه شما فکر کن واژه "4K" تا چه مقدار برای ما غریب بوده!!!! جالب اینجاست یکی از دوستان در همین تاپیک پرسیدن; 4K چیه!!!!عجب تاپیکی رو آپ کردی 10 سال گذشت. اون روزها به فکر 4K بودن البته اینها همش تبلیغات بود ولی واقعا تکنولوژی داره با سرعت نور پیشرفت میکنه