پخش کننده مالتی مدیا

مهران جان از من نصیحت، برو سراغ سیگیت.
وسترن پیرت میکنه.

شما داری؟
من الان 5 ساله از پلیر های وسترن استفاده می کنم
سیگیت جز مزخرف ترین دستگاه های مولتی مدیا هستش
تمام مدل ها و برند ها رو من داشتم
خواهشا اطلاعات غلط ندید
تجربه ارزشش خیلی بیشتر از 4 تا نوشته روی کاغذه
اگه واقعا یکی از این محصولات رو داشتی این حرفو نمیزدی
صرفا جهت اطلاع خریدار بود .
WD بهترین و مناسبترین پیشنهاده .

شما داری؟
من الان 5 ساله از پلیر های وسترن استفاده می کنم
سیگیت جز مزخرف ترین دستگاه های مولتی مدیا هستش
تمام مدل ها و برند ها رو من داشتم
خواهشا اطلاعات غلط ندید
تجربه ارزشش خیلی بیشتر از 4 تا نوشته روی کاغذه
اگه واقعا یکی از این محصولات رو داشتی این حرفو نمیزدی
صرفا جهت اطلاع خریدار بود .
WD بهترین و مناسبترین پیشنهاده .

موافقم.
بنده هم WD رو تجربه کردم ، واقعا عالی هست

مهران جان از من نصیحت، برو سراغ سیگیت.
وسترن پیرت میکنه.

مرسی از نظرتون اما کاشکی دلیلش رو هم میگفتین:) , متاسفانه چون تجربه استفاده با هیچکدوشون رو نداشتم نمیدونم کدومش مناسب تره , ولی ترجیح میدم WD باشه چون هم نظرات خوبی از سایتای مختلف ازش شنیدم هم هاردی که دارم western هست .

مرسی از پیشنهاده علیرضا و امیر .

مرسی از نظرتون اما کاشکی دلیلش رو هم میگفتین:) , متاسفانه چون تجربه استفاده با هیچکدوشون رو نداشتم نمیدونم کدومش مناسب تره , ولی ترجیح میدم WD باشه چون هم نظرات خوبی از سایتای مختلف ازش شنیدم هم هاردی که دارم western هست .

خدمتت عرض کنم که از همون اول که WD اومد من خریدمش. حتی بعد مدل hd و liveش رو هم خریدم. ولی هیچ کدوم به دردم نخوردن. اینم علتش :
عدم پخش smooth فیلم های HD با بیت ریت بالا. اون کسی که پست شماره 3 رو داده حتما بهترین کیفیتش divx بوده.
گواه مدعای من هم فیرم ویرهای پشت سر هم و کاستوم فیرم ویرهای یوزرها است که هر ماه یبار منتشر میشد. الان هم اولین WDم افتاده گوشه خونه و خاک میخوره.
بهترین پلیر SeaGate Theater plus هستش که متاسفانه دیگه گیر نمیاد. مدل بعدیش هم بد نیست. ولی باور کن از WD بهتر و راحت تر کار میکنه.
در مورد هارد هم نگران نباش. من الان 14 تا هارد دارم که نصفشون WD هستش. بدون هیچ مشکلی با seagate کار میکنند.
باز اگه سوالی بود در خدمتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or