پایینترین ping رو کدوم شرکت میده؟؟؟

• Thread starter Thread starter aliani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

aliani

کاربر سایت
سلام
من الان از شرکت محترمی به نام شهراد اینترنت 256 دارم و سرعت دانلودم رو 28 هست اما پینگم چه موقعی که سرعت دانلود واقعا کم میشه یا سرعت دانلود مثل همیشست اکثرا بالایه 300 هست جوری که اکثر کاربرای ایرانی پینگشون از من پایین تره.
حالا میخوام adsl رو از شرکت دیگه ای که پینگ پایینتری داره بگیرم ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو اینجا مطرح کنید .
تا بفهمیم پایینترین پینگ رو چه شرکتی میده تا ماهم از اونجا سرویس بگیریم
خیلی ممنون
در ضمن من از مرکز شهید توکلی سرویس میگیرم که تازگیا شاتل هم اومده.

آخرین ویرایش:
سلام
من الان از شرکت محترمی به نام شهراد اینترنت 256 دارم و سرعت دانلودم رو 28 هست اما پینگم چه موقعی که سرعت دانلود واقعا کم میشه یا سرعت دانلود مثل همیشست اکثرا بالایه 300 هست جوری که اکثر کاربرای ایرانی پینگشون از من پایین تره.
حالا میخوام adsl رو از شرکت دیگه ای که پینگ پایینتری داره بگیرم ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو اینجا مطرح کنید .
خیلی ممنون
در ضمن من از مرکز شهید توکلی سروس میگیرم که تازگیا شاتل هم اومده.

شاتل و صبانت پینگ خوبی دارن.

اما خوب پینگ که الان خیلی بد شده به دلیل مشکل فیرنوری هست که پیش اومده زیر دریا.

سلام
خیلی ممنون
در ضمن من از مرکز شهید توکلی سرویس میگیرم که تازگیا شاتل هم اومده.

مال من 450 . 500 .600 یا گاهی اوقات 999 یا بیشتر هست از پینگ نگو که هم از دانلود یا اپلود هم بدتر هست سرعت اینترنتم 384 هست ولی 512 هم داشته باشی فرقی نمیکنه ولی میگن شرکت دیگه پینگشون بهتر هست من که تجربه کردم همشون مثل هم هستن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or