كمك
سلام
من به يك مشكلي برخوردم كه از شما ميخوام هر كسي كه ميتونه به من كمك كنه چون واقعا اين مشكل اعصابم رو خورد كرده.
من چند هفته پيش يك سيستم با مشخصات زير بستم:
CPU: Core 2 Due E4500
Main: Gigabyte GA-P31-DS3L
RAM: 2*1GB FSB 800 Gail
Graphic Card: XFX 8800GT 512MB Extreme Edition
Power: 480W Green GP-480A
بعد از نصب ويندوز و درايور كارت گرافيك به محض اينكه سيستم وارد ويندوز ميشه پيغام زيرظاهر ميشه.
"The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power."
"To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
من كليه ي وسايل جانبي سيستم از جمله درايوها،فن ها،مودم و حتي اسپيكر ها را از سيستم جدا كردم و
سيم 6پين مخصوص كارت گرافيك رو به اون وصل كردم و با درايوري كه روي خود كارت بود و همچنين با آخرين ورژن درايور كه
از سايت nVidia دانلود كردم هم تست كردم حتي باياس سيستم رو هم آپديت كردم بازهم نتيجه اي نداشت.:confused:
من كارت رو در بازيهاي Crysis و Gears Of War تست كردم نتيجه اينكه Crysis رو حداكثر ميتونه روي Low اجرا كنه و Gears رو هم نميتونه
با حداكثر كيفيت اجرا كنه.!!
من امكان اينكه با يه پاور ديگه كارت رو تست كنم برام وجود نداره چون اين پاور رو تازه خريدم و پاور بهتري هم در دسترسم نيست.ضمنا من اين پاور رو
با توجه به چيزايي كه خونده بودم گرفتم من خونده بودم كه اين كارت حداكثر به 180 Watt توان احتياج داره و پاور من روي ريلهاي 12 ولتي 32 آمپر
جريان ميده يعني خيلي بيشتر از نياز كارت.
خواهش ميكنم به من كمك كنيد.پيشاپيش از دوستاني كه منو راهنمايي ميكنند ممنونم.