سلام دوستان من يه مشكلي دارم اگه كسي مشكله منو داشته و تونسته درستش كنه لطفا كمكم كنه من وقتي بازيهاي fps بازي ميكنم حالت سرگيجه سردرد عرق كردن و در انتها حالت تهو پيدا ميكنم چي كار كنم مردم از بس fps بازي نكردم
شاید دلیلش به خاطر اینه که تو بعضی از گیمهای FPS، وقتی داری راه میری صفحه بیش از حد به چپ و راست حرکت میکنه (تاب میخوره) یعنی مثلاً داره نشون میده که کله ی طرف داره به چپ و راست حرکت میکنه، منظورم Headbobbingـــه. من خودم هنوز که این همه FPS بازی میکنم و اینا، هنوزم سر بعضی گیمها که توشون Headbobbing زیاد هست و FOV هم پایین هست، این احساس بهم دست میده نمونه ش همین Stalker بود که چون نتونستم Headbobbing رو ازش حذف کنم بازی نکردم چون واقعاً موقع بازی حالم بد میشد. البته توی بعضی گیمها که به کنسول بازی دسترسی باشه میشه این افکت رو حذف کرد (یا کمترش کرد).
علتش اینه دوستان منم اینجوری میشدم ولی به دوعلت هستش :
1: چشمتون ضعیف شده
2:موقع بازی حواستون به بافتای گرافیکیه و وقتی سری تکون میخورن چشمتون نمیتونه خوب تعقیبشون کنه و در نتیجه سرگیجه و افت فشار رو خواهید داشت .
توصیه من قید گرافیک رو بزنید فقط جلوی تفنگ رو بچسبید :biggrin1: یا مثل من قید fps رو بزنید آخه من نمیدونم این fps چیداره به خدا فقط آماتورا باهاش خیلی حال میکنن به خدا قصد بی احترامی ندارم ولی انصافاَ حرکات فیزیکی توی fps بهتره یا سوم شخص خودتون بگید تازه شاید اکثراَ ندونید ولی میدونم همه میدونن :biggrin1: ساخت بازیهای fps راحتتر از سوم شخص هستش بخاطر همین انقدر تند تند بازیهای fps میاد بیرون مثلاَ cod رو ببینید حداقل سالی یه دونه داره میده بیرون ولی بازیهای سوم شخص مثل اویل و ... هر چند سال یه بار یکی میدن .
بازم میگم زیاد پیگیر این قضیه نشید مهم نیست من همینجوری گفتم.:cheesygri