يه بازي هواپيما لطفا معرفي كنيد

اگر Simulator معمولی میخوای همونی که بچه ها گفتن، البته FSX سیستم نسبتاً سیستم قوی میخواد میتونی همون FS9 یا به اسم معروفش Flight Simulator 2004 اون میتونی بگیری که سیستم معمولی هم بخوبی جواب میده مدل هم تو اینترنت ریخته! اما اگر Combat Sim میخوای 2 تا از بهترین ها رو بهت معرفی میکنم حتی از FS هم بهتره یکی سری IL-2 Stormovik که بهترین سیمیولیتر جنگ جهانی دوم هست من خودم بازی میکنم اما بسیار بسیار سخته! سیم بعدی از شرکتBattlefield Opretaions به اسم Falcon 4.0: Allied Forces هست که سیمیولیتر هواپیمای معروف F-16 هست. از نظر من Blazing Angels بیشتر یک بازی معمولیه، اینای دیگه که معرفی شد واقعاً سیمیولیتر هستن. البته Pacific Fighters هم هست که یک اکسپنشن برای همون IL-2 هست خوبیش اینه که ناو و تیک آف - لندینگ از روی ناو رو هم به بازی اضافه میکنه که من هنوز خودم یه لندینگ درست حسابی نداشتم :) وضعیت نویگیشنم در حد قارچ به طبع کسی که نویگیشنش خوب نباشه اپروچش هم 3برابره نویگیشنش خرابه. اگر بتونی IL-2 Stormovik: 1946 که یک پکیج کامل از سری IL-2 هست رو گیر بیاری بهتره همه اکسپنشنها رو هم داره. اما خوب من پیداش نکردم نه اینجا نه تو اینترنت! Pacific Fighters به نسبت جدیده و هنوز میتونی گیر بیاری همینطور Falcon 4.0 اما برای IL-2 فکر کنم باید بری اینجاهائی که آرشیو دارن مثل آبی کامپیوتر یا شریف (تو پایتخت).

سلام.بچه ها دستتون درد نكنه.من بازي falcon4.0 رو گرفتم خيلي گرافيكش خوبه فقط وقتي بازي شروع ميشه من تو بازي تنهام يعني اصلا دشمني ندارم.ميخواستم ببينم قضيه چيه ؟ايا بايد دشمن درست كنم؟اگه اين بازي رو شما دارين بگين من بايد چيكار كنم و بازي رو چطور بايد شروع كنم.ببخشيد من يه كم مبتدي هستم.قربان همگي دوستان:love:

نه نه تنها نیستی، مگر اینکه مراحل تمرینی از Instant Action اجرا کنی، اما بنظر من اول از گزینه Training شروع کن، بعد که کاملش کردی برو Campaign رو شروع کن. برای نبرد هوائی برو Dogfight برای نبرد ها تاکتیکی برو Tactical Engagement.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or