koorosh sh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 12, 2011 #1 خريدار يك دستگاه مودم وايرلس linksys براي خودم هستم البته از مدل هاش اطلاعي ندارم ولي مايلم جزو مدل هاي جديد و به روزش باشه و با پارس انلاين هم هماهنگ باشه !! اگر كسي فروشندست يا سراغ داره خبرم كنه ممنون در همين تاپيك پيگيري ميكنم
خريدار يك دستگاه مودم وايرلس linksys براي خودم هستم البته از مدل هاش اطلاعي ندارم ولي مايلم جزو مدل هاي جديد و به روزش باشه و با پارس انلاين هم هماهنگ باشه !! اگر كسي فروشندست يا سراغ داره خبرم كنه ممنون در همين تاپيك پيگيري ميكنم
koorosh sh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 12, 2011 #3 مودم هاتون رو ميخوايد چيكار؟؟ بفروشيد ديگه:d اپ
Farshidstar2012 کارشناس سخت افزار PC و شبکه کاربر فعال Rating - 0% 0 0 0 Mar 12, 2011 #4 نوشته شده توسط koorosh sh: مودم هاتون رو ميخوايد چيكار؟؟ بفروشيد ديگه:d اپ بیشتر... من مودم مدل Linksys WAG 120 رو پیشنهاد می دم، حدود 80 تومن هست و بهترین انتخاب هم هست.
نوشته شده توسط koorosh sh: مودم هاتون رو ميخوايد چيكار؟؟ بفروشيد ديگه:d اپ بیشتر... من مودم مدل Linksys WAG 120 رو پیشنهاد می دم، حدود 80 تومن هست و بهترین انتخاب هم هست.
koorosh sh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 12, 2011 #5 نوشته شده توسط Farshidstar2012: من مودم مدل Linksys WAG 120 رو پیشنهاد می دم، حدود 80 تومن هست و بهترین انتخاب هم هست. بیشتر... مرسي دوست من !! اين پيشنهاد شما بود يا براي فروش داريد؟
نوشته شده توسط Farshidstar2012: من مودم مدل Linksys WAG 120 رو پیشنهاد می دم، حدود 80 تومن هست و بهترین انتخاب هم هست. بیشتر... مرسي دوست من !! اين پيشنهاد شما بود يا براي فروش داريد؟
bluestar کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 12, 2011 #6 مدلی که فرشید پیشنهاد داد تو اون رنج قیمت بهترین هست .