Mosi.M6 کاربر سایت Mar 20, 2007 #1 يكي از بهترين ترينرها موجود را برايتان گذاشتم . دانلود كنيد ...... حالشو ببريد......واقعا عالييييييييييييييييييه!!!!!!:biggrin1: Attachments re4skoss.zip re4skoss.zip 35 KB · مشاهده: 168
يكي از بهترين ترينرها موجود را برايتان گذاشتم . دانلود كنيد ...... حالشو ببريد......واقعا عالييييييييييييييييييه!!!!!!:biggrin1:
kakero youga کاربر سایت Mar 20, 2007 #3 این یکی هم خوبه: Attachments asx-re4.rar asx-re4.rar 30.7 KB · مشاهده: 53
x360 کاربر سایت Mar 20, 2007 #4 نوشته شده توسط kakero youga: این یکی هم خوبه: بیشتر... کاکرو ماله تورو که دان میکنم . اصلا باز نمیشه. امتحان کن. ممنون
نوشته شده توسط kakero youga: این یکی هم خوبه: بیشتر... کاکرو ماله تورو که دان میکنم . اصلا باز نمیشه. امتحان کن. ممنون
kakero youga کاربر سایت Mar 20, 2007 #5 عزیز باید با winrar باز کنی! این نسخه ی zip شده هست: Attachments asx-re4.zip asx-re4.zip 28 KB · مشاهده: 20
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 20, 2007 #6 اگه کسی این ترینر رو تست کرده و جواب میده و خوب هست برم جای ترینری که صفحه ی اول گزاشتم این رو بزارم؟! در ضمن واسه 1 ترینر که تاپیک نمیزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کسی این ترینر رو تست کرده و جواب میده و خوب هست برم جای ترینری که صفحه ی اول گزاشتم این رو بزارم؟! در ضمن واسه 1 ترینر که تاپیک نمیزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakero youga کاربر سایت Mar 20, 2007 #7 من اون ترینر رو ندیدم.. اما اینم خوبه ، خودت میتونی مقایسه شون کنی. در ضمن واسه 1 ترینر که تاپیک نمیزنن! بیشتر... حرف حساب جواب نداره!
من اون ترینر رو ندیدم.. اما اینم خوبه ، خودت میتونی مقایسه شون کنی. در ضمن واسه 1 ترینر که تاپیک نمیزنن! بیشتر... حرف حساب جواب نداره!
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 20, 2007 #8 ترینری که من گزاشتم مثل همین ترینری هست که شما گزاشتی واسه یه گروه هستن عوضش نمیکنم چون رفتم اون که گزاشتم رو دیدم اونم خیلی عالی بود.... این تاپیک هم قفل بشه بهتره
ترینری که من گزاشتم مثل همین ترینری هست که شما گزاشتی واسه یه گروه هستن عوضش نمیکنم چون رفتم اون که گزاشتم رو دیدم اونم خیلی عالی بود.... این تاپیک هم قفل بشه بهتره
HamedPC کاربر سایت Mar 30, 2007 #9 خیلی ترینر خوبی بود ولی پسشنهاد من اینه که از این ترینر و ترینر های مشابه استفاده نکنید
elham_nicky2000 کاربر سایت Oct 12, 2007 #10 ممنون می تونی به من کمک کنی که چطور این بازی رو نصب کنم تا یه جایی میره بعد اخطار میده میاد بیرون
S ScoRPioN2 کاربر سایت Oct 12, 2007 #11 نوشته شده توسط elham_nicky2000: ممنون می تونی به من کمک کنی که چطور این بازی رو نصب کنم تا یه جایی میره بعد اخطار میده میاد بیرون بیشتر... خوب اگه بگی چه خطایی میده بهتر میشه کمکت کرد.
نوشته شده توسط elham_nicky2000: ممنون می تونی به من کمک کنی که چطور این بازی رو نصب کنم تا یه جایی میره بعد اخطار میده میاد بیرون بیشتر... خوب اگه بگی چه خطایی میده بهتر میشه کمکت کرد.