و بازهم جك تامپسون

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
يك چند وقتي بود خبري از عمو جك نبود كه 3هفته ي پيش با يك گير تازه بازگشت:
3هفته پيش در omaha يك پسر جوان به نام robert hawkinsاقدام به قتل 8نفر از مردم نمود و آنها را به طور وحشيانه ي به قتل رساند .
طي تحقيقات انجام شده در مورد علت قتل در هنگام تفتيش بدني اين قاتل در جيب او يك بازي ويديوي پيدا شد .جناب آقاي جك تامپسون هم كه دنبال همين اموره سريع وارد صحنه شده و بازهم شكايت .
طي مصاحبات انجام شده با تامپسون او به بازيهاي :gtaوsplinter cellوmetal gear solidاشاره كرده و گير داده.
خداكنه مقتول بعدي خود عمو جك باشه.

من نميدونم اين يارو رو چرا ترور نميكنند؟ بيشوخي ميگم ها چرا ترورش نمي كنند؟
بابا روي جلد بازي زده رده سني اگر بالاي اون كه خب مشكل رواني داره چرا اين همه جوان ديگه اينكار هارو نميكنند؟
Metal Gear كه خيلي هم باحال بود بعضي از مراحلش اصلا نبايد آدم ميكشتي!
يا توي نسخه سوم سعي ميكرد تورو از كشتن دور كنه.
بيخود چرت پرت بابا هركس بيكار ميشه به يك چيزي گير ميده اين هم خيلي ديگه سرخوش به بازي گير ميده خوبه والا ...

فکر کنم این جک تامسون دارای بیش از 1 پدر بوده:دی
میتونیم یه رای گیری راه بندازیم ببینیم چه کسانی در خلق این بشر شرکت داشته اند:دی
پ ن:کسی پر رو بشه هر چی ببینه پای خودشه...با جنبه باشین:دی

میتونیم یه رای گیری راه بندازیم ببینیم چه کسانی در خلق این بشر شرکت داشته اند:دی
لطفا بحث رو به جاهاي باريك نكشونيد:laughing::cheesygri
مرگ بر جك تامسون مرگ بر جك تامسون:biggrin1:

الان یعنی Splinter cell بازیه خشنیه؟!:biggrin1:

فکر کنم این جک تامسون دارای بیش از 1 پدر بوده:biggrin1:

دارای هر چند فروند پدر بوده مهم اینه که هیچ کدومشون تربیتش نکردن مگه نه کار به اینجا نمیکشید:biggrin1:

خو یکی نیست بگه به جای اینکه 8 نفر رو بکشی،1نفر رو میکشتی که همه راحت میشدن.همین جک تامپسون رو میکشتی :biggrin1:
دارای هر چند فروند پدر بوده مهم اینه که هیچ کدومشون تربیتش نکردن مگه نه کار به اینجا نمیکشید:biggrin1:
با این استنباط امین پدر این یارو هواپیما تشریف داشته :biggrin1: پس به همین خاطر ایشون اصلا از بیخ مشکلات روانی داره و مشکل نبود پدر داشته از کودکی :biggrin1:

پ.ن:آقا بیخیال الان بن میشیم /:)

MGS و SC رو ديگه چي كار داره؟؟ :eek:

به نظر من گير بعديش به Super Mario Galaxy و Tetrisه...
PES و FiFa رو يادت رفت تازه شرط ميبندم اگر از فردا آمار كلك زدن به داور براي پنالتي تو واقعيت بيشتر بشه اين طرف از بازي PES شكايت ميكنه.
ميدوني! بعضي از آدم ها خيلي كوتاه فكر هستند. مثل كاركنان مدارس ما كه فكر مي كنند اين بازي اي كه باعث ميشه فرد روحيش عوض بشه نميان ببينند جنبه طرف چه قدر در اصل پدر و مادر براي كشك نيستند بلكه بايد روحيات بچشون ببينند وقتي من جنبه كشت و كشتار ندارم پدر و مادر بايد بدونند! اون پدر و مادري هم كه نمي دونند بازم تخصير خودشون.
اين نظر من هركس هركاري ميكنه تخصير خودش نه چيز ديگه ، يارو كه ميگه تقصير دوست ناباب بود (در اين مورد بازي ناباب!) خودش تقصير داشته مگه مجبور بوده بره دوست بشه يا بازي رو بخره؟

RIP جان به جنبه ربطی نداره حرفت خفن بود سن خیلی ها تو این سایت پایینه مدیر انجمنی باید بیشتر از اینا رعایت کنی ....

RIP جان به جنبه ربطی نداره حرفت خفن بود سن خیلی ها تو این سایت پایینه مدیر انجمنی باید بیشتر از اینا رعایت کنی ....
مگه چيز بدی گفته؟:-"
معلم دين و زندگيمون گفت هرکس دارای 3 پدر ميباشد!:laughing:
يکی پدر خودش
يکی معلّمش!:biggrin1:
يکی هم اونی که واسش ميره خواستگاری!:lol::lol:

دوستان همین الان خبری بدستم رسید که می گه جک تامپسون همون جکی دارکنس است و تقصیر خودش نیست و دارکنس کنترلش می کنه:eek:

در ضمن : شخصیت باگز بانی توقیف شد به علت هجوم خرگوش ها به هویج

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or