ویژگی های جدید FIFA 15 + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
EA Sports تریلر پشت صحنه مربوط به بازی FIFA 15 را با عنوان "ویژگی های بازی - پیشرفت های بصری باورنکردنی" منتشر کرد.

saqi53llqasikxhf0d6i.jpg

در FIFA 15 ویژگی های بازیکنان مثل شخصیت واقعی آن ها خواهد بود. موی سر بازیکنان در بازی حرکت خواهد کرد و چهره آن ها با توجه به اتفاقات بازی دارای واکنش خاصی خواهد بود. بازی دارای مدل جدید بازیکنان و سیستم شکل دهی مرتبط خواهد بود به این صورت که یک بازیکن مثل Messi تمام حرکات و ویژگی هایش در بازی FIFA 15 مثل دنیای واقعی خواهد بود.

علاوه بر این، لباس بازیکنان در FIFA 15 به صورت واقع گرایانه عمل می کند و در جریان بازی با توجه به وضعیت چمن ورزشگاه و شرایط آب و هوایی تغییر می کند و کثیف و گلی می شود. همچنین تکل زدن و حرکت cleat (کفش مخصوص فوتبال) بر روی چمن ورزشگاه تاثیر خواهد گذاشت و در طول جریان بازی وضعیت و شکل ضاهری چمن در بازی تغییر خواهد کرد.

بازی FIFA 15 در تاریخ 26 ماه سپتامبر برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii U, PS Vita, 3DS و PC منتشر خواهد شد. نسخه کنسول های Xbox One, PS4 و PC دارای ویژگی های بالا خواهد بود.

ویدیو در آپارات بازی سنتر
منبع

بر خلاف خیلیا ، من خیلی با این نسخه حال میکنم! تریلرهاشم جالب بود:|
بر خلاف کیا ؟ فک کنم همه با این بازی حال کنن در سال هایی که pes همینطور به روند نزولیش ادامه میده این بازی هم بیشتر و بیشتر اوج میگیره به احتمال زیاد امسال هم رکورد فروش رو بزنه

بر خلاف کیا ؟ فک کنم همه با این بازی حال کنن در سال هایی که pes همینطور به روند نزولیش ادامه میده این بازی هم بیشتر و بیشتر اوج میگیره به احتمال زیاد امسال هم رکورد فروش رو بزنه

داداش نیفتاد! خیلیا این نسخه 15 روز زیاد بهش انتقاد می کنند! مثل ایراد از گرافیک و عدم تغییرات زیاد و ...! وگرنه معلومه که هنوزم که هنوز از PES بهتره!

پیشرفت های خوبی رو داشته ولی PESاز نظر من بهتره مخصوصا دفاع کردن
چهره رونالدو رو هم نشون نداد ببینیم چطوره:دی تویPESعالی درستش کرده بودن مخصوصا مدل مو و انمیشن های فری کیک زدنشو

خدا میدونه انقدر که منتظر بازی هستم منتظر بازی های انحصاری PS4 نیستم ! :d

اصلا فیفا زندگی من و رفیقام رو تشکیل میده :d

دقیقا :دی واقعا بخشی از زندگی ما همین فیفا شده هر وقت هم یک مشکلی برام پیش میاد یا اتفاقی میوفته تنها دوای دردم اینه برم بشینم پای فیفا ! :دی

نسخه 15 هم مطمئنا اولین تجربه نسل هشتمی FIFA هستش . نسخه نسل هشتم 14 هم بد نبود اما اختلافش با نسخه نسل هفتم خیلی زیاد نبود اما فیفا 15 دیگه شرایطش فرق داره

دقیقا :دی واقعا بخشی از زندگی ما همین فیفا شده هر وقت هم یک مشکلی برام پیش میاد یا اتفاقی میوفته تنها دوای دردم اینه برم بشینم پای فیفا ! :دی

نسخه 15 هم مطمئنا اولین تجربه نسل هشتمی FIFA هستش . نسخه نسل هشتم 14 هم بد نبود اما اختلافش با نسخه نسل هفتم خیلی زیاد نبود اما فیفا 15 دیگه شرایطش فرق داره

من اصلا تا ساعتی بعد که از کنکور بطرف خونه اومدم هنوز بسم الله نگفته بودم فیفا رو اتیش کردم ! :d لامصب هیچ چیزی انقدر بهم ارامش نمیده :d

اگه رفقا و اراذل هم دورت باشند که فان بودن فیفا به بی نهایت میل میکنه و حد گرفتن ازش کار خداست :d

خیلی به این بازی ایمان دارم
تازه میخوام به عشق این بازی یه پی اس ویتا هم بخرم تو رخت خواب تا صبح بازی کنم بعد صبح بیدار شدم برم تو پلی 4 و این چرخه همین طور تکرار میشه :d

اون کل کلی که تو بازی اتفاق میوفته رو خیلی دوست دارم! ای کاش میشد کاری کنی مربیتم اعتراض کنه که قشنگ مثل واقعیت شه!
پیشرفت های خوبی رو داشته ولی PESاز نظر من بهتره مخصوصا دفاع کردن
هنوز که از pes جدید چیزی نیومده قبلیهاشم که دفاع اتومات داشت که قشنگ 2 نسل عقبتره!
اصلا فیفا به جایی رسیده مسخره میدونم چیزی باهاش مقایسه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or