ویندوز فون در 88% مسابقات سرعت بین گوشی ها برنده شد + ویدئو

KamranMED

کاربر سایت
smokedbywindowsphone.jpg

مایکروسافت در نمایشگاه CES 2012 مسابقه ای برگذار کرده بود که طی اون هر کس بتونه با گوشی خودش، ویندوز فون رو شکست بده، صد دلار برنده میشه و اگر هم ببازه باید بیاد جلوی دوربین و اعلام کنه که گوشیش توسط ویندوز فون دود شده :D
اسم این مسابقه هم دقیقا همینه:
SmokedByWindowsPhone
در انتهای نمایشگاه نتیجه این بوده:
30 برد برای ویندوز فون
3 باخت
1 مساوی
ویندوز فون در 88درصد مسابقات برنده بوده
گوشی هایی که توسط ویندوز فون شکست داده شدند:
iPhone 4, iPhone 4s, Galaxy Nexus, ATT Skyrocket, Droid Charge, Droid Bionic, various BlackBerries, Palm Pre Plus,Galaxy s,Galaxy s II

گوشی هایی که ویندوز فون رو شکست دادند:
آیفون 4s (ارسال عکس به تویتر مقداری سریعتر بود)
Droid Bionic (ارسال sms به یکی از دوستان صاحب گوشی کمی سریعتر بود)
Galaxy Nexus (ارسال عکس به تویتر)

53527610440768664279.jpg

لازم به ذکره که ویندوز فون هنوز از پردازنده های آنچنانی چند هسته ای پشتیبانی نمیکنه و گوشی های ویندوز فونی تک هسته ای هستن.
لینک بلاگ مایکروسافت در مورد مسابقه - به همراه فیلم مسابقه
http://windowsteamblog.com/windows_p...dowsphone.aspx

آخرین ویرایش:
یکی از نکات مهم برای سیس عامل اینه که کاربرپسند باشه و برنامه کاربردی داشته باشه که گوشی های ذکر شده(ios,اندروید) به راحتی ویندوزفون رو دود می دهند!

اگه کسی کار کرده باشه با ویندوز فون میفهمه چقدر سخته ! ادم گیچ میشه ! نیم ساعت دنبال ایمپورت کنتکت ها بودم پیدا نشد اخرش . کلا چیز سختیه واسه کاربر عادی پیچیدس . هنوز زیاد خوب نیست
.
بلک بری و اپل و اندروید :دی
1982954_460s.jpg

آخرین ویرایش:
یکی از نکات مهم برای سیس عامل اینه که کاربرپسند باشه و برنامه کاربردی داشته باشه که گوشی های ذکر شده(ios,اندروید) به راحتی ویندوزفون رو دود می دهند!
کاش نکات دیگه ای رو ذکر میکردید.چون در مورد کاربر پسند بودن و اینترفیس، آندروید واقعا چیزی در مقابل یک سیستم عامل با کلاس و زیبا مثل ویندوز فون نداره
پیشنهاد میدم یک گوشی ویندوز فون از یکی از دوستانتون بگیرید و دقایقی باهاش کار کنید

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

نتیجه نهایی(پست اول آپدیت شد) :
53527610440768664279.jpg

البته زیبا بودن در کنار user friendly بودن معنا پیدا میکنه...!

پ.ن: گوشی ویندوز فون هم دستم گرفتم :)
اگر منظورتون اینه که وینفون user friendly نیست، دو حالت داره.
یا مدتی که گوشی رو دستتون گرفتید بسیار کم بوده.یا اصولا معنی این دو کلمه رو دقیق نمیدونید(جسارت نشه)
کلا ios و وین فون اصلی ترین دلیل برتریشون نسبت به آندروید همین نکتس
کمبود گیم و app مدتی ضعف وینفون بود که الان برطرف شده.

کلا بزرگترین اشتباه عمرم این بود که WP رو فروختم و Android خریدم ...
واقعا سرعت و کارایی که با یه CPU یک گیگاهرتزی معمولی و تک هسته ای توی ویندوزفون تجربه کردم نتونستم با CPU دو هسته ای با چیپست Tegra تجربه کنم و این خیلی شرم آوره !
بدون شک WP بهترینه همونجور که توی CES امسال 2 تا WP تمام جوایز رو درو کردن اما یه چیز دیگه هم هست . ویندوز فون مثل Iphone زیاد به درد ایران نمیخوره چون خیلی از امکاناتشو نمیشه تو ایران استفاده کرد و مهمترین چیز توی ویندوزفون که ارتباطش با شبکه های اجتماعی هست , توی ایران غیر قابل دسترسه چون VپیN نداره ...
توی سرعت فکر کنم قبل از این رقابتم معلوم بود که WP چه توی ارسال فایلهای مختلف به شبکه چه توی اینترفیس و برنامه ها سریعترینه ...

کلا بزرگترین اشتباه عمرم این بود که WP رو فروختم و Android خریدم ...
واقعا سرعت و کارایی که با یه CPU یک گیگاهرتزی معمولی و تک هسته ای توی ویندوزفون تجربه کردم نتونستم با CPU دو هسته ای با چیپست Tegra تجربه کنم و این خیلی شرم آوره !
بدون شک WP بهترینه همونجور که توی CES امسال 2 تا WP تمام جوایز رو درو کردن اما یه چیز دیگه هم هست . ویندوز فون مثل Iphone زیاد به درد ایران نمیخوره چون خیلی از امکاناتشو نمیشه تو ایران استفاده کرد و مهمترین چیز توی ویندوزفون که ارتباطش با شبکه های اجتماعی هست , توی ایران غیر قابل دسترسه چون VپیN نداره ...
توی سرعت فکر کنم قبل از این رقابتم معلوم بود که WP چه توی ارسال فایلهای مختلف به شبکه چه توی اینترفیس و برنامه ها سریعترینه ...
مایکروسافت رسما تایید کرده که قابلیت چیز پی ان به زودی اضافه میشه

wp نه حالا نه هیچ وقت به ios و android نمریسه چون هدفش اصلا این نیست.
هدف اصلیش بازار آدم های تاجر و بازگان وخرپول هاست.یعنی رقابت با شرکت rim

من یه HD2 دارم قبلا ویندوز روش بود , اصلا نمیشد ویدئویی با کیفیت720p روش اجرا کنی یا تو هر بازی ای افت فریم بیداد میکرد تنها بازی ای که راحت اجرا میکرد همون ساچمه ها بود , ولی از وقتی که به اندروید ارتقا دادمش ویدئو کلیپ 720p با حجم 3 , 4 گیگ رو رو هوا اجرا میکنه زیر هیچ بازی هم کم نیوورده .. تازه به ارزش و قدرت گوشیم پی بردم , کلا سیستم عامل ویندوز چیز مضخرفیه 80% جون گوشی و رمش رو خود لعنتیش میگیره...

من یه HD2 دارم قبلا ویندوز روش بود , اصلا نمیشد ویدئویی با کیفیت720p روش اجرا کنی یا تو هر بازی ای افت فریم بیداد میکرد تنها بازی ای که راحت اجرا میکرد همون ساچمه ها بود , ولی از وقتی که به اندروید ارتقا دادمش ویدئو کلیپ 720p با حجم 3 , 4 گیگ رو رو هوا اجرا میکنه زیر هیچ بازی هم کم نیوورده .. تازه به ارزش و قدرت گوشیم پی بردم , کلا سیستم عامل ویندوز چیز مضخرفیه 80% جون گوشی و رمش رو خود لعنتیش میگیره...
ویندوز موبایل با ویندوز فون فرق داره کلا وین مو شتاب دهنده سخت افزاری نداشت واسه همین پخش نمی کرد شما اگه وین فونم نصب کنی می تونی ویدئو ها راپخش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or