ویروسی برای کامپیوتر به نام Mario

Wroth Master

کاربر سایت
این خبر به درد همه گیمرهای گرامی میخوره
جدیدترین ویروس ساخته شده توسط هکرها ویروسی هست که به اسم بازی ماریو وارد کامپیوتر شما میشه
این ویروس به صورت ای میل با پرسیدن این سوال:"Hi There, Do You Like Mario Bross ? Test it, and you'll like it ;] !"
یک لینک در اختیارتون میزاره که میگه با دانلود اون از بازی جدید ماریو لذت ببرید که در واقع این لینک یک ویروس خطرناک هست
پس مراقب کامپیوترهاتون باشید:)

این خبر به درد همه گیمرهای گرامی میخوره
جدیدترین ویروس ساخته شده توسط هکرها ویروسی هست که به اسم بازی ماریو وارد کامپیوتر شما میشه
این ویروس به صورت ای میل با پرسیدن این سوال:"Hi There, Do You Like Mario Bross ? Test it, and you'll like it ;] !"
یک لینک در اختیارتون میزاره که میگه با دانلود اون از بازی جدید ماریو لذت ببرید که در واقع این لینک یک ویروس خطرناک هست
پس مراقب کامپیوترهاتون باشید:)

آقا من الان super mario bros رویه کامپیوترم دارم میگفتم یه خورده مشکوکه 3تا مرحله بیشتر نداره وقتی میری دوباره بر میگرده مرحله ی یک ولی تا الان چیزی نشده میشه بگی علائم این ویروس چیه ؟ البته من از لینک یکی از بچه های همین سایت گرفتم .

آقا من الان super mario bros رویه کامپیوترم دارم میگفتم یه خورده مشکوکه 3تا مرحله بیشتر نداره وقتی میری دوباره بر میگرده مرحله ی یک ولی تا الان چیزی نشده میشه بگی علائم این ویروس چیه ؟ البته من از لینک یکی از بچه های همین سایت گرفتم .

اونی که شما داری ویروس نیست بازیش کامل نیست و اگه از بچه های سایت گرفتی که مشکلی نیست ولی اون ویروسی که من خبرشو گزاشتم اصلا چیزی به عنوان بازی وجود نداره و از طرف افراد خارجی برای شما فرستاده میشه و وقتی شما اون پیغام و لینک رو دریافت کردی و شروع به دانلودش کردی فقط داری ویروس رو دانلود میکنی و هیچ بازی ای روی کامپیوترت نصب نمیشه
امیدوارم به دردت خورده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or