ویدیو آموزشی نحوه Sher کردن *** بر روی Xbox 360/Live و خرید Dlc و بازی

JAVAD-MUSIC

کاربر سایت
ویدیو آموزشی نحوه Sher کردن V-P-N بر روی Xbox 360/Live و خرید Dlc و بازی

خیلی از بچه های که ما میدونیم نمیدونن روی Xbox 360 هم میشه بازی و Dlc از خود Xbox liVe خرید و بر عکس Xbox one گفتن که روی 360 امکان خرید نیست.

و خیلی ها میگن روی خرید دیجیتالی باید Ip و Location adress یکسانی داشت ... ولی اینطور نیست ما با IP Luxembourg که شهری بین المان و بلژیک هست و Addrees account US داریم به خرید بازی Mortal kombat 9 پرداختیم

در این ویدیو با V-p-N Kerio استفاده شده به همراه سرویس کاهش دهنده Ping speed شما... یعنی به غیر از کانکشن نت خودتون میتونید از دو کانکشن دیگه هم استفاده کنید.

Aparat: How to use a V-P-N connection on Xbox 360/Live

Upload.ir For Download 16 MB: بهترین سایت آپلود عکس و فایل با لینک مستقیم با قابلیت کسب درآمد uplod.ir - راه آسان براي به اشتراک گذاشتن فايل هاي خود را

Youtube HD:

[video=youtube;21GIhvet0cg]https://www.youtube.com/watch?v=21GIhvet0cg[/video]

40660249709149130520.jpg

98191950323888856185.jpg

20661344070919564860.jpg

51338806746853864502.jpg

سلام ببخشید راهی نیست من نسخه کامل ماینکرافت رایگان رو از لایو بگیرم .یا تریال رو به رایگان فول کنم؟
من تریال رو تست نکردم فقط Dlc و بازی رو تست کردم جواب داد
چند وقت دیگه خودم تست میزنم تریال رو.. به احتمال خیلی زیاد به رایگان هم باید فول بده با این v- p-n
دوستان اگر قسمت دانلود Upload ir ارور داد بخاطر این هستش که این سایت V-p-n رو به صورت ستاره دار در میاره... شما فقط بجای ستاره کلمه وی پی - ان رو به صورت سه حرفی فینگلیش بنویسید

سلام دوست عزیز.
کنسول من ریجن اروپا هستش.
کشور اکانتم آمریکاست ، ۳۰ دلار هم شارژش کردم. برای خرید بازی هالو ۴
اما وقتی میزدم برای دانلود ، پیغام می داد که biling address مشکل داره و از این حرفا !
با این روش شما مشکلم حل می شه ؟! اگر نه ، ممنون می شم راهنماییم کنین چیکار کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or