ویدئو پروژکتور برای XBOX

Profession@l

کاربر سایت
رفتم یک دونه از این هدفونهای وایرلس خریدم که بتونم دیروقتم با صدای بلند بازی کنم... چیز بدی نیست

راستی من می خوام یک ویدئو پروژکتور بگیرم و تصویرو بندازم رو دیوار که بین 100 تا 120 اینچ :eek: بشه و نیازی هم به LCD نباشه ( آخه LCD همش داره کانال سیاسی پخش می کنه رو اعصاب منه )...

منم که تا 6 همیشه سر کارم شبا می خوام بازی کنماز 9 تا 3 مثلا ( اگر 3 چراغه نده ... :cheesygri )

کسی هست که تجربه تو این زمینه داشته باشه؟ مدلای مختلف هزینه ها ، اصلا خوب میشه ؟
یا تاپیکی داریم که تو خرید ویدئو پروژکتور و خریدش راهنمایی کنه ؟

سلام
دوست من سالهاست که من با دیتا پروجکتور بازی می کنم
از پلی 2 شروع کردیم گه خیلی حال میده بخصوص سازهای بالا ( مثلا به اندازه یه دیوار خونه ) اما کیفیت بخصوص توی نور در حد 40 تا 50 درصد افت میکنه که برای ایکس باکس با این کیفیتش یکم سنگین تموم میشه

دوست عزيز اگر ميخوای پروژکتور بخری که اصلاً اين کار رو نکن ...... اصلاً به قيمتش نمی ارز ه ..... ال سی اي بگيری خيلی بهتره در ضمن کيفيتش در تمام مواقع از ال سی دی کمتره و تنها خوبيش اندازه بزرگ تصوير همين
اگر پروژکتور داری يا از دوست و آشنا ميخوای بگيری و مفت برات در مياد بگير
ولی اگر فقط و فقط شبها بازی ميکنی اونم تو تاريکی مطمئناً پروژکتور بهتره
اميدوارن تونسته باشم راهنمايی کنم ;)

پروژکتور پرده هم میخواد اونم پرده با کیفیت که تصویر توش خوب دیده بشه!
اگه تصمیمتون جدیه تو پروژکتور لومنس خیلی مهمه که همون روشناییه تصویره و دوم عمر لامپ که رو خرجتون خیلی تاثیر داره چون ارزون نیست!
اگرم خواستید بگیرید حتما سراغ مدلایی برید که رزولوشنه بالا داشته باشن!

من 6 روز هفته از 9 تا 6 سر کارم ، وقتی هم میام می تونم اتاقمو تاریک تاریک کنم، چند روز پیش حونه یکی از دوستان بودم ماهوارشو وصل کرده بود به ویدئو پروژکتور سونی تو تاریکی و تصویر قابل قبولی داشت وقتی همه چراغارو خاموش می کرد تقریبا 80% LCD که من تو خونه دارم، مدلی که اون داشت سونی بود و البته لامپش 3000 ساعت کیفیت عالی داشت بعدش باید عوض میشد که هزینش 250 هزارتومن بود، LCD هزینش کم در نمیاد با توجه به اینکه سایز 40 سامسونگ 2 میلیون، خودم به نظرم رسیده که از یک جا برای یک هفته کرایه کنم بعد اگر راضی بودم بخرم، نظرتون چیه؟ وقتی دیوار سفید هست دیگه فکر نکنم نیازی به پرده باشه پرده تاب هم می خوره و تصویرو خراب می کنه... الیته از نظر کیفیت احتمالا پرده بهتره...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or