ویدئو لیک شده از گیم پلی The Witcher 3 در Gamescom

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Witcher-3-Off-Screen-Leak.jpg

بازی The Witcher 3: Wild Hunt در نمایشگاه Gamescom 2013 پشت درهای بسته نمایش داشته است. در این میان یک نفر موفق به ضبط یک کلیپ 6 دقیقه ای شده است.
در ابتدای این ویدئو شاهد جدید ترین ویدئو CG از بازی هستیم که در آن گرلت یک سری سرباز را از پای در می آورد. و در ادامه گیم بازی به نمایش در می آید.
LeaderGamer این ویدئو را ارسال کرده است اما پس از مدتی حذف شد. با این حال VGLeaks موفق به تهیه مجدد lین ویدئو شده است. این کلیپ از کیفیت پایینی برخوردار است اما می توانید نمایی از گیم پلی بازی را مشاهده کنید.
دانلود: 480p
Gematsu
( با تشکر از FLAWL3SS بابت تهیه لینک )

اینهمه اسمارت فون و گوشی های فول اچ دی و دوربین های کیفیت بالا میاد حالا شانس آشغال ما این اومده دوربین مال دهه ۶۰ رو برداشته فیلم گرفته :|

واقعا کرایسیس 3 با اون عظمت گرافیکی باید بیاد جلو این لنگ بندازه:d اصلا این RED ENGINE 3 رو دست CE3 رو میتونه بیاره
گیم پلی بازی هم که یکی از برترین های RPG هست! یه بازی همچی تموم

ممنون
زدم دانلود شه
----------
حوب 480 رو دیدم واقعا عالی بود گرافیک وحشتناک بالا میزد رو چه پلتفرومیه؟

پلتفرمش و نمیدونم

این که قدیمیه داداش.اول خودت دانلود میکردی بعد.بیخودی 90 مگ زدیم دانلود شد.اه اه

خودمم دانلود کردم . کجاش قدیمه ؟ دقیقا همون تریلر تو عکس پست اوله . تنها تریلری که تا حالا از گیم پلی منتشر شده همینه ، حالا شاید برای شما قدیمی باشه !

پلتفرمش و نمیدونم

خودمم دانلود کردم . کجاش قدیمه ؟ دقیقا همون تریلر تو عکس پست اوله . تنها تریلری که تا حالا از گیم پلی منتشر شده همینه ، حالا شاید برای شما قدیمی باشه !

واقعا خسته نباشی!!!! هر کی تونست ربط این تیزر رو به اون تریلر لیک شده بگه معلومه خیلی باهوشه!! این نتها تریلر رسمی که منشتر شده و نفری 600 بار تا حالا دیدیم

با همین کیفیت کم هم معلوم می شه عجب گرافیکی داره.
محو طوفان توی جنگل شدم.خیلی اتمسفر جالبی داشت.
درخت ها و بوته ها و ... بر اثر طوفان و باد عجب تکونی می خوردن.

با همین کیفیت کم هم معلوم می شه عجب گرافیکی داره.
محو طوفان توی جنگل شدم.خیلی اتمسفر جالبی داشت.
درخت ها و بوته ها و ... بر اثر طوفان و باد عجب تکونی می خوردن.

واقعا اون طوفان توی جنگل, سایه ها , افکت ها ... وحشتناک بودن
نورپردازی آخر جنگل شاهکار بود...
اتمسفر توی جنگل هم به شدت گیرا بود

واقعا انتظار چنین پیشرفت ظاهری تو گرافیک و فیزیک بازیو نداشتم.عالی بود.از گیم پلی که مطمئنم عالی خواهد بود.حالا میمونه DA: Inquisition و نسخه بعد Fallout.
شما فکرشو کن اولین پولت رو دشت کنی تو این بازی و بری صفا..:d wow.
آره دیگه،با این وضع قیمتها،صفا رفتن هم نرم افزاری شده:d
خدا برسونه یه Oculus Rift،که راحت تا ته صفا پیش بریم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or