ویدئو روانشناسی از Gamespot : چرا ما بازی ها را جمع آوری می کنیم؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
درود
این مقاله بر اساس ویدئو آقای Cam Robinson از وبسایت Gamespot تهیه شده است
-----
tristanscollection_141.jpg

چرا ما بازی های رایانه ای را جمع آوری می کنیم؟وبسایت Ebay امسال 6850 بازی، 330 کنسول، 220 کنترلر و 185 لوازم جانبی فروخته است که جمع آنها مبلغی بالغ بر 132 میلیون دلار می باشد.رکورد گینس هم اکنون با جمع آوری 8300 آیتم مختلف متعلق به آقای Brad Martin از کلرادو (تصویر زیر) می باشد.شاید تا به حال از خور پرسیده باشید.چرا ما این چیزها را جمع می کنیم؟چرا گاهی سخت است که از آنها جدا شویم؟

05272676826361406850.jpg

ما اصولا سه دلیل برای جمع آوری و نگه داری موارد مختلف داریم :
1-اینکه یا از آن استفاده می کنیم یا اینکه بعدا می فروشیم
2-ارزش احساسی برای ما دارند
3-پول هنگفتی بابت آن داده ایم
نظر شما چیست منتقد Gamespot آقای Peter Brown :

13344347941411389674.jpg

به نظر من گاهی دلیل آن حس نوستالژی و خاطراتی است که با یک بازی داریم اما بعضی اوقات هم به نگه داری از یک چیز ختم می شود.مثلا یک کپی از بازی X را دارم و حس خوبی دست می دهد.

بسیار خوب.در سر ما و Peter چه می گذرد؟برخی تحقیقات جدید نشان می دهند که از دست دادن آیمتی و رد کردن آن موجب ایجاد درد می شود.این درد توسط بخشی به نام insula در سر اتفاق می افتد.این بخش از مغر هم چنین باعث احساس دردهای فیزیکی نیز می شود.

35482717862573100579.jpg

شما با اینکه اولین بازی Metal Gear کنسول PS1 خود را در PSN دارید، با حفظ نسخه فیزیکی اصلی به نوعی از مغز خود در برابر آسیبی غیر قابل مشاهده مصون می کنید.
مبحث دیگر این است که چه مدت است مالک یک آیتم هستید.شاید بگویید خسته نباشید ما هم همین را می دانستیم!
اما جالب اینجاست که این بحث فقط مربوط به بازی هایی که سالیان سال است دارید مربوط نمی شود.طی تحقیقاتی در سال 2008 به عده ای یک سری فنجان قهوه داده شد برای نگه داری.افرادی که برای مدت بیشتری مالک آن فنجان خود بودند سخت تر از آن جدا می شدند و این مورد درباره حداقل 60 در صد آنها صحیح بود!پس هر قدر که یک وسیله را بیشتر لمس کنید و استفاده کنید، آن را برای مدت بیشتری نگه داری خواهید کرد.این مورد دلیل خوبی است برای انکه مردم چرا نسخه های فیزیکی را بر نسخه های دیجیتالی بیشتر ترجیح می دهند.
خوب ........... حال که چی؟ضرر اینکار و جمع آوری چیست؟اگر آنها را در کمد لباس و جای دیگه ای قرار دهید و پنهان کنید بایستی بگوییم مشکل چندانی نیست.اما اگر روی نیز خود نگه دارید یکی از بزرگترین عوامل حواس پرتی می باشد.

حال سوال ما از شما :
آیا شما بازی ها را جمع آوری می کنید و در میز نگه داری می کنید؟چه حسی دارید وقتی یک نسخه از بازی خود را رد می کنید؟

با تشکر از Gamespot
ویدئو :
HD H.264 MP4270.6MB Download
Hi-Res H.264 MP4116.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP29.2MB Download

مایداری بیش از حد بودن این دردسرهارا هم داره :d خودش هم شبیه شخصیت گیم شده
ربطی به مایه‌داری و اینا نداره. این یه فرهنگ هست که مردم تیشرت و کلاه و پوستر و اشکن‌فیگور و ... از سرگرمی های مورد علاقه شون میخرن، استفاده میکنن، کالکت میکنن. حالا مونده ماها به این چیزا برسیم.

پ.ن. مشکل از شما نیست کلاً ما ژنتیکی اینطوری هستیم. مثلاً کسی رو ببینیم که با دستاش از راه‌پله های برج میلاد بالا رفته بجای تشویق و تحسین میگیم (100% میگیم) "یارو چقدر بکاره LOL". طرف بزرگترین کلکسین رو داره اسمش تو گینسه شما میگی مایداری بیش از حد بودن این دردسرهارا هم داره :d.

یه دونه آتاری دارم که به جز اینکه یه جا تو کمدم اشغال کرده، فایده دیگه ای نداره! ولی نمی تونم ازش دل بکنم!:دی
یا یه سری کتاب درسی قدیمی دارم، با اینکه به دردم هم نمی خورن ولی نمی تونم ردشون کنم!
کلا یه احساس عجیبیه!

ارشیو جمع کردن از چیزی که دوستش داری واقعا حال میده
من خودم یه مدت که دلار ارزون بود بازی اورجینال واسه ps3 ارشیو میکردم بعد که گرون شد به خودم گفتم منو چه به این غلطا ارشیو میخوام چه کنم:d

منم بازی های دوران پی سی گیمریم رو ی سریشونو نگهداشتم ..حدود 200 تا هر وقت مهمونی چیزی می یاد بچه ای دارن بش یکی دوتاشو هدیه میدم از تو این ارشیو متال گر 2 هست گادفادر :دی .....از xbox هم از اول هر چی اومده رو دارم فکر نکنم ارشیو اکس باکس رو روزی ب کسی هدیه بدم ... بد جوری باش خاطره دارم

هر کی برای اولین بار وارد اتاق من میشه اولین چیزی که میگه اینه: ( هنوز تو دوران بچگیت موندی) :| :دی
یکی نیست بگه اخه عزیزان من تا کی می خواهید به این حرف های بی سرو تهتون ادامه بدید، با این که ادعای فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله داریم ولی از اون چندین هزار سال فقط ادعاشو داریم :دی

من PS1 , PS2 , PS3 مو هیچوقت نمیتونم دل ازشون بکنم و همیشه خواهم داشت چون خاطراتم باهاشون گره خورده . حداقل توی نگه داریشون فکر کنم توی ایران رکورددارم .

من چرا اینجوری نیستم ؟ ps3 که خریدم ps2 رو دادم رفت وقتی هم vita گرفتم psp رو رد کردم. البته سر گیم این حسو ندارم . تفنگای بچگیمو هنوز دارم :دی

من PS1 , PS2 , PS3 مو هیچوقت نمیتونم دل ازشون بکنم و همیشه خواهم داشت چون خاطراتم باهاشون گره خورده . حداقل توی نگه داریشون فکر کنم توی ایران رکورددارم .

داداش ما خودمون اینکاره ایم. میخوای PS1 رو رو کنم برات؟ بوی نویی میده هنوز خداوکیلی :) منم از 1 تا 3 رو دارم. PSP هم دارم. مونده یه VITA و بعدشم PS4

البته Sega و Atari هم دارمشون هنوز. :d

ربطی به مایه‌داری و اینا نداره. این یه فرهنگ هست که مردم تیشرت و کلاه و پوستر و اشکن‌فیگور و ... از سرگرمی های مورد علاقه شون میخرن، استفاده میکنن، کالکت میکنن. حالا مونده ماها به این چیزا برسیم.

پ.ن. مشکل از شما نیست کلاً ما ژنتیکی اینطوری هستیم. مثلاً کسی رو ببینیم که با دستاش از راه‌پله های برج میلاد بالا رفته بجای تشویق و تحسین میگیم (100% میگیم) "یارو چقدر بکاره LOL". طرف بزرگترین کلکسین رو داره اسمش تو گینسه شما میگی مایداری بیش از حد بودن این دردسرهارا هم داره :d.
منظور منو بد گرفتی
من که مخالف کارش نیستم اتفاقا خیلی هم با اینجور افراد که کلکسین دارن حال می کنم خودم هم ی کلکسین داشتم ی زمانی :d
جدا از عشق علاقه طرف جمع اوری تیشرت و کلاو .......... 10 تا 20 تا نه 1000 تا نه دیگه 8300 تا ایتم می دونی پول همه اینها چقدر میشه :d

ا

ما آدما کلا عادت داریم خودمون رو به یه چیزی سرگرم کنیم. یه روز جمع کردن بازی، یه روز آرشیو کردن آهنگ و موزیک، یه روز هم آرشیو فیلم ......

اینم یه دوره ای داره و برای آدمای معمولی این دوره ها بالاخره تموم میشه چون انقدر مشکلات داریم که یادمون میره این چیزا. به گذشته خودتون بگردین می بینین که تا حالا چند تا آرشیو رو شروع کردین و نی مه کاره ولش کردین و شروع به جمع آوری چیز دیگه ای کردین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or