همانطور که مطلع هستید جدیدا فیلم گرفتن از بازی و آپلود کردن اونها تو سایت های اشتراک ویدئو خیلی رواج یافته.
*تو این تایپیک لطفا ویدئوهایی که خودتون از بازی میگیرین رو بزارین و اگر ویدئو ی خودتون نیست لطفا ذکر کنین.*
*فرقی نداره بازی چه سبکی باشه(شبیه ساز،اکشن،ماجرایی،Openworld و...)*
*لطفا نام بازی رو ذکر کنید.*
**برای اپلود بهتره از سایت های ایرانی که ف..تر نیستن استفاده کنین.**
*ویدئو های خود را در سایت هایی مانند:آپارات آپلود کنین تا قابلیت تماشای آنلاین هم داشته باشه،اگرچه خیلیا مثل من دانلود میکنن ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه:d*
---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 PM ارسال شده بود ----------
اولی رو خودم میزارم:
اسم این بازی Euro truck هستش.تایپیک مربوط به این بازی در همین انجمن:Euro Truck
لطفا نظرتون رو بیان کنین
لینک:
رانندگیم خوبه؟
---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------
اگر نرم افزار فیلم برداری ندارین میتونین از نرم افزار های Bandicam و Fraps استفاده کنین .کار با Bandicam آسون تر از Fraps هست.
*تو این تایپیک لطفا ویدئوهایی که خودتون از بازی میگیرین رو بزارین و اگر ویدئو ی خودتون نیست لطفا ذکر کنین.*
*فرقی نداره بازی چه سبکی باشه(شبیه ساز،اکشن،ماجرایی،Openworld و...)*
*لطفا نام بازی رو ذکر کنید.*
**برای اپلود بهتره از سایت های ایرانی که ف..تر نیستن استفاده کنین.**
*ویدئو های خود را در سایت هایی مانند:آپارات آپلود کنین تا قابلیت تماشای آنلاین هم داشته باشه،اگرچه خیلیا مثل من دانلود میکنن ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه:d*
---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 PM ارسال شده بود ----------
اولی رو خودم میزارم:
اسم این بازی Euro truck هستش.تایپیک مربوط به این بازی در همین انجمن:Euro Truck
لطفا نظرتون رو بیان کنین
لینک:
رانندگیم خوبه؟
---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------
اگر نرم افزار فیلم برداری ندارین میتونین از نرم افزار های Bandicam و Fraps استفاده کنین .کار با Bandicam آسون تر از Fraps هست.
آخرین ویرایش: