ويروس .....(help me)

MN Prince

کاربر سایت
سلام
چند وقتي كامپوترم ويروسي شده.
فقط flash كه ميزني تو كامپوتر .وقتي راست كليك مكني.open به يه (ه(O) ) يه چيزي تو اين مايه ها تبديل ميشه.انتي ويروسم NOD32 ورژن 3.FULL UPDATE .
2n0mrlw.jpg

اون هيچي پيدا نميكنه.
يه نرم افزار ديگه دارم AutorunRemover. اين پيدا ميكنه بعد پاكش ميكنه دوباره كه ميزنم تو كامپوتر ميادش.
اسم ويروس VBS.' يه تيك هستش تويه ويندوز كه فايل هاي سيستم عامل رو نشون ميده.
اونو زدم بعد يه فايل مياد.انگار فايلي سيستمي خود فلش چون پاكش ميكنم باز دوباره مياد.
يه راهي به من بگين تا اينو كامل پاك كنم.
مرثي

سلام
فقط flash كه ميزني تو كامپوتر .وقتي راست كليك مكني.open به يه (ه(O) ) يه چيزي تو اين مايه ها تبديل ميشه.انتي ويروسم NOD32 ورژن 3.FULL UPDATE .
اون هيچي پيدا نميكنه.
يه نرم افزار ديگه دارم AutorunRemover. اين پيدا ميكنه بعد پاكش ميكنه دوباره كه ميزنم تو كامپوتر ميادش.
اونو زدم بعد يه فايل مياد.انگار فايلي سيستمي خود فلش چون پاكش ميكنم باز دوباره مياد.
مرثي
درود
اول بگم که بهتر بود تو مشکلات مطرح می کردید. بعد این که این جور مشکلات عموما با ساختن یه یوزر جدید حل می شن:دی
اینو امتحان کنید البته لازم به ذکره که آنتی ویروستون نمی تونه در این مورد کاری بکنه به خاطر امکانات ضعیفی که داره مخصوصا در این موارد. برای این جور موارد آنتی ویروس های زیر توصیه می شن:
Mcafee - Kaspersky

درود
اول بگم که بهتر بود تو مشکلات مطرح می کردید. بعد این که این جور مشکلات عموما با ساختن یه یوزر جدید حل می شن:دی
اینو امتحان کنید البته لازم به ذکره که آنتی ویروستون نمی تونه در این مورد کاری بکنه به خاطر امکانات ضعیفی که داره مخصوصا در این موارد. برای این جور موارد آنتی ویروس های زیر توصیه می شن:
Mcafee - Kaspersky
اول دستت درد نكنه.
دوما NOD32 همچين انتي ويروس ضعيفي هم نيست.:biggrin1:

درود
Mcafee - Kaspersky
kaspersky اون ويروسي كه تو flash بود پيدا ميكنه ميكشتش ولي وقتي دوباره flash وصل ميكني همون مشكل open به وجود ميياد.

من مطمعا" نیستم ولی یه چنین ویروسی گرفته بودم آنتی ویروس پاکش میکرد ولی دوباره بر میگشت بعد فهمیدم که این ویروس از طریق سیستم ریستور خودش رو دوباره بر میگردونه!
به my computer properties برو سیستم ریستور رو خاموش کن بیبین دوباره بر میگرده؟؟؟

با سلام
من از تجربياتي كه در رايطه با اين ويروس يا پيغام دارم اينه كه اين ويروس فقط براي فلش مموري ها و رم هاي موبايل ها هستش و حتي من اسمش رو ديدم ولي الان يادم نمياد چي بود
تنها كار اينه كه يه آنتي ويروس خوب با آپديت داشته باشين
بعدم اين ويروس بيشتر وقتها از روي فلش پاك نميشه!!!
و اين نوع ويروس باز شدن درايو فلش رو هم ازش جلوگيري ميكنه كه يه بار كه فرمتش كنين حل ميشه!!

اول محتویات فلش رو بریز رو دستگاهت بعد فلش رو فرمت بعد سیستم رو اسکن کن وقتی کاسپر اسکای ویروس رو پیدا کرد اسمش رو یاد داشت کن تو گوگل سرچ کن نوشته که چه جوری بکشیش :|

سلام !
با اجازه اساتيد !!!

من يه راه واسه حذف كردن و عدم انتقالش معرفي كنم !:d !

1-تو درايوهاتون يه پوشه به نام AUTORUN.INF درست كنيد !
2-يه فايل به نام RECYCLER درست كنيد (توجه داشته باشيد كه پسوند نبايد داشته باشه!)

معايب !
يا اين كار عملا سطل آشغالتون رو غير فعال كرديد !‌يعني روي هر فايلي delete بزنيد حكم Shift+Delete رو داره !

با سلام.
امروز وقتی فلشم را به کامپیوتر وصل کردم. و حواسم نبود روی درایو فلش دابل کلیک کردم.
ویرویسی به حالت اجرا در آمد ولی من متوجه نشدم متاسفانه.
بعد از حدود 10 دقیقه ، ناگهان کامپیوترم Reset شد. و من تازه فهمیدم که چه شده!
وقتی چک کردم ، توی startup برنامه ای وجود داشت که البته من تیک کنار آن را برداشتم و وقتی Log Off کردم ، خودش را تیک دار نکرد.
میخوام بدونم این برنامه ویروس است یا ...؟
چکاری انجام میده؟
الان چکار کنم؟

abl65sulgunjhwjvp3yp.jpg

سلام
2n0mrlw.jpg

اون هيچي پيدا نميكنه.
مرثي

عزیز من با انتی ویروس کارت درست نمیشه من یه عمر کارم این بوده پس دقیق گوش کن اول ویندوزت رو عوض کن بعد وقتی این کارو کردی بدون اینکه کاری بکنی حتی دراورات رو هم بازی نمیکنی . بعد مایی my compiuter رو باز میکنی از قسمت adress دراوت رو باز میکنی قبلش show hiden کن و دو تیک پایینش هم باید برداری و بعد وارد درایو میشی از adress بعد شما این سه فایل رو از همه دراورات پاک کن
1 autorun
recycle و بعد یک فایل exe میبنی اونم پاک کن بعد که همرو پاک کردی سیستمت رو ریستارت کن درست میشه نباید هیچ کار بکنی
بازم میگم درایوراتو از قسمت adress باید باز کنی و هیچ کلیکی روشون نکن موفق باشی

بازم تاکید میکنم اگه همه درایورات این مشکل رو داره این کار باید انجام بشه

آخرین ویرایش:
با سلام.
امروز وقتی فلشم را به کامپیوتر وصل کردم. و حواسم نبود روی درایو فلش دابل کلیک کردم.
ویرویسی به حالت اجرا در آمد ولی من متوجه نشدم متاسفانه.
بعد از حدود 10 دقیقه ، ناگهان کامپیوترم Reset شد. و من تازه فهمیدم که چه شده!
وقتی چک کردم ، توی startup برنامه ای وجود داشت که البته من تیک کنار آن را برداشتم و وقتی Log Off کردم ، خودش را تیک دار نکرد.
میخوام بدونم این برنامه ویروس است یا ...؟
چکاری انجام میده؟
الان چکار کنم؟

abl65sulgunjhwjvp3yp.jpg
برای فهمیدنش اسمش رو در google سرچ کن توضیحات کامل در این مورد میده به احتمال زیاد ویروس نیست چون فلش بیشتر ویروساش درست کردن auotrun و مثل دوستمون بهم زدن درایورش هست

من مطمعا" نیستم ولی یه چنین ویروسی گرفته بودم آنتی ویروس پاکش میکرد ولی دوباره بر میگشت بعد فهمیدم که این ویروس از طریق سیستم ریستور خودش رو دوباره بر میگردونه!
به my computer properties برو سیستم ریستور رو خاموش کن بیبین دوباره بر میگرده؟؟؟

با سلام
من از تجربياتي كه در رايطه با اين ويروس يا پيغام دارم اينه كه اين ويروس فقط براي فلش مموري ها و رم هاي موبايل ها هستش و حتي من اسمش رو ديدم ولي الان يادم نمياد چي بود
تنها كار اينه كه يه آنتي ويروس خوب با آپديت داشته باشين
بعدم اين ويروس بيشتر وقتها از روي فلش پاك نميشه!!!
و اين نوع ويروس باز شدن درايو فلش رو هم ازش جلوگيري ميكنه كه يه بار كه فرمتش كنين حل ميشه!!

اول محتویات فلش رو بریز رو دستگاهت بعد فلش رو فرمت بعد سیستم رو اسکن کن وقتی کاسپر اسکای ویروس رو پیدا کرد اسمش رو یاد داشت کن تو گوگل سرچ کن نوشته که چه جوری بکشیش :|

سلام !
با اجازه اساتيد !!!

من يه راه واسه حذف كردن و عدم انتقالش معرفي كنم !:d !

1-تو درايوهاتون يه پوشه به نام AUTORUN.INF درست كنيد !
2-يه فايل به نام RECYCLER درست كنيد (توجه داشته باشيد كه پسوند نبايد داشته باشه!)

معايب !
يا اين كار عملا سطل آشغالتون رو غير فعال كرديد !‌يعني روي هر فايلي delete بزنيد حكم Shift+Delete رو داره !

عزیز من با انتی ویروس کارت درست نمیشه من یه عمر کارم این بوده پس دقیق گوش کن اول ویندوزت رو عوض کن بعد وقتی این کارو کردی بدون اینکه کاری بکنی حتی دراورات رو هم بازی نمیکنی . بعد مایی my compiuter رو باز میکنی از قسمت adress دراوت رو باز میکنی قبلش show hiden کن و دو تیک پایینش هم باید برداری و بعد وارد درایو میشی از adress بعد شما این سه فایل رو از همه دراورات پاک کن
1 autorun
recycle و بعد یک فایل exe میبنی اونم پاک کن بعد که همرو پاک کردی سیستمت رو ریستارت کن درست میشه نباید هیچ کار بکنی
بازم میگم درایوراتو از قسمت adress باید باز کنی و هیچ کلیکی روشون نکن موفق باشی

بازم تاکید میکنم اگه همه درایورات این مشکل رو داره این کار باید انجام بشه

ممنون
فكر كنم ويندوز عوض كردم درست شد.
اين ويروس اسمش vbs.' ' بود.اصلا پاك نميشد .kaspersky هم كه ميگين از nod بهتره فقط پيدا ميكرد و هيچ كار خاص ديگه اي نميكرد.(فقط سيستم سنگين ميكنه!!!!!!!):biggrin1:
اين روشي هم كه ميگين فقط از ادرس بار برو اون ماله زماني كه تمام كامپيوتر و درايو ها ويرويسي شده باشه.
اين اصلا فكر نكنم ويروس باشه.
يه مشكل بايد از سيستم عامل باشه.
اخه اصلا هيچ جور پاك نميشد.وقتي هم از تويه تنضيمات ويندوز براي نشون دادن فايل هاست ميزدي كه فايل هاي سيستمي يا پوشه حاوي فايل هاي سيستم عامل رو نشون بده تو فلش معلوم بود.و وقتي پاكش ميكردي دوباره ميومد.
الان كه كلا ويندوز عوض كردم .اصلا انتي ويروسم nod اپديت نبود زدم تو كامپوتر ولي اصلا ديگه اونجوري نشد.
از اين قبيل ويروس ها هستش كه خيلي ساده پاك ميشه ولي نميدونم اين چي بود؟..

يه سوال اين nod32 من كه خريدم 1500 تومن تازه از اين نقره اي ها هستش با اين nod32 كه شركتي پولشم يكي به من گفت 7 مليون:eek: چه فزقي داره.تازه ماله من ورژن smart security يه firewall اضافه هم داره.
به نطر شما تو اپديت كه از اينتزنت ميگيره براي شناختن تعداد ويروس مختلف فرق داره؟

آخرین ویرایش:
ممنون
فكر كنم ويندوز عوض كردم درست شد.
اين ويروس اسمش vbs.' ' بود.اصلا پاك نميشد .kaspersky هم كه ميگين از nod بهتره فقط پيدا ميكرد و هيچ كار خاص ديگه اي نميكرد.(فقط سيستم سنگين ميكنه!!!!!!!):biggrin1:
اين روشي هم كه ميگين فقط از ادرس بار برو اون ماله زماني كه تمام كامپيوتر و درايو ها ويرويسي شده باشه.
اين اصلا فكر نكنم ويروس باشه.
يه مشكل بايد از سيستم عامل باشه.
اخه اصلا هيچ جور پاك نميشد.وقتي هم از تويه تنضيمات ويندوز براي نشون دادن فايل هاست ميزدي كه فايل هاي سيستمي يا پوشه حاوي فايل هاي سيستم عامل رو نشون بده تو فلش معلوم بود.و وقتي پاكش ميكردي دوباره ميومد.
الان كه كلا ويندوز عوض كردم .اصلا انتي ويروسم nod اپديت نبود زدم تو كامپوتر ولي اصلا ديگه اونجوري نشد.
از اين قبيل ويروس ها هستش كه خيلي ساده پاك ميشه ولي نميدونم اين چي بود؟..

يه سوال اين nod32 من كه خريدم 1500 تومن تازه از اين نقره اي ها هستش با اين nod32 كه شركتي پولشم يكي به من گفت 7 مليون:eek: چه فزقي داره.تازه ماله من ورژن smart security يه firewall اضافه هم داره.
به نطر شما تو اپديت كه از اينتزنت ميگيره براي شناختن تعداد ويروس مختلف فرق داره؟

نتی ویروسهایی که ماداریم کرک شده است و شما تا یه مدت میتونی اینهارو update کنی و بعد از اون به شما اچازه اپدیت نمیده و از شما registre میخواد ولی در ورژن اصلی اینطور نیست و شما تا هر جا بشه میتونی اپ کنی اون قیمت هم نیست که میگن مگه ماشینه

دوستان سيستم منم يه ويروس شايدم كرم گرفته كه يكيشون اسمش اينه
worm.p2p.generic

trojan.generic
ممنون ميشم كمك كنيد
راستي كدوم ويروس كش رو نصب كنم ميتونه پاكش كنه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or