وقتی 360 ساکت شود .

Nobunaga Oda

کاربر سایت
به تازگی یک گروه هکر به نام crazy hackers ( هکر های دیوانه :) ) اعلام کرده اند که توانسته اند باگ هاي موجود در دستگاه 360 را که موجب صداي بيش از حد سيستم ميشود را شناسايي کرده و با ارائه يک patch مناسب توانسته اند صداي ان را به حد اقل برسانند . البته صحت و سقم اين ادعا هنوز مشخص نيست اما انچه که مشخص است این است که اگر این موضوع به حقیقت بپیوندد باید به ناتوانی مسئولان مایکروسافت و سازندگان این کنسول که نتوانسته اند صدای بیش از حد این کنسول را کاهش دهند اعتراف کرد. :-"

موفق باشید .

به تازگی یک گروه هکر به نام crazy hackers ( هکر های دیوانه ) اعلام کرده اند که توانسته اند باگ هاي موجود در دستگاه 360 را که موجب صداي بيش از حد سيستم ميشود را شناسايي کرده و با ارائه يک patch مناسب توانسته اند صداي ان را به حد اقل برسانند . البته صحت و سقم اين ادعا هنوز مشخص نيست اما انچه که مشخص است این است که اگر این موضوع به حقیقت بپیوندد باید به ناتوانی مسئولان مایکروسافت و سازندگان این کنسول که نتوانسته اند صدای بیش از حد این کنسول را کاهش دهند اعتراف کرد.
باگ، پچ، سخت افزار. کی میتونه مشکل سخت افزاری رو با پچ رفع کنه :confused: :lol:

پ.ن. خدا کنه بشه. این 360 به اندازه یه کنکورد صدا داره. ادم اذیت میشه :).

بیش از هزاران گروه هکری و امنیتی به نام هکر های دیوانه در دنیا وجود دارد ! شما مطمئن باشید اگر همهچین چیزی باشه باید لینکی واسه اثبات مسئله داشته باشند ! اگر هم لینک نباشد باید طرز استفاده از باگ رو public کنن تا همه استفاده کنن ازش ! و بعد از اون بلافاصه پچ رو بدن بیرون ! :love:

باگ، پچ، سخت افزار. کی میتونه مشکل سخت افزاری رو با پچ رفع کنه :confused: :lol:

پ.ن. خدا کنه بشه. این 360 به اندازه یه کنکورد صدا داره. ادم اذیت میشه :).
والا حتما تونستن دیگه که میگن......... اگه بتونن این کارو بکنن مثل بمب صدا میکنه ولی همینطور که از اسم این گروه هکر مشخصه نباید بهشون اعتماد کرد :biggrin1:

بیش از هزاران گروه هکری و امنیتی به نام هکر های دیوانه در دنیا وجود دارد ! شما مطمئن باشید اگر همهچین چیزی باشه باید لینکی واسه اثبات مسئله داشته باشند ! اگر هم لینک نباشد باید طرز استفاده از باگ رو public کنن تا همه استفاده کنن ازش ! و بعد از اون بلافاصه پچ رو بدن بیرون ! :love:
هنوز هیچ طرز استفاده یا راه حلی رو بیان نکردن فقط گفتن که موفق شدن .............:-"

صداي بالاي توليدشده توسط 360 هيچ ربطي به فريمور يا كرنل يا بطوركلي سيستم نرم افزاري اون نداره. بلكه مربوط به چرخش بالاي ديسك در درايو اون هست. كلا مكانيزم درايو 360 توليد صداي بالا هست و اگه اشتباه نكرده باشم اين بخاطر نياز به اطلاعات زيادي هست كه بايد در هر X بافر بشه.
موفق باشيد

دوستان درست گفتن

من فکر میکنم این مثل این میمونه که بگن تونستن نیاز ماشین برای استفاده از بنزین رو

حل کنن یعنی ماشین با باد کار کنه که شاید بادبان براش بزارن؟;)

من که امیدوارم درست باشه چون هر وقت شبها بازی میکنم مجبورم صدای تلوزیون رو کم کنم

و این مساوی با اینه که به جای صدای بازی باید با صدای کنسول حال کرد :(

از شما دوست عزیز که تاپیک زدی میخوام که منبع رو بگی یا یه لینک بگذاری

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or