وقتی که انتظار sony بالا ميرود!

SaDrA-HhH

Loyal Member
ps-move.jpg

وقتی که انتظار sony بالا ميرود!

آقای Andrew house از بخش اروپای SCE اعلام کرده است که انتظار فروش بسيار بالايی در تعطيلات امسال در اروپا دارند.

او طی گفت و گويی با Blomberg اعلام کرد که کرد که آن ها پيش بينی فروش 15 مليونی خود در اين سال مالی را به خاطر تقاضا بسيار بالا در بازار اروپا افزايش دهند. (PS3 تا 13 اکتبر نزديک به 38 مليون واحد فروش داشته است).

ادامه ميدهد: فروش ما به طرز قابل توجه حتی در اين بازار کساد بسيار بالا بوده است.

او اشاراتی نيز در مورد فروش Move کرده است و در اين رابطه ميگويد: برای ماه اوّل فروش اين کنترلر در حد قابل توجهی بالا بوده است به طور ی که تنها در اروپا بالای 1.5 مليون فروش را رد کرده است.و اين فروش اوّليه بسای بيشتر از انتظار ما بوده است و به همين خاطر ميخواهيم توليد اين محصول را افزايش بدهيم.

و در آخر ميگويد: ما به توانايی های خود اطمينان داريم و هدف ما اين است که ميزان سود آوری خود در امسال را افزايش دهيم.

آخرین ویرایش:
فروش move خوب بوده!!
وقتی توی اروپا حدود 1.5 میلیون شیپ شده پس توی جهان هم می تونه خیلی فروش بیشتری داشته باشه.مخصوصا بازار ژاپن که من به شخصه یه فروش خوب رو توش پیشبینی می کنم!فکر کنم ۲۱ اکتبر توی ژاپن عرضه می شه.باید دید می تونه اون جا هم امیدوار کننده ظاهر بشه یا نه!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or