ورژن ژاپنی بازی The Evil Within سانسور خواهد شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
zf5t6x0i26hawmindnqi.jpg

به نام خدا

آقای Tetsu Takahashi مدیر کل ZeniMax آسیا طی گفتگویی با مجله ی معتبر فمیتسو اذعان داشت "بازی "The Evil Within " در ژاپن سانسور خواهد شد."

این بازی در ژاپن در رده بندی سنی CERO D (17 سال و به بالا) قرار خواهد گرفت آقای Takahashi هدف از این کار را اطمینان از رسیدن به حداکثر مخاطب برای این بازی ذکر کرد.

"اگر ما این بازی را شبیه ورژن غربی میساختیم (بدون حذف صحنه های خشن ) این بازی رتبه ی CERO Z (18 سال به بالا)را بدست می آورد و ما احساس کردیم که بهتر است بازی را بر اساس روش سازندگان بازی عرضه کنیم. به هر حال این موضوع میتواند محودیت هایی را عرصه ی فروش و تبلیغات ایجاد کند و این فرصت که بتوانیم به حداکثر مشتری برای این بازی برسیم از ما سلب میشد"

با این وجود پلیرهای ژاپنی قادر خواهند بود تا ورژن غربی را تجربه کنند اما آنها باید DLC بازی را که آقای Tetsu Takahashi از آن با عنوان "Gore Mode" نام برده است دانلود کنند.

The Evil Within شامل دو ورژن است CERO D و CERO Z که هر دوی اینها توسط CERO یا سازمان رده بندی سرگرمی های کامپیوتری تایید شده اند. اما ورژنی که در خرده فروشی ها در دسترس خواهد بود CERO D خواهد بود آندسته از کسانی هم که بازی را پیش خرید کنند ورژن CERO Z را دریافت خواهند کرد که بیانگر "Gore Mode" یا مود خشن است.

ژاپنی هایی که نگرانند مبادا این موضوع به نقطه ضعفی برای بازی تبدیل شود نگران نباشند همانطور که خود میکامی کاملا اطمینان دارد که سانسور بر روی بازی تاثیری نخواهد گذاشت.

در مورد اینکه چطور داشتن رتبه ی CERO D برای این بازی بر روی بازی تاثیری نخواهد داشت آقای میکامی گفت: عده ی زیادی این بازی را پیشخرید میکنند و همین موضوع این امر را ممکن ساخته است.

بازی The Evil Withinدر ماه اکتبر برای PlayStation 3, PS4, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
قدیم میگفتن بازی رو پیش خرید کنید dlc بگیرید مپ جدید بگیرید الان شده بازی رو پیش خرید کنید تا نسخه سانسور نشده بهتون بدیم :|
عجب روش های جالبی توی صنعت بازی سازی داره ابداع میشه :|

هر چقدر اوضاع DLC توی غرب خرابه توی ژاپن صد برابر بد تره :دی از یه طرف Capcom تا رنگ شورت رو هم به عنوان DLC می فروشه ! از یه طرف Square Enix بازیاش رو دوبله ی انگلیسی میکنه و زبان ژاپنی بازی رو جدا می فروشه !!!! از یه طرف Konami یا اندینگ بازی رو DLC میکنه یا Prolouge بازی رو میکنه و به عنوان بازی جدید به ملت میندازه !!!! حالا هم که نوبت ایناس ... همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم :bighug:

هر چقدر اوضاع DLC توی غرب خرابه توی ژاپن صد برابر بد تره :دی از یه طرف Capcom تا رنگ شورت رو هم به عنوان DLC می فروشه ! از یه طرف Square Enix بازیاش رو دوبله ی انگلیسی میکنه و زبان ژاپنی بازی رو جدا می فروشه !!!! از یه طرف Konami یا اندینگ بازی رو DLC میکنه یا Prolouge بازی رو میکنه و به عنوان بازی جدید به ملت میندازه !!!! حالا هم که نوبت ایناس ... همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم :bighug:
شنیدی میگن توی هر چیزی یه نخاله پیدا میشه؟ (البته به معنای خوبش:biggrin1: یعنی استثنا:biggrin1:) نخاله جاپونیا همین Namco Bandai بدبخت هست که محتوای بازیاش رو DLC نمیکنه:biggrin1:

خیلی جالبن اینا نشستن فکر کردن چطور از پیش خرید پول بیشتری دربیاریم احتمال خیلی زیاد نسخه غربیش هم سانسور بشه که بعد عرضه بازی معلوم میشه...... از اونور یه بازی مثل siren بیش از 40 % cutscene هاش ساسنور میشه تا بتونه تو غرب درجه سنی +18 بگیره بدونه حذفیات احتمالا درجه سنیش از AO هم میزد بالاتر ولی نسخه ژاپنیش تمام کات سین هارو داشت مخصوصا اونجا اون دختره بچه شیبیتو میشه (اعمال خشونت توی بازی و انیمه رو افراد زیر 18 سال تو ژاپن فقط آزاده فکر کنم )
یعنی من هرجور فکر میکنم تو کتم که نمیره خشونت TEW از siren بیشتر باشه مخصوصا بخاطر اینکه فرد زیر 18 سال هم تو بازی ندیدم تا الان :دی
ولی دموی e3 عالی بود واقعا ترسناک بود بعضی جاهاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or