aabc کاربر سایت Dec 7, 2008 #1 جايي رو جز اينجا براي زدن اين پست مناسب نديدم ورژن جديد اين برنامه هم ريليز شد Download PSPVC v3.30 here با تشكر
جايي رو جز اينجا براي زدن اين پست مناسب نديدم ورژن جديد اين برنامه هم ريليز شد Download PSPVC v3.30 here با تشكر
dc_error691 کاربر سایت Dec 14, 2008 #2 ممنون دوتا سوال راجع به برنامه داشتم 1-حتماً .NET Framework 3 میخواد؟ 2-من ورژن قبلیشو داروم بدون .net 3 هر فیلمو 3 ساعت ونیم کانورت می کنه چرا؟
ممنون دوتا سوال راجع به برنامه داشتم 1-حتماً .NET Framework 3 میخواد؟ 2-من ورژن قبلیشو داروم بدون .net 3 هر فیلمو 3 ساعت ونیم کانورت می کنه چرا؟
SASAN-BSE کاربر سایت Dec 15, 2008 #3 نوشته شده توسط dc_error691: ممنون دوتا سوال راجع به برنامه داشتم 1-حتماً .NET Framework 3 میخواد؟ 2-من ورژن قبلیشو داروم بدون .net 3 هر فیلمو 3 ساعت ونیم کانورت می کنه چرا؟ بیشتر... برای من که فرقی نداشت ، سرعتش بیشتر نشد
نوشته شده توسط dc_error691: ممنون دوتا سوال راجع به برنامه داشتم 1-حتماً .NET Framework 3 میخواد؟ 2-من ورژن قبلیشو داروم بدون .net 3 هر فیلمو 3 ساعت ونیم کانورت می کنه چرا؟ بیشتر... برای من که فرقی نداشت ، سرعتش بیشتر نشد