وب سایت و ویدئوی غیر رسمی شوتر XCOM

HosseinBrusli

کاربر سایت
xcomlogo.jpg

ظاهرا 2K وب سایتی رسمی و خصوصی از ویدئوهای You-Tube برای بازی اکشن XCOM تدارک دیده است . اما با توجه به روند ساخت بازی های اکشن ، این بازی قرار بود سال 2011 منتشر شود که تاریخ انتشارش تا سال 2012 به تعویق افتاد . در May 2012 ( معادل اردیبهشت 1392 ) Take-Two نتایج سال مالی خود را بدون حضور این بازی اعلام کرد و حالا این بازی برای سال مالی 2014 اعلام شده . بدین معنا که این بازی از میتواند از زمان حال تا بازه زمانی بین April 30 2014 ( اردیبهشت 1393 ) منتشر شود .

همچنین ماه گذشته در گزارشی اعلام شده بود که ظاهرا با توجه به ثبت 2 دامین جدید " thebureau-game.com” و “whathappenedin62.com " ممکن است بازی از نام تجاری جدیدی استفاده کند . از طرفی در October 2012 ( آبان 1391 ) گزارشی غیر قانونی از بازی منتشر شد و در این گزارش پیشنهاد شده بود سبک بازی از tactical FPS به third-person شوتر تغییر داده شود . در همین رابطه یکی از نماینده های استدیو 2K طی صحبتی با سایت Polygon ، پیرامون سایت مذکور گفته است :
" هیچ نظری در رابطه با ، آغاز به کار سایت های فوق ندارم "

البته این سایت ها پس از بررسی سایت vg247 خطای 404 میدهند و کانال اختصاصی You-Tube استدیو 2K هم ، هیچ ویدئویی در رابطه با این بازی نداشته است .

منبع

آخرین ویرایش:
مفهوم کلی خبر و حتی عنوانش با توجه به منبعی داده شده،اشتباه ترجمه شده.این منبع داره میگه سایت رسمی بازی و همچنین کانال Y.outube بازی،از کار افتادن.همونطور که گفتم ترجمه کلی درسته و فقط خط آخر خبر با عنوان مشکلات جزیی دارند.به هر حال ممنون از شما دوست عزیز.

در رابطه با خبر هم باید بگم مگه همین E3 پارسال نبود که یه ویدئو گیم پلی ازش نشون دادن؟اون چیزی که من دیدم خوب بنظر میرسید.در ضمن 2K Marine رو هم نباید دست کم گرفت.استودیوی خیلی خوبی که پشت سر Bioshock 2 هم بوده.درسته نسبت به نسخه اول ضعیفتر بود ولی باز هم خیلی خوب بود.

مفهوم کلی خبر و حتی عنوانش با توجه به منبعی داده شده،اشتباه ترجمه شده.این منبع داره میگه سایت رسمی بازی و همچنین کانال Y.outube بازی،از کار افتادن.همونطور که گفتم ترجمه کلی درسته و فقط خط آخر خبر با عنوان مشکلات جزیی دارند.به هر حال ممنون از شما دوست عزیز.

در رابطه با خبر هم باید بگم مگه همین E3 پارسال نبود که یه ویدئو گیم پلی ازش نشون دادن؟اون چیزی که من دیدم خوب بنظر میرسید.در ضمن 2K Marine رو هم نباید دست کم گرفت.استودیوی خیلی خوبی که پشت سر Bioshock 2 هم بوده.درسته نسبت به نسخه اول ضعیفتر بود ولی باز هم خیلی خوب بود.

ممنون از توضح شما . خط اخر و من اومدم و به جای ترجمه دقیقش ، از طرف خودم نقل و قولش کردم . چون خط اخر هیچ ربطی به محتوای خبر نداره و اصلا نباید ترجمه میشد . ( خط اخر نظر سایت مرجع هست ). تیتر هم خیلی حالت درستی نداشت . اما همین مفهوم رومیده : که اعتباری ندارن تصاویر و ... یا ایننکه رسمی نیستن . ( انتظار ترجمه کلمه به کلمه اشتباهه ) . حالا اگه بازم ایراد میبینید بگید اصلاح بشه .

من که از همون ویدیو اول که در E3 نشون دادن طرفدارش شدم واقعا حیف هستش که بازی به اون خوبی بخواد تغییر سبک پیدا کنه یا کلا کنسل بشه به نظرم اون ویدیو خیلی جالب به نظر میرسید هرچند شاید سازنده ها راضی نبوده از چیزی که ساختن و اینجوری شده وضعیت بازی .

من که از همون ویدیو اول که در E3 نشون دادن طرفدارش شدم واقعا حیف هستش که بازی به اون خوبی بخواد تغییر سبک پیدا کنه یا کلا کنسل بشه به نظرم اون ویدیو خیلی جالب به نظر میرسید هرچند شاید سازنده ها راضی نبوده از چیزی که ساختن و اینجوری شده وضعیت بازی .

دقیقا منم سبک اون ویدئو E3 رو قبول داشتم . برای خودمم سوال بود چه بلایی سر این بازی اومد . حتی اگر اشتباه نکنم قرار بود که این بازی به صورت انحصاری برای X360 منتشر بشه که بعدا شده X360 , PS3 ! الانم که وضعیتش اصلا مشخص نیست .

تنها مشكل بازي اسم XCOM بود كه باعث اعتراض هوادارهاي بازي و در نهايت وضعيت فعلي شد. وگر نه ايده هاي جالبي در گيم پلي بود مخصوصاً ايده مربوط به كپچر كردن تكنولوژي دشمن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or