واکنش ایتاگاکی نسبت به نقدهای Devil's Third

nemessis

کاربر سایت
0fccdevils-third-2-656x369.jpg

ایتاگاکی در صفحه‌ی فیس‌بوک خود، نسبت به نقدهای نوشته شده برای Devil's Third واکنش نشان داد و جوابیه‌ای منتشر کرد که در زیر می‌توانید متن کامل جوابیه‌ی ایتاگاکی را بخوانید:

"سلام بچه‌ها،

ممنون بخاطر بازی کردن بازیِ ما، Devil's Third.

می‌دانم کسانی از شما که هم‌اکنون بازی را در دست دارند، از اینکه این بازی چقدر هیجان‌انگیز و لذت‌بخش است، راضی هستند.
متاسفانه امتیازاتی که در اروپا گرفتیم واقعاً افتضاح است. بعضی از انتقادهایی که به ما شده، سازنده و عادلانه است – آنها را می‌پذیرم.

ولی در کل، فکر می‌کنم بیشتر کسانی که بازی را نقد کردند، این فرصت را به خود ندادند تا بازی را به درستی ارزیابی کنند.
به عنوان مثال، ما مُد مولتی‌پلیر آنلاین طراحی کردیم که باعث لذت بردن در کنار هم می‌شود. ولی بنظر می‌رسد بیشتر منتقدین فقط در یک محیط بسته بازی را انجام داده‌اند.

این جای تاسف بسیار دارد برای کسانی که درگیر این مسئله شدند. همانطور که می‌دانید، هیچ کس نمی‌تواند در چنین شرایطی، بازیهای مولتی‌پلیر را ارزش‌یابی کند.

هرچند من به بازخوردی که شما دوستان می‌دهید، ارزش بیشتری قائل هستم.
لطفاً از بازی، به نفع خودتان لذت ببرید.

بعد از آن، بگذارید بدانم که شما چه فکر می‌کنید، پس می‌توانیم آینده‌ی بهتری رقم بزنیم.

گیمرها، بیاید آینده را با هم بسازیم.

مثل همیشه ممنون.

تومونوبو ایتاگاکی"

منبع

آخرین ویرایش:
کاشکی بازیش از حداقل استانداردها برخوردار بود که لااقل بیانیه شو به یه جامون نمیگرفتیم:| من جای این بودم کلا دو سه سال سر و کلم پیدا نمیشد:d

احمق بشین درس بگیر غد بازی در نیار ، یه بازی در سطح نینجا گایدن بساز :|
اصلاً دقیقاً مثل نینجا گایدن بساز اسمش رو عوض کن و با داستان و شخصیت های جدید و ...

بشخصه اصلا انتظار نداشتم همچین ادبیاتی از ایتاکاگی بعده اون گند کاریش با خانومه ببینم:d
انقدی که تو متن نامه دقت کرده لفظ قلم صحبت کنه تو ساخت بازیش دقت میکرد نتیجش این نمیشد:d

گیمرها، بیاید آینده را با هم بسازیم.

آدم حرفاش رو میشنوه ناخودآگاه یاد آلمان شکست خورده جنگ جهانی اول و شعارها و آرمان های امید بخش هیتلر می افته.

این عکسی که پست اول گذاشته شده از خود بازیه؟
عجب فاجعه ایه

توجه کردی محیط بازی چقدر خالی هست؟

منی که یه ربع برای یادگیری لول دیزاین وقت نذاشتم میفهمم که محیط بازی نباید خالی باشه، این خاک بر سرا بعد نفهمیدن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or