هیچ کس Kingdoms of Amalur را نخرید

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
همه متعلقات مربوط به عنوان Kingdoms of Amalur در تاریخ 11 دسامبر به حراج گذاشته شد که شامل حق Kingdoms of Amalur: Reckoning، ساخت دنباله و بازی MMO در حال ساخت Copernicus می شد اما به نظر می رسد بسیاری به این موضوع توجهی نکرده و هیچ قیمت مناسبی به Heritage Global Partners پیشنهاد نشد. با این وجود حراج همچنان ادامه خواهد داشت.
اما چندی پیش دو نام Rise of Nations و Rise of Legends به همراه علامت تجاری Big Huge Games به قیمت $320,000 فروخته شد.
Big Huge Games تا قبل از این جزیی از 38 Studios بوده و توسط ستاره سابق بیسبال Curt Schilling تاسیس و البته توسط شخص وی نیز پایین کشیده شد.

منبع

خیلی عجیبه برای من..!!این بازی خیلی قشنگ بود و جالب..!!بازیه darksiders هم به همین وضع دچار شد..!!!کسی بهش اهمیت نداد و نخرید با این که کلی پتانسیل داشت..!!!نمیدونم دنیای بازی داره به چی فکر میکنه و به کدوم طرف میره..؟؟!

خیلی عجیبه برای من..!!این بازی خیلی قشنگ بود و جالب..!!بازیه darksiders هم به همین وضع دچار شد..!!!کسی بهش اهمیت نداد و نخرید با این که کلی پتانسیل داشت..!!!نمیدونم دنیای بازی داره به چی فکر میکنه و به کدوم طرف میره..؟؟!

مشکل خرید حق یک بازی نیست مشکل عرضه اون هست الان بزرگترین چالش بازی سازها ناشر درست حسابی هست که برای بازیشون تبلیغ بکنه تا فروش بره
الان خیلی بازی سازها دارن با ایده های جدید کار می کنن ولی اگر ناشری نباشه کارشون بیهوده هست و ورشکست میشن

مثلا شما فرض کن سونی از بازی های کیج حمایت نمی کرد یا ماکرو از AW اون وقت یا اصلا بازیشون منتشر نمی شد یا شکست می خوردن

بحث رو کشش ندید. (‌ پست های مربوطه پاک شدند )
در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید, اینجا جای تیکه انداختن به همدیگه نیست.

آخرین ویرایش:
از اون دست بازیها بود که انتظار میرفت تو سال های اینده بیشتر بهش توجه شه و امار فروشش بالاتر بره،ولی در اصل هیچوقت به چشم یه RPG تاپ بهش نگاه نشد.الانم دیگه کسی نیست که بخواد ادامشو بسازه پس عملا اصل بالا غیر ممکن میشه:d
بعیده که با توجه به سطح محبوبیت و فروش بازی طرفش برن،به نظرم ممکنه این سری دیگه ادامه پیدا نکنه

واقعا بعضی از شرکت ها و بازی هاشون خیلی بدشانسن.
نمیدونم چرا بازی به این قشنگی به این وضع دچار شد.:sad:
من یه
Kingdoms of Amalur
دیگه میخوام.:crying:

Kingdoms of Amalur یکی از بازیهای RPG جذابی بود که به خاطر سر و صدای خیلی زیادش توقعات رو برد بالا و در نهایت نتونست همش رو عملی کنه و با مخ خورد زمین
آخرین بار یادمه پارسال حدود 1.5 میلیون فروخته بود، ولی به خاطر وام 60 میلیون دلاری سازنده ها که برای ساخت بازی گرفته بودن و نتونستن پرداختش کنن ورشکست شدن.
به نظرم ip خیلی مهمی هست. یکی از رو زمین برش داره که آینده خوبی داره.

این بازی رو خیلی دوست داشتم خیلی هم بازیش کردم و زیر و روش رو کشیدم تجربه فایتینگ بی نظیر تو محیط open world
اما حالا که به این روز افتاده یاد این شعر میافتم که: گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
بازی قربانی جاه طلبی سازنده هاش شد. قبل از عرضه جوری نشون داده بودن انگار یه سر و گردن بالاتر از اسکایریمه و خودشون رو با اون مقایسه میکردن که به نظرم از هر نگاه این کار اشتباه بود
اما حیف که آواز دهل شنیدن از دور خوش بود...
هنوزم بعضی وقتا وسوسه میشم و یکم بازیش میکنم
قلع و قمع موجودات اهریمنی تو محیطای فانتزی و لایت خیلی به آدم میچسبید :)) اما به نظرم مهمترین دلیل شکست این بازی بر خلاف داشتن پتانسیل بالاش زیر سایه عناوین بزرگ در زمان عرضه بودنش بود
به نظرم خیلی خوبه که دیگه ادامه ای نداشته باشه چون خشت اول این بازی رو معماراش کج گذاشتن و تا ثریا هم که برن (مثلا شماره 10) بازم چیزی به دنیای گیم اضافه نمی کنن
دوست داشتنی بود اما فراموش نشدنی نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or