Andrzej Sapkowski نویسندهی رُمان Witcher که سری بازیهای بسیار موفقی بر اساس آنها ساخته شده است، هیچ سودی از فروش میلیونی بازیها نمی برد. البته این بخاطر کلاهبرداری سازندگان CD Projekt Red از او نیست، بلکه خود Sapkowski گرینهی پیشپرداخت را هنگام امضاء قرارداد انتخاب کرد.
او طی مصاحبهای با Eurogamer پروسه بستن قرارداد را اینگونه عنوان کرد: "CD Projekt Red با یک کیف پُرازپول آمد. و چیزی که من از یک افتباس انتظار داشتم همین بود."
با این حال بازی بسیار بیش از آنچه که او و حتی شاید CD Projekt Red پیشبینی میکردند موفق شد. او ادامه میدهد: "من به اندازهای احمق بودم که کل امتیاز را به آنها بفروشم. آنها به من درصدی از فروش را پیشنهاد دادند. اما من گفتم نه! هیچ سودی درکار نخواهد بود. همین الان پول را به من بدهید. همه اش را! احمقانه بود. من همه چیز را دودستی تقدیمشان کردم. اما چه کسی فکرش را میکرد؟ که آنها انقدر موفق شوند. منکه نمیتوانستم."
با اینکه Sapkowski گیمر نیست و بازی نمکیند در ادامه به تمجید از کیفیت ساخت بازی CD Projekt Red پرداخت و گفت آنها به آنچه استحقاقش را داشتند رسیدند.
مصاحبه کامل را میتوانید در اینجا بخوانید. The Witcher 3 داستان Geralt را به پایان رساند و فعلا خبری از نسخه بعدی سری نیست. در حال حاضر کمپانی لهستانی برروی IP جدید خود بنام Cyberpunk 2077 با تاریخ انتشار نامشخص کار میکند..