هیدئو کوجیما: نمی‌دانم که چقدر دیگر می‌توانم خلاق بمانم.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000003791.jpg

آقای هیدئو کوجیما می‌گوید بازی جدیدش اکنون در «کرانچ زمانی» است، نمی‌دانم که چقدر دیگر می‌توانم خلاق بمانم
هر روز احساس می‌کنم در حال مسابقه دادن با زمان هستم.
ایشان که روزهای پرکاری را با چند پروژه سپری می‌کند، در صفحه X خود در مورد روند کار و آینده اظهار نظر کرد.

دوران پراسترس و فشرده در توسعه بازی، که معمولاً به عنوان "کراش تایم" شناخته می‌شود، هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی بسیار سخت است. علاوه بر میکس صدا و ضبط صداهای ژاپنی، انبوهی از کارهای دیگر نیز اجتناب‌ناپذیر است: نوشتن کامنت‌ها، توضیحات، مقالات، مصاحبه‌ها، بحث‌ها و کارهای غیرمرتبط با بازی. این دوره واقعاً دشوار است."

در این سن نمی‌توانم فکر نکنم که چقدر بیشتر می‌توانم «خلاق» بمانم. می‌خواهم تا آخر عمرم به این کار ادامه دهم، اما آیا ۱۰ سال دیگر هم می‌توانم؟ ۲۰ سال؟ هر روز احساس می‌کنم که با زمان مسابقه می‌دهم. حتی حالا، در سن ۸۷ سالگی، ریدلی اسکات هنوز فعال است و زمانی که او از ۶۰ سالگی گذشته بود - مرحله فعلی زندگی من - شاهکار «گلادیاتور» را خلق کرد.

دیگه یه شبیه ساز پیاده روی با یه بچه بغلو یه کوله رو کمر که این حرفارو نداره کوجیمای عزیز، جادرو زیگزاگی طراحی کنی حله
البته فقط دث ۲ نیست، پروژه Physint و OD هم هست که داره روشون کار می‌کنه.

دیگه یه شبیه ساز پیاده روی با یه بچه بغلو یه کوله رو کمر که این حرفارو نداره کوجیمای عزیز، جادرو زیگزاگی طراحی کنی حله
تو نسخه اول بعضی جاده ها زیگزاگی بودن دیگه چه کاری میتونه بکنه به نظرت؟

چقدر استاد فروتنی و تواضع داره:دی
یکروز می خواد برای فضایی ها بازی بسازه
یکروز در فکر جاودانی ایده هاش از طریق هوش مصنوعی، استاد این افتادگی رو بزار کنار، چرا یکبار برای همیشه نمیگی من انسانی هوشمندم و بقیه نئاندرتال؟!:دی
.
.
.
هنر اصلی کوجیما این بوده که همیشه مدیا رو بلد بوده، می دونه مخاطب ها چه کانسپت هایی رو می پسند، چیزی که خیلی ها ذره ای توانایی رو ندارن، و مهم ترین توانایی کوجیما صرفا، مدیریت پروژه هایی هست که زیر دستش و از همون نقطه شروع، می دونه محصول نهاییش چی می خواد باشه! باز این چیزی هست که خیلی ها ندارن، وگرنه ذهن مریض تر از کوجیما فراوان تو صنعت هستن که لور های عمیق تری خلق کردن، چه برسه در مقایسه با کل اینترتیمنت بحث کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or