هیجان مدیر عامل بلیزارد در مورد Steam Machines

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

مدیرعامل بلیزارد آقای Paul Sams در مورد چشم انداز Steam Machines بسیار هیجان زده است و اعتقاد دارد که والو تنها شرکتی است که توانایی آوردن PC Gaming را به اتاق نشیمن دارد.
در صحبت هایی طی Blizzcon امسال وی گفت: "صادقانه باید بگویم از کاری که کردند بسیار هیجان زده هستم. والو تیمی با استعداد است و مشخصا آن ها در زمینه استیم کارهای بزرگی انجام داده اند، اگر کسی توانایی این کار را داشته باشد، آن ها هستند."
او همچنین تاکید کرد: "من فکر می کنم والو شرکتی بزرگی است و Gabe Newell و تیمش به طور منظم و مداوم کارهای خارق العاده ای می کنند، پس تنها کسانی که از پس این کار بر می آید، وی و تیمش هستند."
اخیرا نیز والو تایید کرد که عنوانی انحصاری برای Steam Machines نخواهد ساخت اما اجازه تولید SteamOS Controller را نیز به شرکتی نخواهد داد.

منبع

351eb8682036de6b1.jpg

عنوانی انحصاری برای steam machines نمیسازه ؟ :| تنها عاملی که باعث میشه طرفش بریم همین بود ینی دیگه half life و portal و ... همش پَر ؟ هیچ شرکت خلاقی اینکار رو انجام نمیده !

بعید می‌دونم ولـــو فعلاً واسه SteaomOS و کلاً PC بازی انحصاری بده.
حالا اگه چند سال دیگه SteamOS کاربر فعال زیادی داشت، اون موقع ممکنه همچین ریسکی انجام بدن، ولی در حال حاضر وقتی یه بازی مثل HL و Portal کلی طرفدار دارن که رو پلتفرم‌‍های مختلف بازی رو تجربه می‌کنن، هرگز چنین ریسک بزرگی انجام نمی‌دن! چون مسلماً خیلی‌ها نمی‌تونن بازی رو تجربه کنن و حاضر نیستن به خاطرش PCـه مناسب گیم تهیه کنن و فروش بازی خیلی کم‌تر می‎شه.
البته داریم در مورد ولـــــو حرف می‌زنیم و هر کاری که انجام بدن باید بی برو برگرد تایید کرد :d

آفرین بلیز! واقعا دمت گرم که به بزرگترین رقیب خودت هم احترام میزاری و مثه این سونی و ماکرو دنبال ترول کردن نیستی! خودتم مثه بازیات 20ی!
عنوانی انحصاری برای steam machines نمیسازه ؟ :| تنها عاملی که باعث میشه طرفش بریم همین بود ینی دیگه half life و portal و ... همش پَر ؟ هیچ شرکت خلاقی اینکار رو انجام نمیده !
اتفاقا، این نشون میده که نیت این شرکت واقعا یه پیشرفت تو زمینه PC گیمینگ هست و دنبال پول نیست، فقط کافی بود بگه که HL3 انحصاری میشه، اونوقت فروشش میترکید! و البته هممون هم ولو رو شرکتی پول پرست خطاب میکردیم!

بعید می‌دونم ولـــو فعلاً واسه SteaomOS و کلاً PC بازی انحصاری بده.
حالا اگه چند سال دیگه SteamOS کاربر فعال زیادی داشت، اون موقع ممکنه همچین ریسکی انجام بدن، ولی در حال حاضر وقتی یه بازی مثل HL و Portal کلی طرفدار دارن که رو پلتفرم‌‍های مختلف بازی رو تجربه می‌کنن، هرگز چنین ریسک بزرگی انجام نمی‌دن! چون مسلماً خیلی‌ها نمی‌تونن بازی رو تجربه کنن و حاضر نیستن به خاطرش PCـه مناسب گیم تهیه کنن و فروش بازی خیلی کم‌تر می‎شه.
البته داریم در مورد ولـــــو حرف می‌زنیم و هر کاری که انجام بدن باید بی برو برگرد تایید کرد :d
نظر خودشون در مورد انحصاری :دی
Half Life 3 Won***8217;t Be A Steam Machine Exclusive � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
It’s against our philosophy to put a game in jail and say it only works on Steam Machines. It works best on Steam Machines, perhaps … but to get to exclusives or anything else just wouldn’t be our style.
:worthy:اینه VALVE :worthy:

فقط من نمیدونم HL3 چه ربطی به حرف های این بابا داره :| :دی

دلیل اینکه انحصاری نمیزنه رو شاید نشه گفت ولی استیم ثابت کرده تو این سالها که یه کمپانیه که دوست نداره گیمرها رو محدود کن ه ...فک میکنم این شرکت تنها شرکتی باشه که با انحصار طلبی مطلق مخالف باشه...
اما در هر صورت بنظرم هم نرم افزار استیم و هم سخت افزارش مورد استقبال قرار میگیره ... من خودم اگه اروپا زندیگی میکردم 100% میخریدمش ولی تو ایران خرید از استیم یکم سخته ولی بازم بکار میاد پلتفرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or