هنگ کردن PC

IRANWWE

کاربر سایت
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من چند روزی هست که با یک مشکل اعصاب خورد کن روبرو شدم و میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه و از همه مهمتر راه و چارش چیه؟

من الان چند روزی هست که اولا وقتی بازی میکنم بیشتر در FIFA این اتفاق میوفته وقتی یه ذره بازی میکنم مثلا 1 ساعت بعد یه دفعه سیستم هنگ میکنه و دیگه کاری نمیشه کرد و مجبورم ریست کنم
یه مشکل دیگه از روزی که وین عوض کردم بعضی ساعات به یک باره شکل ظاهری ویندوز عوض میشه میشه عین ویندوز 98 بعد که ریست میکنم یه ارور میده که داخل فقط این Win32 رو یادم مونده
کسی میدونه مشکل ما چیه؟ مخصوصا مشکل اولم
اینم مشخصات سیستم:

Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.5GHz

Memory: 2048MB RAM

Video Card: NVIDIA GeForce 8500 GT

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)

Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
در ضمن من الان 6 ماه نشده که سیستمم رو به این ارتقا دادم:((
:(
خداحافظ

یعنی شما میگی هنگ کردن هم میتونه از ویندوز باشه؟
اون 4 بیت شدن رنگ ها دقیقا واسه ویندوز و مشکل درایور هست....البته یه بار درایور عوض کن...شاید درایوری نصب کردی که به کارتت نمیخوره(مثل درایوری که واسه Far cry2 اومد ولی 8800 به پایین ساپورت نمیکنه)
یکی از این 3درایور رو نصب کن > 178.24 یا 178.19 یا 178.13

مشکل هنگ هم میتونه از خراب شدن فایل های سیستمی باشه...یا مشکل از پاور باشه...
من خودم به شخصه این مشکل رو پارسال داشتم که پاور خراب بود هر 52 دقیقه یه بار کلا سیستم Shut down میشد....حالا چه زیر بار بود چه Free ....

مشکل اول میتونه از درایور باشه اپدیت کن ببین درست میشه ؟ لینک دانلود
مشکل دوم هم احتمالا مال ویروسه یه انتی ویروس جدید نصب کن اپدیتش هم بکن . لینک دانلود
نکاتی هم که جواد گفت احتمالش هست
ترجیحا ویندوزت رو هم به SP3 ارتقا بده ;)

آخرین ویرایش:
با تشکر از راهنمایی دوستان
پس خیالم راحت شد که مشکل از CPU نیست چون بعضی دوستام میگفتن CPU مشکل داره چون AMD هست
راستی از کجا دمای CPU رو بفهمم؟
در ضمن مشکل هنگ هم فقط در بازی اتفاق میوفته یعنی بازی کنم مشکل دارم اما با برنامه ای چیزی کار کنم نه

راستی از کجا دمای CPU رو بفهمم؟

با سيستم يه خورده كار كن . مثلا بازي . بعد هنگ كه كرد بلافاصله ريست كن برو تو setup ( با زدن f8 در ابتداي شروع به كار كامپيوتر) بعد اونجا يه گزينه اي به نام pc health status يا گزينه‌اي با اسم مشابه هست . تو اونجا نوشته cpu temrature و جلوش يه عددي هست كه دماي سي پي يو ميباشد!
البته نرم افزارهايي براي اين كار هست اما ميخوام ببينم آيا علت هنگ مال دماي سي پي يو هست؟ به خاطر همين پيشنهاد دادم بزار هنگ كنه! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or