هم اكنون نيازمن ياريتون هستم!!!

• Thread starter Thread starter Hodor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hodor

کاربر سایت
سلام
نميدونم چجوري توضيح بدم!!
من شديدا به يه چارت و توضيحاتي راجب به دلايله پيروزيه سوني تو entertianment دارم
يعني هم فيلم هم گيم!
خواهشن فن بويا هم نريزن كه نميدونم سوني پيروز نشده كه!!! من فقط چارت پيشرفت سالانشو ميخوام + دلايل پيروزي( كه تو فيلم سازيش برتري داره )
اگه امكان داره مقاله اي چيزي باشه نكه نظره شخصي!
هم اكنون نيازمن ياريتان هستيم:cheesygri
كيانوش رو خواستم گيرش بيارم اما مثه اينكه ستاره سهيل شده:p
ترو خدا هر كي تاپيك رو ديد كمك كنه چون اگه گير نياد اين ترم ترمه آخرم نخواهد بود!!! آخه دلتون ميياد؟:cheesygri

این چیزی که می خوای در موردش تحقیق کنی اصلا از نظر عنوان غلطه و به فن بوی بازی و این چیزا هم ربطی نداره.
درستش می تونه این باشه که: دلایل قدرت سونی در بخش entertainment.
چون صنعت فیلم سازی که بازنده و برنده نداره و شرکت های عظیمی پشتش هستن که نمی شه براش برنده تعیین کرد.
در مورد صنعت گیم و کنسول هم سونی برنده بود یه زمانی ولی الان هیچی معلوم نیست.

پ.ن: wakashizuma فکر کنم بتونه کمکت کنه در این زمینه!

این چیزی که می خوای در موردش تحقیق کنی اصلا از نظر عنوان غلطه و به فن بوی بازی و این چیزا هم ربطی نداره.
درستش می تونه این باشه که: دلایل قدرت سونی در بخش entertainment.
چون صنعت فیلم سازی که بازنده و برنده نداره و شرکت های عظیمی پشتش هستن که نمی شه براش برنده تعیین کرد.
در مورد صنعت گیم و کنسول هم سونی برنده بود یه زمانی ولی الان هیچی معلوم نیست.
ميدوني آخه منظورم چيه اشكان؟
مثلا پيروزي تو بازار چندين دليل داره!
مثلا اوليش هست پيروزي در سايه كيفيت بهتر.. قيمت بهتر..نو آوري و... اينارو ميخوام تو پروژم يه جوري ثابتش كنم حالا به هر طريقي!!!

والا دوست عزیز من نمیدونم منظور دقیق شما چیه و چی میخوای. اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده.

من شديدا به يه چارت و توضيحاتي راجب به دلايله پيروزيه سوني تو entertianment دارم
این مثل اینه شما بگی چرا مایکروسافت توی زمینه نرم افزار بزرگترین حساب میشه. چارت خاصی نیست. میتونی بگردی و چارت های سود و زیاد اون بخش شرکت در زمان های محتلف رو گیر بیاری ولی به نوبه خودشون چیزی توضیح نمیدن.
در مورد سونی هم بهتره همونطور که اشکان گفت بگی موفقیت سونی در زمینه entertainment. چون اگه بگی پیروزی مثل اینه که بگی وارنر و فاکس و بقیه ورشکست شدن و سونی فقط الان هست.

من فقط چارت پيشرفت سالانشو ميخوا
چارتی به نام پیشرفت سالانه نداریم. چارت هایی هستن که هر q ریلیز میشن و میزان پیشرفت درامد مالی اون شرکت نسبت به همین q سال قبل یا q های دیگه نشون میدن. همچنین چارت هایی هستن که میزان توسعه و درامد قسمت های مشخصی از هر شرکت رو نشون میدن (مخصوصا برای شرکت هایی مثل سونی یا مایکروسافت که خیلی division دارن).
اینجوری البته خیلی کار complex میشه. بهترین چارت برای جنرال همین چارت های درامد شرکت ها هست که توی اینترنت ریخته. چارت هایی که دقیق تر باشن یا حساب دقیق تری بدن معمولا در اختایر پابلیک قرار نمیگیره و برایshareholder ها یا افرادی هست که access دارن.

دلايل پيروزي( كه تو فيلم سازيش برتري داره
این سوال شما هم بد بیان شده. سونی برتری خاصی توی فیلم سازی به بقیه نداره. مثل همه استدیو ها یه سری فیلم های میگیرن یه سری هم نمیگیرن. به طور مثال سونی از نظر کاتالوگ در مقابل وارنر یا یونیورسال یا فاکس اینقدری بزرگ نیست. بیشتر تایتل هایی هم که توی کاتالوگ داره وقتی اضافه شد که Columbia Pictures و Tristar رو خرید و همچنین کاتالوگ فیلم های MGM.

در زمینه music label هم که Universal Music Group بزرگترین توی دنیا هست و وارنر و سونی هم جزو بقیه هستن. در زمینه Record Label هم سونی کمپانی خوبی محسوب میشه (به نظر من بهترین کارهای موسیقی کلاسیک رو منتشر میکنه و technical quality کارهاش هم خیلی خوبه) اما در حد و اندازه یونیورسال یا EMI نیست.

اگه امكان داره مقاله اي چيزي باشه نكه نظره شخصي!
والا مقاله که احتمال زیاد روی اینترنت هست حالا مورد خاصی یادم نمیاد. در مورد نظر شخصی هم هر مقاله ایی بالاخره تا یک حدی توش نظر شخصی که اونو نوشته ایر داشته برای همین هیچ مقاله ایی 100% صورت objective نداره.
مشکل اینه موضوعی که شما مد نظرته خیلی کلی هست و برای همین زیاد چیزی در موردش موجود نیست غیر از اینکه سونی از کمپانی های بزرگ فیلم سازی هست و درامدش هم هرسال پیشرفت کرده.
اگه یکم سوالاتو واضح تر کنی بهتر شاید بشه کمک کرد
موفق باشی

PS: دلیلی هم که سونی وارد صنعت entertainment شد واضحه. بعد از اینکه BETA از دور بیرون رفت سونی متوجه شد که برای عرضه کردن و موفق شدن فرمت که طراحی میکنه یا ساپورت میکنه نیاز به content داره که بتونه ازش exclusive استفاده کنه برای اون فرمت خاص (همینطور که هر کنسولی بازی های خودشو داره) برای همین وارد این صنعت هم شد (به طور مثال رکورد لیبل سونی از SACD و سونی پیکچرز هم از بلوری که جفت فرمت هایی هستن که سونی توشون نقشه زیادی داشته استفاده میکنن) و انصافی هم خیلی خوب عمل کرده تا الان و سال به سال کمپانی پیشرفت کرده. نقطه اوجش هم خرید MGM بود که کلی تایتل های مهم رو به کاتالوگ خودش اضافه کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or