همین الان دانلود کنید و بازی کنید دمو قابل بازی Fifa 08

rezaigi2004

کاربر سایت
نسخه قابل بازی عنوان Fifa 08 برای Pc هم اکنون در دسترس میباشد که در آن تیم های FC Barcelona, AC Milan, America (Mexico), NY Red Bulls, Manchester United, Marseille, و Bayern München برای بازی وجود دارد مجموعا 7 تیم!

حجم: 478 مگابایت

دانلود

يه نکته جالب در مورد تاريخ ريليز دمو قابل بازيش هست که دقيقاً ديروز يعنی روز پايان يافتن نقل و انتقالات در فوتبال اروپا بازی Release شده!!

من اینو دانلود کردم.
اول اینکه بگم این سری واقعا EA یه تکونی به خودش داده. کلا برای من که یه چیز جدید بود ( توی سری های FIFAمنظور ) گیم پلی بازی شباهت بسیار بسیار زیادی به WE داره ، طرز حرکت آدم ها ، دریبل ، شوت ، پاس ، کنترل توپ ... . من اول فکر کردم دارم WE بازی میکنم :) حتی مقیاس زمین هم مثل WE شده. کلا بازی خیلی خوبیه و مطمئنا موفق تر از نسخه های قبلی خواهد بود. ترکیبب های تیم ها هم اولش مینویسه که برای 8/16/07 هست. حالا تا نسخه ی اصلی بیاد احتمالا تغییراتی میکنه. توی این دمو مشکلی که بود اصلا Option نداره و گرافیک و اینا رو نمیشه تغییر داد و گرافیکش متاسفانه روی بدترین حالت ممکن هست ، پس روی گرافیک فعلا نمیشه نظری داد. ولی چهره ی بازی کنان خیلی خوب کار شده تغریبا اکثر بازی کنا چهرهاشون رو درست کردن (یعنی روش کار کردن).
در کل من خودم به شخصه راضی بودم و از اون موقعی که FIFA باز بودم و خیلی FIFA بازی میکردم این بازی یه جورایی بیشتر حس داد. به کسایی که به ADSL یا اینترنت پر سرعت دسترسی دارن پیشنهاد میکنم بگیرن امتحان کنن.

آخرین ویرایش:
من هم دانلودش کردم. فعلا توی این چند دقیقه که بازی کردم چند تا نکته رو دیدم:
1. صدای کلیک روی گزینه های منو ، بسیار شبیه به صدای منوی وینینگ الون 3 روی پی اس 1 است!
2. ترکیب تیم هم کاملا قابل تغییره. یعنی مثل وینینگ می تونین جای بازیکنارو توی ترکیب از پیش تعیین شده عوض کنید.
3. در قسمت مربیگری (که فعلا فعال نیست) نوشته بود شما قبل از شروع بازیهای اصلی باید چندتا بازی بکنید تا سطح شما معلوم بشه. (چیزی تقریبا مثل یوفا)
4. بازیکنی که در آفساید باشد، یک علامت پرچم کنار اسمش میاد
5.سانترهای بازی بسیار طبیعی تر شده اند
6. فعلا دکمه های بازی مثل بازی وینینگ الون شده. یعنی باید با دکمه Q یار خودتون را عوض کنید و با دکمه پاس، یار دوم دنبال توپ می دود
7. اگر خطای بدی بکنید و داور آوانتاژ بده، بعد از توقف بازی بهتون کارت می ده
8. دروازه بان در ضربات ایستگاهی، کاملا در اختیار شماست و می تونید جاشو عوض کنید
فعلا اینا باشه، اگه چیز دیگه ای دیدم، می گم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or