همکاری Hans Zimmer بروی موسیقی متن Crysis 2

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
Hans-Zimmer.jpg

امروز EA اعلام کرد Hans Zimmer برای تهییه موسیقی متن بازی CRYSIS 2 مشارکت خواهد داشت .
احتمال زیاد همه دوستان با Hans Zimmer آشنا هستید اهنگساز فیلم های بزرگی مثل Inception و Dark Night ایشون در ضمینه گیم هم آهنگساز MW2 بودند
Zimmer به همراه تیم خودش با بقیه سازندهای موسیقی متن حال حاضر بازی Borislav Slavov و Thilman sillesco همکاری خواهند کرد جناب zimmer از این همکاری احضار خرسندی کردند همیچنین ایشون گفتند دلیلی که من با CryTek همکاری میکنند به خاطر پروژه عظیم اونها و دنیایی که اونها خلق کردند هست.
بازی CRYSIS 2 به ترتیب 22 مارچ برای آمریکا و 25 مارچ برای اروپا بروی Xbox360 , Ps3 و PC ریلیس خواهد شد
منبع
ویرایش: دوستان لینک OST بازی:دی

آخرین ویرایش:
اولین نظرم خودمو بدم بگم من عاشق کارای Zimmer هستم واقعا کارای این آدم خارقالعاده هست
Cant Wait For CrYsis 2
بازی 4 - 5 روز دیگه میاد بیرون احتمالا الان دارن بازی رو برای فروشگاه ها میفرستن شما میگی ایشون مشارکت خواهد داشت!:d
یا خبر قدیمیه یا منبع خبر حالش خوب نیست یا EA گندزده با این خبررسانیش.....
Thu, Mar 17, 2011 یه نگاه به منبع هم کنی بد نیست

آخرین ویرایش:
یا خدا>:d<بهترین اهنگسازه دنیا وارد شد:xهنوزم رو دست mw2 اهنگ نیومده.من که دیوونشم.َبهترین تصمیم ممکن بود.بازیه مرده رو با اهنگهاش زنده میکنه.

بازی 4 - 5 روز دیگه میاد بیرون احتمالا الان دارن بازی رو برای فروشگاه ها میفرستن شما میگی ایشون مشارکت خواهد داشت!:d
یا خبر قدیمیه یا منبع خبر حالش خوب نیست یا EA گندزده با این خبررسانیش.....

اين كه خيلي وقت پيش معلوم بود من الان تمام آهنگ هاي Zimmer رو براي Crysis 2 دارم، تازه الان كشف كردند .:d

43 تا ترك ساخته زيمر كه به نظر از بهترين كارهاش هست.

اوووف , تیتر خبر رو که دیدم نابود شدم :d الان کرایسیس 2 برای من مثل یه رویا می مونه :d
هنوز تمام آهنگ های pirate's ... تو گوشمه >:d<

يكي از دوستام تند تند ميومد ميگفت آهنگ هاي نسخه بتاي كرايسيس خداست من باورم نميشد نگو استاد زيمر ساخته بوده حالا به حرفش اعتقاد آوردم :دي

به نظر من هنس زیمر بهترین آهنگساز دنیاست. مخصوصا آهنگ های حماسی. فقط فیلم هایی رو که براشون آهنگ ساخته رو ببینید و ببینید که چقدر با هم ست هستن. گلادیاتور به عنوان مثال :)
باید افتخار کنن که ایشون داره براشون آهنگ میسازه.
سر همون MW2 هم که چقدر من به خاظر اون موسیقی هاش حماسیش باهاش حال کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or