همکاری Cory Barlog و George Miller بر روی بازی ...

Wroth Master

کاربر سایت
Exclusive: God of War II Director Cory Barlog Forms A Justice League of His Own With 'Mad Max' Writer-Director George Miller

Kratos_2C00_-the-protagonist-from-God-of-War-II.aspx

زمانی که اخبار جدایی کارگردان God Of War II یعنی جناب Cory Barlog از Sony Computer Entertainment (و در نتیجه ش God of War III) در November پخش شد, همه می خواستند بدانند که نقشه بعدی او چیست.با تشکر از یک سورس خوب, ما نصف داستان رو می دانیم.که می تونیم اون رو امروز (در واقع چند روز پیش!!) به صورت انحصاری برای شما آشکار کنیم:Barlog با تولید کننده-نویسنده و کارگردان برجسته استرالیایی George Miller کار خواهد کرد.از کارهای میلر می توان به "The Witches of Eastwick," "Babe," "Happy Feet," و برجسته ترین آنها یعنی سری "Mad Max" با بازی Mel Gibson اشاره کرد.

چیزی که نمی دانیم, حتی بعد از یک مصاحبه طولانی که در December گذشته با Barlog انجام شد (ولی از انتشار آن مصاحبه تا به دست آوردن جزییات بیشتر جلوگیری کردیم),آن است که همکاری این دو بر روی چه چیزی خواهد بود.

خوب خبر این که این دو بر روی چه چیزی کار خواهند کرد رو در پست بعدی میدم و الان توجه تون رو به همون مصاحبه ای که در December با Barlog انجام شده و محور اصلی بحث درباره تصمیم جدایی Barlog از Sony بعد از موفقیت GOW هست جلب می کنم:

وقتی من با او ملاقات کردم,مثل این بود که دو داستان سرا با هم هستند.در راهی که جفت ما می توانستیم درباره موضوع های مختلفی سخن بگیم.او علم به بازی ها را داراست.در حالی که او یک گیمر hardcore نیست ولی او دارای علم بازی است.و از جایی می اید که من واقعا به آن عشق می ورزم.من واقعا نمی خواهم بازی های casual یا بازی هایی بدون داستان استوار یا شخصیت های استوار بسازم.

درباره این که چه طور ترک بعضی از مهره های با استعداد از تیم GOW باعث تصمیم او در ترک کردن این تیم داشته:
برای من Eric Williams خیلی مهم بود.کسی که برای من مثل یک AD [assistant director] (دستیار کارگردان) بود تقریبا کارگردان دوم.او یک مبارز خیلی فنی بود.اساسا من و او Kratos را در God of War I ساختیم.ما تمام Boss ها; راهی که کلا بازی در ان قرار داشت; گیم پلی God of War; مبارزه و پرسپکتیو platforming بازی را ساختیم.و او را در نسخه III از دست داده ایم, پس این زمان مشخصی برای من بود که بروم.البته هنوز هم در انجا یک تیم باورنکردنی وجود دارد.کسانی که آنجا کار می کنند واقعا فوق العاده هستند و می دانند که دقیقا چه می کنند.ولی من واقعا واقعا از کار با Eric لذت می بردم.خوب برای من کار بر روی پروژه ای بدون حضور او مثل این می مونه:"Well, I'm not feeling as strong about it."

درباره تفاوت های بین کسی که کارگردانی یک فیلم موفق را داشته و کسی که کارگردانی یک بازی موفق را داشته:
در صنعت فیلم, شما یک فیلم می سازید,یک فیلم که موفق است,این مهم نیست که قبل از آن چه کارهایی کرده اید-شما یک فیلم موفق ساخته اید و همه آن را دوست دارند.در اون مرحله شما bankable و marketable هستید و انتخاب خودتون رو دارید.شما یک ایده دارید,مردم می خواهند با شما و با آن حرکت کنند,شما می دانید که فرصت این را دارید که با مردم بیشتری که دارای قدر و قامت بیشتری هستند کار کنید و ‏مستمعين خود را افزایش دهید.در صنعت گیم شما ده بازی درست کرده اید ولی مردم هنوز می گن:"Well, yeah, I don't know. Maybe, maybe it's good."

درباره این که چرا به دست آوردن احترام برای سازندگان بازی از عامه مردم سخت است:

طریقه نگاه همه در حال حاضر به صنعت گیم این گونه است:"Whatever man, you make videogames."
من فکر نمی کنم که انها به پیروزی های فردی نگاه کنند.شوهای تلویزیونی درباره کارگردانان و تولید کنندگان وجود ندارند,شوها تلویزیونی از بیوگرافی کسانی که این بازی ها را می سازند وجود ندارند.ما با تمام کسانی که در فیلم ها نقش داشته اند اشباع شده ایم و این به منزله یک احترام ذاتی به انهاست.احتمالا بیشتر مردم فکر می کنند که دست اندرکاران صنعت گیم یک گروه هستند که بیشتر زمان خود رو در روز به پینگ پونگ یا بازی های ویدئویی در یک اتاق معمولی اختصاص داده اند.

منبع: لینک

Last edited by a moderator:
Exclusive: Writer-Director George Miller Announces 'Mad Max' As First Game From Creative Alliance With God of War II Director Cory Barlog​

Mad-Max-and-his-dog.aspx

Coy time is over, Dear Reader. Yesterday, we told you that God of War II director Cory Barlog--who'd left Sony Computer Entertainment last November partway through the development of God of War III--had formed a creative partnership with writer-director-producer George Miller. Today, we can finally reveal what they'll be working on first: a "Mad Max" action-adventure game, inspired by the "Mad Max: Fury Road" movie that Miller had been preparing to shoot in 2003 before the war in Iraq forced him to put everything on hold​

بله همکاری Cory Barlog و George Miller بر روی بازی Mad Max خواهد بود که از فیلم Mad Max: Fury Road اقتباس شده است.

Specific details on the gameplay are still fuzzy, as Barlog and Miller are still early in the planning phase, but we can confirm that melee weapons, projectile weapons and vehicles will all be present, just as you would expect.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or