هزینه های از دست رفته PS4 و امیدواری سونی برای جبران آن توسط اشتراک آنلاین اجباری!

19Rodar

کاربر سایت
ps4-large-new-size.png

به نظر می رسد که سونی در زمان لانچ دچار ضرر شود و خود سونی این موضوع را تایید کرده است اما این کمپانی امیدوار است بخشی از هزینه های از دست رفته را در زمان لانچ کنسول از طریق هزینه +PS جبران کند.امیدواری دیگر سونی، بر روی عنوان های لانچ PS4 است که کاستی های مالی را توسط آن جبران کند.

طی خبرهایی که اخیرا از ژاپن توسط Masayasu Ito نقل قول شده ایشان این امیدواری را برای سایت یورو گیمر توضیح داده اند.این سایت همچنین با استناد از یک منبع ناشناس اعلام کرده است که بابت هر عدد PS4 که با قیمت 399 دلار فروخته می شود 60 دلار ضرر برای سونی ایجاد می شود! هرچند که وقتی از "Masayasu Ito " در این مورد پرسیده شد این رقم را رد کرد!

وی نتوانست با قاطعیت تأیید کند که آیا خرید بیش از یک عنوان در زمان لانچ میتواند این ضرر را کمتر کند یا خیر اما امیدوار است که خریدهای اولین مشتریان PS4 باعث کمترشدن این زیان بشود.او صرف نظر از صحبت های اخیر پیرامون اینکه PS4 قرار است زودتر از PS3 به سوددهی برسد به این نکات اشاره داشت.

نظر شما در مورد این خبر چیست؟آیا شما خوشحال می شوید که به صورت اجباری برای شبکه آنلاین پول پرداخت کنید؟

vg247

با تشکر از Frantic عزیز

آخرین ویرایش:
به نظر می رسید که سونی در زمان لانچ دچار مشکل شود
آقا فرشاد ترجمت مشكل داره Loss معنيش نميشه مشكل ميشه ضرر. خبر داره ميگه سوني روي PS4 فقط با فروش يه بازي و عضويت پولي فرد در شبكه ي پلي استيشن به سود ميرسه و مثل PS3 ضرر نميكنه

آقا فرشاد ترجمت مشكل داره Loss معنيش نميشه مشكل ميشه ضرر. خبر داره ميگه سوني روي PS4 فقط با فروش يه بازي و عضويت پولي فرد در شبكه ي پلي استيشن به سود ميرسه و مثل PS3 ضرر نميكنه

اگر دقت کرده باشی من loss رو جاهای دیگه خبر به معنی ضرر ترجمه کردم اما این یه جا رو اینطوری گذاشتم.اون قسمت که متن پنهان گذاشتم اگر ترجمه ی خوبی براش داشتی به طور کامل واسم بگو تا بذارم تو خبر.

فکر کنم ضرری که سونی روی هر PS3 زمان لانچ داشت از 60 دلار بیشتر بود :-/
هر PS3 رو سوني حدود 500 دلار ميفروخت اما براي خودش حدود 800 الي 900 دلار مي افتاد ( شايد عدد رو كمي اشتباه نوشته باشم) كه ضرر هنگفتي بود و با توجه به مشكلاتي كه سوني سال اول داشت و كنسول خوب فروش نميرفت اوضاع خوب نبود و سوني سال سختي رو از سر گذروند. اما اشتباهات ديروز تجربه ي امروزند

برای کسایی مثل من که الان هم پلاس دارن خیلی فرقی نمیکنه. ولی به هر حال چیزی که اجباری باشه خوب نیست.
ولی اونایی که تا حالا پلاس نبودن قطعا براشون نا خوشاینده. مخصوصا که فکر نمیکنم حد اقل تا یک سال دیگه بازی های ps4 مجانی زیادی به مشترکین بدن. احتمالا فعلا فقط درایو کلاب هست با چندتا بازی ایندی.

من از پولی بودن امکانات آنلاین تو زمان X360 هم طرفداری کردم. اونموقع هم گفتم که سیستمی که لایو ارائه میده به مراتب بهتر و بزرگتر از سیستم PSN، و سرورهاش خیلی قدرتمند تر هستن، هر چیز خوبی هم پول اضافی میطلبه. حالا اگه سیستم PSN هم بزرگتر شده و مسیر لایو رو پیش گرفته هزینه اضافی داشتن اونم سالی 60 دلار، اصلا مشکلی نخواهد بود.

خب ... چه فرقی میکنه؟ فرض کن اون 60 دلاری که قرار بود بدیم برای درایو کلاب میدیم به این درایو کلاب رو هم میگیریم بقلش 3 تا بازی سالانه هم میگیریم ...
ضمنا -32 تا بازی بزرگ رو هم سونی هم سالانه رایگان میکنه که خیلی خوبه! و تخفیف ها و مزایایی که برای پلاس میده کاملا ارزششو داره ... سالانه 50 دلار هستش ! حتی پول یه بازی هم نیست.

این یه امر عادی هست. سونی روی PS2 هم اولش ضرر داد روی PS3 هم همینطور. ماکروسافت هم اولش روی 360 ضرر داد بعد به سود دهی رسید. این جور ضررها در آینده تبدیل به سوود می‌شن. سونی در هر PS3 که میفروخت بیشتر از این ها ضرر می‌داد ولی نه ورشکست شد و نه چیزی والان به سود رسیده.

مثلا نینتندو هم در مورد Wii U ضرر میده ولی داره با فروش بازی جلوی ایون ضرر رو می‌گیره. در آخر شرکت‌هایی مثل سونی و ماکرو ونینتندو که میلیاردها دلار ارزش دارن و سالیانه میلیون ها دلار سود و ضرر می کنن این جور مبالغ چیزی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or