هر منطقه ی Destiny تقریبا به اندازه ی کل یونیورس Halo:Reach است .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

Christian Diefenbach در مصاحبه ی خود با یک سایت برزیلی گفت : هر منطقه ی Destiny کم وبیش با یک بازی کامل _ به طور دقیق تر Halo :Reach برابری خواهد کرد .
image_39545_fit_620.jpg

وی همچنین اعلام کرد که بیش از 500 نفر بر روی این بازی کار می کنند که 130 نفر از این افراد در ساخت Halo دخیل بوده اند . طبق گفته های ایشان هنگام مبارزه بازی به هنگام مبارزه به صورت First Person خواهد بود اما در مکان های اجتماعی برا مثال مناطقی که بازیکن های دیگری را ملاقات می کنید یا مراحل را انتخاب می کنید بازی Third Person خواهد بود .

Destiny در سپتامبر امسال منتشر خواهد شد .

منبع

تا الان که بازیهای نسل 8 رو با وسعتشون شناختیم..!!
The Crew: نه هزار کیلومتر جاده + 10هزار کیلومتر خاکی
The Witcher3: دو سه برابر نقشه ی Skyrim
همین بازی: اینقدر بزرگ..

امیدوارم همونقدر که به وسعت بازیها اهمیت میدن به نسل هشتمی بودن و انتظاراتی که باید برآورده بشن هم اهمیت بدن..!!

شخصا دوست دارم بیشتر توان کنسولهای جدید رو صرف بزرگتر کردن و متنوع تر کردن دنیای بازی کنند تا گرافیک و موهای توی دماغ کارکترها....گرافیک باعث نمیشه من 100 ساعت با بازی سرگرم بشم ولی دنیای بزرگ و وسیع چرا

تا الان که بازیهای نسل 8 رو با وسعتشون شناختیم..!!
The Crew: نه هزار کیلومتر جاده + 10هزار کیلومتر خاکی
The Witcher3: دو سه برابر نقشه ی Skyrim
همین بازی: اینقدر بزرگ..

امیدوارم همونقدر که به وسعت بازیها اهمیت میدن به نسل هشتمی بودن و انتظاراتی که باید برآورده بشن هم اهمیت بدن..!!
اینارو که گفتی فکرم به این رفت که اینا اینقدر مپ بزرگی دارن gta 6 قراره چه مپی داشته باشه!!!!

Earth
The moon
Mars
Venus
Mercury
Saturn
Jupiter
Europa
البته معلوم نیست همشون رو بشه رفت یا نه. به خصوص 3 تا اخری. بقیه تایید شدن.
ممنون
یه جورایی مطمئنم این بازی از اون بازی هایی هست که یه بار میخری واسه یه عمرت کافی هست
تو هر شرایطی ارزش داره آدم اورجینالش رو بخره

امسال به احتمال زیاد من باید خونه رو بفروشم اسباب کشی کنم برگردم پیش مامانم:d اینقدر بازی فوق العاده داره میاد که گاهی اوقات لیستش باعث میشه سرسام بگیرم. همه اینارو چجوری ما باید بگیریم؟ نه به 3 ماه پیش که هیچ کوفتی برای خریدن تو بازار نبود! نه به الان که توی ماههای آینده بدتر هم خواهد شد!(اینقدر بازی هست نمی دونی کدوم رو باید بگیری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or