u.T.a
کاربر سایت
ببخشید ره ساپم میخاستم بدونم بره PS3 SLIM از این یاروSKIN ها وجود داره میکشن روش؟!!!:d
مخلص داداش :d
آره هستش اکثر فروشگاه ها دارن
اینها هم هست ارزونه :
خواستی pm بده بگم از کجا بگیری
ببخشید ره ساپم میخاستم بدونم بره PS3 SLIM از این یاروSKIN ها وجود داره میکشن روش؟!!!:d
سلام.
بچه ها من میخوام یه فت 80 قدیمی رو از یکی از آشناها بخرم ظاهرش سالمه سالمه روش روکش محافظ بوده یه لیتل بیگ اصلی با یه متال گیر هم داره میگه 250 می ارزه بخرم یانه در ضمن آیا تو اجرای بازی های کپی فرقی هم بین فت و اسلیم هست یا نه و اینکه این قضیه سریال دستگاه چیه که این طرف میگه سریال دستگاه اصلیه .
ممنون میشک سریع کمک کنید .
سلام.
بچه ها من میخوام یه فت 80 قدیمی رو از یکی از آشناها بخرم ظاهرش سالمه سالمه روش روکش محافظ بوده یه لیتل بیگ اصلی با یه متال گیر هم داره میگه 250 می ارزه بخرم یانه در ضمن آیا تو اجرای بازی های کپی فرقی هم بین فت و اسلیم هست یا نه و اینکه این قضیه سریال دستگاه چیه که این طرف میگه سریال دستگاه اصلیه .
ممنون میشک سریع کمک کنید .
به نظر من یه نو بگیری بهتره ، یکی از دوستان از توپ خونه خرید 280 ، فروشنده 3تا بازی هم براش ریخت.
پوریا جان 280 فت 40 گیگه این 80 تازه دیگه دردسر اینکه میگن 40 گیگا نمیدونم استوکنو تعمیرینو از اینجور حرفا رو نداره دسته مستشم دوال شک و سیک اکسیسو باهم داره .
:d سلام دوستان، آیا میشه دموی بازی هایی که از pc دانلود کردیم مثل theme و update توسط فلش به ps3 انتقال بدیم؟ چطوری؟
مرسی خیلی ممنون، واسه دمو های قابل بازی چطور؟>:d<theme رو مستقیم میتونی بریزی
میزیزی تو این فولدر ها:
PS3>THEME میذاری میری بخش THEME میشناسه و لود میکنی
اما واسه آپدیت باید از برنامه هایی مثل PSPROX که تو بخش هست استفاده کنی
سلام من یه هارد 500 وسترن روی ps3 گذاشتم هالا نمیاد بالا میشه بگین وقتی هارد داخلی رو عوض میکنن باید چه مراحلی انجام بشه تا شناخته بشه
اول هارد خام گذاشتم و پیغام میداد کابل رو به دسته وصل کنم و دکمه PS روبزنم و بعد از این کار یه پیغامی میومد که توش نوشته بود دگمه های Start و Select رو با هم بزنم که بعد ازین مرحله یه چیزی رو چک میکرد و بعد دوباره همین ماجرا تکرار میشد.
از Recovery mode هم رفتم نتونستم و نمیدونستم کدوم گزینه رو بزنم اما بعضی ها رو ک میزدم میزد هارد درایو Not accebet.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من قصد دارم یه دونه Ps3 160 یا 120 گیگ بگیرم .میخواستم بدونم که الان بگیرم یا بزارم واسه یک ماه دیگه چون میتونم صبر کنم و فقط میخواهم یه جوری باشه که این وسط ضرر نکنم:d
راستی الان همه این مدل هایی که توی بازار به فروش میرسه قابلیت هک رو که دارن؟
ممنون