هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان سوالی شاید تکراری داشتم اما جوابشو نمیدونم. میخواستم بدونم با ps3 همزمان میشه در حین بازی از منوی موزیک هم موزیک گذاشت مثل xbox اگر میشه ممنون میشم راهنمایی فرمایید ؟

نمیشه! البته من تست زدم نشد ، فکر نکنم راهی باشه

چرا میشه البته بعضی از بازی ها که اونم باید خوده شرکته سازنده روشون بذاره مثلا بازی paradise
این میشه روش اهنگ بخش کرد

سلام
این چراغ زرده پلی 3 چیه مثل 3 چراغه ایکس باکس هست!!؟؟
تو اسلیم هم اتفاق میوفته ؟
همه بازی ها روی هارد اکسترنال جواب میده؟؟
اگه با پلی 3 بد برخورد کنی قهر میکونه چراغ زرد نشونه راه هایی برای فیکس کردنش هست
ولی هر 20 روز یک بار باید همین کارو کنی در کل یعنی بزنی پلی3 رو درب و داغوت کنی که
همچین اتفاقی بیوفته

آقا من وقتی gow3 رو بازی می کنم احساس می کنم full hd اجرا نمیشه حتی تو گوشه صفحه مونیتور مینویسه 720*1280 در حالی که مانیتورم 1080* 1920 رو ساپورت میکنه از کجا باید تنظیمش کنم خیلی تو ذوق میزنه..

این نوع تعمیر همیشگی نیست و هر ۲۰ روز یا یک ماه یه بار دوباره به حالت اول برمیگرده
شرمندم این رو میگم ولی شما یا باید باهاش کنار بیای یا یه کنسول جدید بخری

در رابطه با همین مشکل دوستم دستگاشو برد جمهوری داد به متخصص الکترونیک که کارش اونجا
یه چی دیگه بود براش ردیف کرد الانم 3 ماه خودم براش بازی میریزم!
تنها مشکلش با دور بالا کار کردن فن دستگاست!

آقا من وقتی gow3 رو بازی می کنم احساس می کنم full hd اجرا نمیشه حتی تو گوشه صفحه مونیتور مینویسه 720*1280 در حالی که مانیتورم 1080* 1920 رو ساپورت میکنه از کجا باید تنظیمش کنم خیلی تو ذوق میزنه..
سلام
اول که بازی فول HD نیست و حداکثر تو حالت 1080i اجرا میشه
که برای این که بازی رو تو این حالت بازی کنی اینه که تو تنضیمات تصویر در منو قسمت SITTING بعد DISPLAY تیک 720P رو برداری و تیک 1080i رو بزاری باشه که وقتی میری تو بازی تو این حالت اجرا میشه
دقت کن 1080P رو FULL HD میگن
که این بازی حداکثر 1080i هستش
موفق باشی

اگه با پلی 3 بد برخورد کنی قهر میکونه چراغ زرد نشونه راه هایی برای فیکس کردنش هست
ولی هر 20 روز یک بار باید همین کارو کنی در کل یعنی بزنی پلی3 رو درب و داغوت کنی که
همچین اتفاقی بیوفته

سلام
چراغ زرد در کجای کنسول روشن می شه و هشدار چی می دهد؟
این مسئله در چه صورت به وجود می یاد و اگه با آن روبرو شدیم باید چکار کنیم؟
ممنون

سلام
چراغ زرد در کجای کنسول روشن می شه و هشدار چی می دهد؟
این مسئله در چه صورت به وجود می یاد و اگه با آن روبرو شدیم باید چکار کنیم؟
ممنون
برو این جا همه چیز اینجاست
http://www.forum.bazicenter.com/showthread.php?t=21872
من یه کنسول داشتم هر یه ماه یک با همینجوری میشد شما رو دیگه نمیدونم:-*

آخرین ویرایش:
سلام
اول که بازی فول HD نیست و حداکثر تو حالت 1080i اجرا میشه
که برای این که بازی رو تو این حالت بازی کنی اینه که تو تنضیمات تصویر در منو قسمت SITTING بعد DISPLAY تیک 720P رو برداری و تیک 1080i رو بزاری باشه که وقتی میری تو بازی تو این حالت اجرا میشه
دقت کن 1080P رو FULL HD میگن
که این بازی حداکثر 1080i هستش
موفق باشی

مرسی این کارو انجام دادم اما تصویر تو بازی یه کم تار شد..

سلام
من یک هارد لپ تاپی هیتاچی خریدم
320 gig ساتا میخواستم بدونم به ps3 میخوره ؟ :-s

بله میخوره مشکلی نیست فقط ببین هارد لب تابی هست و وقتی فرمتش کردی بذار روی فت32 تا پلی 3 بشناسش
راستی فقط یک دایو را براش انتخاب کن یعنی یک دایو داشته باشه:d

بله میخوره مشکلی نیست فقط ببین هارد لب تابی هست و وقتی فرمتش کردی بذار روی فت32 تا پلی 3 بشناسش
راستی فقط یک دایو را براش انتخاب کن یعنی یک دایو داشته باشه:d
سلام
ببخشید من متوجه نشدم یعنی ساتا میشه بهps3 وصل کرد چطوری میشه توضیح بدید؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or