هر سه شخصیت اصلی GTAV در ابتدای بازی قابل کنترل نیستند!

Turok-71

کاربر سایت
GTAV.jpg

رییس *R شمالی آقای " Leslie Benzies " مصاحبه ای با سایت فرانسوی " Jeuxactu " داشته که Official Xbox Magazine اون رو به زبان انگلیسی ترجمه کرده و روی سایتش قرار داده.

بخش هایی از مصاحبه:
هدف ما اینه که گیمرها رو در ماموریت های اولیه سورپرایز کنیم،سرعت بازی خیلی نسبت به نسخه های قبلی بیشتره،همون اوایل بازی میخوایم که مکانیک جدید بازی و اکشن اون رو به نمایش بزاریم و توجه گیمرها رو به بازی جلب کنیم.

برعکس نسخه های قبلی GTA که در اونها شخصیت های اصلی مثل CJ و Niko تازه وارد شهر میشدن،مایکی،فرانکی و تری اینجور نیستن و از قبل مقیم شهر هستن.شخصیت های بازی از قبل در جهان بازی قرار دارن و مشغول به زندگی هستن و ما میخوایم که این حس به گیمرها منتقل بشه.

آقای Benzies در ادامه اضافه کرد که سه شخصیت اصلی بازی در ابتدا قابل بازی نیستن و هدفمون اینه که با انجام اینکار گیمرها با هرشخصیت،دنیای بازی رو تجربه و جستجو کنن و اگه سه شخصیت از ابتدای بازی قابل کنترل بودن چنین هدفی قابلیت اجرایی پیدا نمیکرد.

البته ایشون به ترتیب باز شدن یا اینکه اول بودن هرشخصیت اشاره ای نکرده.

آخرین ویرایش:
معلومه از همون اول همشون قابل کنترل نیستن ، اینا بعدا با هم آشنا میشن و نقشه های شومی رو برنامه ریزی می کنن :smile::دی بعدش قابل کنترل میشن :دی

cj از بهترین کاراکترهایه تاریخ gtaمحسوب میشه به نظر من!

و در کل به نظرم این سری هم مثل سری های قبل خوب از آب در میاد مخصوصا اینکه رکورده بیننده تو یوتیوپ رو زده تو هفتیه اخیر و تا الان نزدیک 18 میلیون بیننده داشته تریلرش که در نوعه خودش رکورد محسوب میشه!b-)

از قبل معلوم بوود دیگه ترتیب وودشون فک کنم اینجوریه که اول با مایکل شروع میشه بعد اون دیونه ه میاد بعد ساه پوسته یه تریلر داده بودن مایکل پسرشو با خودش برده بوود واسه دزدی بعد پسرش گند زد بعد سیاهرو اورد به اوون دیونه ه میگفتش که این مثل پسرمه یه چیزی تو این مایه ها

رییس *R شمالی آقای " Benzies conducted " مصاحبه ای با سایت فرانسوی " Jeuxactu " داشته که Official Xbox Magazine اون رو به زبان انگلیسی ترجمه کرده و روی سایتش قرار داده.
اسم ایشون Leslie Benzies هست :|

- - -ویرایش - - -

یه کاراکتر مونث هم بود خوب میشد:d
به نظر من اصلا هم خوب نمی شد :d

یه کاراکتر مونث هم بود خوب میشد:d

به نظر من اصلا هم خوب نمی شد :d [2]

جاي فاعل رو عوض نكنيد. :d

كلا الهام گيري از شاهكار Heat (فيلم منظورمه) توي بازي هميشه موج ميزده.

شديدا منتظرم تا ببينم چگونه سوييچ بينشون و داستان و زندگيو اتفاقات خصوصي رو از آب در ميارن! :x

مثه روز روشنه که داستان چطوری شروع میشه :d
مایکل که از زندگیه کسالت آورش خسته شده ! :-"
برای تنوع دادن به این زندگیه یکنواخت
میره سراغ حرفه سابقش یعنی خلافکاری و جرم و جنایت :bighug: :d
البته قبل از اینکه تصمیم بگیره حرفه سابقشو از سر بگیره
با فرانکلین آشنا شده
تصمیمش که قطعی میشه دست فرانکلین رو میگیره و میرن سراغ ترور و بند آو برادرز شکل میگیره :d

cj از بهترین کاراکترهایه تاریخ gtaمحسوب میشه به نظر من!

و در کل به نظرم این سری هم مثل سری های قبل خوب از آب در میاد مخصوصا اینکه رکورده بیننده تو یوتیوپ رو زده تو هفتیه اخیر و تا الان نزدیک 18 میلیون بیننده داشته تریلرش که در نوعه خودش رکورد محسوب میشه!b-)
كلا CJ با اون لحجه ي Southern ي كه داشت فوق العده به يه شخصيت بزن بهادره خلافكار يه نمه با مرام ميخورد خداييش هيچ GTA ي هم San Andreas
نميشه البته به اين جديده هم خيلي اوميدوارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or