آره واقعا.با این وضعی که ملت دارن هزینه میکنن براش،فکر نمیکنم قصد داشته باشن که هزینه ماهانه رو بردارن.
جالب اینه که میگن به درخواست طرفدارها اینکارو کردیم
من نسخه ps3 رو دارم و 4 ماه هم بازی کردم بازیش عالیه فعلا رفتم رو wow چون دوستام اونجان اینم وقتی ps4 گرفتم ادامه می دم خواستید شروع کنید همدیگرو اد کنیمb-)
آره واقعا.با این وضعی که ملت دارن هزینه میکنن براش،فکر نمیکنم قصد داشته باشن که هزینه ماهانه رو بردارن.
جالب اینه که میگن به درخواست طرفدارها اینکارو کردیم
توی کشوری که نرخ تورمش منفیه و دولت تورم مصنوعی درست میکنه بلکه چیزی گرون بشه 12 دلار پولی نیست(بقیه کشورها هم که زیاد مشکلی با این قضیه ندارن جز ایران).اینجا که اصلا هیچ موقع" توی هیچ کجای جهان و در هیچ موردی جزء آمار گیم نبوده و نخواهدم بود که بخوان راجب قیمت بازیهاشون توی ایران فکر کنن.نه در مورد کنسول و نه بازی و نه هیچ نوع سخت افزار و نرم افزار دیگه.
اما یه چیزو اونا مطمئنا میدونن و اونم اینه که قیمت محصولاتشون در هر زمینه ای هر چی باشه ما ایرانیها مجبوریم بهش تن بدیم چون جایگزینی نداریم و حق هیچگونه اعتراضی هم نداریم برای اینکه عضو سازمان تجارت جهانی نیستیم و قانون کپی رایتم امضاء نکردیم و اونا بصورت رسمی محصولاتشونو اینجا عرضه نمیکنن که بخوان جوابگو باشن.
من کامنتای سایتای خارجی رو هم میخوندم اونا هم میگفتن برا یه بازی پولی این همه خیلی زیاده و باید به 3-4 دلار کاهش بدن
یکیشون جالب میگفت SE ازت این همه پول میگیره و آیتمارو تو غیر ممکن ترین جاها میزاره که وقت زیادی براشون بزاری و پول بیشتری هم بدی. بعدش که آیتم رو گرفتی و بستی خیلی از آیتماش باعث میشن Drop Rate دشمنا بیاد پایین و همینم باعث گذاشتن وقت بیشتری میشه
کلا با این XIV ماجرای پولیش نابودمون کرد
تورم هم که خب خود ژاپن نرخش منفیه همه جا دنیا اینجوری نیست که