هدست گیمینگ و کنترلر xbox برای pc یا لاجینک

Fallen Soul

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
هدست گیمینگ و کنترلر xbox برای pc یا لاجیتک

سلام .
هدست گیمینگ ترجیحا g35 و مدل دیگه هم بود بگین 7.1 باشه . هدست 7.1 سونی هم خریدارم
دسته هم یا xbox برای کاپیوتر باشه و یا لاجینک چیزی . قیمتم خودتون بدین - خریداری شد
فروشنده پ.خ بده

آخرین ویرایش:
درسته قیمتا زیاد شده اما دوستان جنس دسته دو رو یه قیمت میزارن که 100 تا 50 تومن با نوش تفاوت داره خب جنس دسته دو حداقل باید 30 درصد زیره قیمت نوش باشه

Upppp :(
تو هفته ی بعد 7.1 سونی رو مجبورم 200 بخرم . کسی نبود ؟؟ هم اکنون نیاز مند هدست شما هستیم
JUST
yahoo_74.gif
SELL
yahoo_73.gif
IT
yahoo_72.gif

سلام
منظور از هدست xbox360 همینه؟:
SIvdZrZVPocppgYhowgCSvGEivYzhziIofDl6wLLaE5h_p1xPsZJFk1we0GsBhcNdPq79iE5ee9c1Kc_uG6JOvwIH7oD3TKcGhxzUBNIBlhhmIpks-Swak7pn17G4h4
1FohTSkPtrn7HrqgA4zvGDXYxhscHZOzXjkPUfqHIVzT6_Oz579jUVUj-HzcH4nQHX65fPsVrWbKI56BThZ2yXZPk9dB1yBT89O3DGTswFFIdNK-HOkfnPTTJPjxIOlEpPdWHbzV1Qvi6wwO82lsBRYkxmzoo2q6DNiQv9IEnwwvbbW7TIuXRw

من یک نوشو دارم. از xbox 360 premium ام مونده. 4-5ساله ایکس باکس گرفتم تا حالا ایکس باکسمو حتی 1بارم به اینترنت وصل نکردم! البته الان یک فت ارکید دارم. کابل LAN پرمیوممم نو مونده با بروشوراش که توی کیسه مونده هنوز باز نکردم. لایوش تو اونه؟
یک درایو سامسونگ-هیتاچی نوی ایکس باکسم دارم. اون موقع که برنامه کپیش نیومده بود مجبورشدم یک لایتون بگیرم. 1.9

راستی منو بجا آوردی؟!:d
نام کاربری جدیدمه. مجبورن کردن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or